قیمت طلا | قیمت طلا امروز در بازار
قیمت طلا کمر خریداران را شکست | قیمت طلا امروز به چند رسید؟
قیمت طلا کمر خریداران را شکست
قیمت طلا در بازار تغییر کرد. قیمت طلا در آخرین روز هفته تحت تاثیر عوامل مختلف افزایش یافت. قیمت طلا با توجه به نرخ جهانی طلا تعیین می شود. قیمت طلا در اقتصاد کشور نقش بسزایی دارد. جزئیات قیمت طلا امروز را در ادامه بخوانید.
قیمت طلا
بروزرسانی: جمعه 15 دی - 10:20
عنوان نرخ
قیمت (ریال)
طلای 18 عیار / 750 25,647,000
طلای ۲۴ عیار 34,196,000
طلای 18 عیار / 740 25,305,000
طلای دست دوم 25,304,930
آبشده کمتر از کیلو 111,190,000
مثقال طلا 110,990,000
انس طلا 2,041.11
قیمت سکه
سکه امامی تک فروشی 306,460,000
سکه بهار آزادی تک فروشی 270,850,000
نیم سکه تک فروشی 164,000,000
ربع سکه تک فروشی 109,350,000
سکه گرمی تک فروشی 60,200,000
تمام سکه (قبل 86) 269,000,000
نیم سکه (قبل 86) 130,000,000
ربع سکه (قبل 86) 69,000,000
حباب سکه
حباب سکه امامی 57,220,000
حباب سکه بهار آزادی 22,210,000
حباب نیم سکه 39,550,000
حباب ربع سکه 47,000,000
حباب سکه گرمی 29,510,00
افزایش ارزش دلار و اوراق قرضه خزانهداری آمریکا طلا را در آستانه اولین کاهش قیمت هفتگی در سال جدید میلادی قرار داده است. سرمایهگذاران منتظر انتشار اطلاعات مربوط به اشتغال در آمریکا هستند.
قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۵ درصد افزایش به ۲۰۴۴ دلار و ۵۹ سنت رسید. قیمت معاملات طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش ۰.۰۸ درصدی به ۲۰۵۱ دلار و ۶۰ سنت رسیده است.
تحلیلگران عقیده دارند پایین آمدن احتمال کاهش نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا، ارزش دلار و اوراق قرضه را بالا برده و قیمت طلا را طی یک هفته گذشته پایین آورده است.
شاخص دلار ۰.۱ درصد افزایش یافته و بهترین هفته خود را از ماه ژوئیه تجربه میکند. بدین ترتیب خرید طلا برای دارندگان سایر ارزهای دنیا گرانتر میشود.
سود اوراق قرضه ۱۰ ساله خزانهداری آمریکا هم بالاتر از ۴ درصد باقی مانده و در آستانه بهترین عملکرد هفتگی خود از ماه اکتبر قرار دارد.
مقامات فدرال رزرو آمریکا با توجه به جزئیات آخرین اجلاس این بانک متقاعد شدهاند تورم در این کشور تحت کنترل درآمده، اما هنوز بیثباتیهای بسیاری در مورد دورنمای نرخ بهره وجود دارد.
پایین آمدن نرخ بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را کاهش داده و تمایل برای خرید آن را پایین میآورد.
شرکتکنندگان بازار حالا ۶۵ درصد احتمال میدهند روند کاهش نرخ بهره از ماه مارس آغاز شود. این رقم در هفته گذشته برابر با ۹۰ درصد بود.
سرمایهگذاران منتظر گزارش لیست حقوق بگیران بخش غیر کشاورزی آمریکا هستند که قرار است امروز منتشر شود.
قیمت نقره امروز با ۰.۵۱ درصد افزایش به ۲۳ دلار و ۳۱ سنت رسید و پلاتین با ۰.۵۳ درصد کاهش ۹۵۳ دلار و ۸۷ سنت معامله میشود.
درباره شکلگیری بازارهای غیررسمی در حوزه طلا، بذرافشان درباره سیاستهای مالیاتی دولت صحبت کرد و گفت: در هفته گذشته تاکنون، شرایطی در صنعت طلا به وجود آمده است که تمامی افراد درگیر رکود بیشتر شدهاند.
بذرافشان تصریح کرد: فرار سرمایه از کشور و ایجاد فرار مالیاتی، نتایجی از این اقدام است. برای حل این مسئله، نیاز به ایجاد اعتماد نسبت به دولت، اصناف و سیستم مالیاتی و داراییها وجود دارد. برای این منظور، لازم است یک بستر آموزشی و اطلاعرسانی قوی فراهم شود. در حال حاضر، افراد به دلیل ترس از ثبت کد ملی، سکه را از دلالان در خیابان خریداری میکنند.
