قیمت خودرو | قیمت خودرو امروز در بازار

قیمت خودرو امروز کولاک کرد | قیمت خودرو امروز به چند رسید؟

قیمت خودرو امروز کولاک کرد

قیمت خودرو امروز کولاک کرد | قیمت خودرو امروز به چند رسید؟
کدخبر : 22411
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

قیمت خودرو در بازار آزاد روند نزولی دارد. قیمت خودرو در چند سال گذشته ثابت نبوده و هر روز تغییر می‌کند. قیمت خودرو تابع شرایط متفاوتی است و پیش‌بینی آن کمی دشوار است. میزان قیمت خودرو به قیمت دلار هم بستگی دارد. قیمت خودرو در آینده چه می‌شود.

قیمت خودرو

پژو ۲۰۶ تیپ ۲ که از خط تولید ایران‌خودرو کنار رفته و ارزان‌ترین سواری صفرکیلومتر این کارخانه است، امروز یکشنبه ۱۷ دی در بازار آزاد پنج میلیون گران شده.

قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۲ صفرکیلومتر در بازار آزاد به این ترتیب به نیم میلیارد رسید و مدل‌های دیگری مثل پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما، ۲۰۷ دنده‌ای فرمان برقی، ۲۰۷ اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای، پژو پارس سال، تارا دنده‌ای، تارا اتوماتیک V۲ و تارا اتوماتیک V۴ نسبت به اولین روز معاملاتی هفته با رشد قیمت پنج میلیونی پا به بازار گذاشتند.

دنا پلاس ساده که امروز بیشتر از هر محصول دیگری از ایران‌خودرو گران شده است، ۶۷۵ میلیون تومان یعنی ۲۰ میلیون بیشتر از دیروز فروخته می‌شود.

قیمت رانا پلاس پانوراما با افزایش ۱۵ میلیونی به ۵۷۵ میلیون تومان ارتقا پیدا کرده و ۱۰ میلیون تومان به قیمت دناپلاس توربو اتوماتیک و رانا پلاس سقف فلزی اضافه شده است. قیمت روز محصولات ایران‌خودرو را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز محصولات ایران‌خودرو در بازار آزاد

خودرو

شنبه

امروز

سورن پلاس دوگانه‌سوز

635 میلیون تومان

635 میلیون تومان

سورن پلاس بنزینی

605 میلیون تومان

605 میلیون تومان

دنا پلاس

655 میلیون تومان

675 میلیون تومان

دنا پلاس شش‌دنده‌‌

770 میلیون تومان

770 میلیون تومان

دناپلاس توربو اتوماتیک

845 میلیون تومان

855 میلیون تومان

پارس سال XU7p

555 میلیون تومان

560 میلیون تومان

207 دنده‌ای فرمان برقی

635 میلیون تومان

640 میلیون تومان

207 اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای

850 میلیون تومان

855 میلیون تومان

رانا پلاس سقف فلزی

525 میلیون تومان

535 میلیون تومان

رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای

560 میلیون تومان

575 میلیون تومان

تارا دنده‌ای V1

695 میلیون تومان

700 میلیون تومان

تارا اتوماتیک V2

790 میلیون تومان

795 میلیون تومان

تارا اتوماتیک V4

940 میلیون تومان

945 میلیون تومان

پژو 206 تیپ 3 پانوراما

540 میلیون تومان

545 میلیون تومان

پژو 206 تیپ 2

495 میلیون تومان

500 میلیون تومان

شورای رقابت در جلسه ۶۳۲ روز سه‌شنبه هفته گذشته خود، اصلاحاتی در دستورالعمل قیمت‌گذاری خودروها اعمال کرد و بر اساس آن، اعضای شورای رقابت چهار اصلاح درباره فرآیند محاسبه و ابلاغ قیمت‌ها، مشمولان قانون حمایت از خانواده و جمعیت و دارندگان خودروهای فرسوده، سامانه یکپارچه و اختیار پیشنهاد برای تنظیم بازار بر اساس کف عرضه، را در دستورالعمل ۵۴۳ اجرا کردند.

به نقل از خبرآنلاین، بر اساس این اصلاحات، از این پس نظارت شورا درباره محاسبه و ابلاغ محاسبه، پسینی بوده و وزارت صمت مکلف است قیمت‌های محاسبه شده توسط سازمان حمایت را راساً ابلاغ کند؛ چنانچه شورای رقابت در نحوه‌ اجرا، شاهد ایراد باشد، ورود خواهد کرد.

پس