او ادامه داد: بعد به اتحادیه مراجعه میکند که سکه غیربانکی و فاقد کداستاندارد است، اما ما چگونه پیگیری کنیم؟ مردم باید خیالیشان راحت شود که ثبت کدملی زیانی برایشان ندارد.
سیاستهای مالیاتی دولت در زمینه طلا و ثبت خرید و فروشها در سامانههای مختلف برای اخذ مالیات، چالشهای گوناگونی در بازار طلا ایجاد کرده است که در مواردی شاهد اعتراض و خواستههای صنفی چند روزه برخی طلافروشان نیز بودیم. حالا طلا فروشها بر سر کار خود رفتهاند، اما نگرانی از بابت رفتارهای شتاب زده دولت نسبت به این صنف کماکان در بازار جاریست.
نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه طلا، جواهر، نقره و سکه تهران، درباره تعویق سه ماهه سامانه جامع تجارت، گفت: به مدت سه ماه طرحهای دولت در این زمینه طبق جلسه ما با وزارت کشور و مسئول مربوطه به تعویق افتاده است تا بررسیهای لازم انجام شود و پس از آرامش و آگاهی در بازار مجدد طرح بررسی شود.
وی در ادامه درباره عدم تمکین مردم از سامانههای دولتی بیان کرد: مشکل اصلی تعدد سامانه است؛ در سامانه تجارت بحث امنیت و ثبت سرمایه مطرح است و مصرف کننده حتما باید کد ملی اش را بدهد. در سامانههای فروشگاهی الزامی به کد ملی نیست. تعدد سامانهها باعث میشود سردرگمی و مشکل برای همکاران ما و مردم ایجاد شود. در زمان اجرای این قوانین بسترهای آموزش و اطلاع رسانی ضعیف بود. وقتی ۴۸ ساعت مانده به این اعلام با یک سری اطلاعات غلط و کذب فضای مسموم در فضای مجازی ایجاد میکنند.
او افزود: صحبت این سامانهها ربطی به مالیات در حال حاضر ندارد و بحث شفافیت خرید و فروش و فرار مالیاتی است. باید فاکتورهای الکترونیکی در سامانههای فروشگاهی ثبت شود و سه ماه وقت دادهاند که به تدریج این کار انجام شود. جرائم این کار که در صورت عدم ثبت جدیست به تعویق افتاده است.
بذرافشان درباره تصورات منفی نسبت به مالیات در بازار طلا اظهار داشت: سامانه جامع تجارت از سال گذشته اجرا شد و واکنش همکاران ما نسبت به این مسئله از جمله ثبت سرمایه اولیه و امنیت سامانه موضوع محل بحث بود. بسترهای آموزشی در جامعه برای مردم وجود ندارد. وقتی از افراد کد ملی میخواهند فرد حس میکند بعدا دچار مشکل میشود. طلا جز گرانترین فلزات دنیاست و افراد نسبت به ترسی که درباره ثبت هویت خود دارند، وارد فضاهای غیرصنفی و دلالی و مجازی شده اند. این کار باعث شد افراد طلاهای بدون کد استاندارد و سکه غیربانکی بخرند. با توجه به اینکه این افراد صنفی نیستند ما هم امکان پیگیری نداریم. دولت باید نقش اعتمادسازی بین مردم در جامعه با سازمان امور مالیاتی و همینطور همکاران ما نسبت به این مسئله پررنگ کند. باید نگاه در اصناف و سازمان دارایی یک نگاه کاری باشد و آن چهره و تصور بدی که درباره مالیات وجود دارد از بین برود. طی روزهای گذشته حرفهای غیرکارشناسی زده شد.
بذرافشان درباره شکل گیری بازارهای غیررسمی با سیاستهای مالیاتی دولت در حوزه طلا گفت: یک هفته گذشته تاکنون یک شرایطی در صنعت طلا به وجود آمده که همه درگیر رکود بیشتر شدند. نتایج این اقدام فرار سرمایه از کشور و فرار مالیاتی به وجود میآورد. باید یک مقدار اعتمادسازی نسبت به دولت و اصناف و دارایی و مالیات انجام شود. این مسئله نیازمند یک بستر آموزشی و اطلاع رسانی پررنگ است. الان فرد سکه را از یک دلال در خیابان میخرد برای اینکه کد ملی اش ثبت نشود. بعد به اتحادیه مراجعه میکند که سکه غیربانکی و فاقد کداستاندارد است، اما ما چگونه پیگیری کنیم؟ مردم باید خیالیشان راحت شود که ثبت کدملی زیانی برایشان ندارد.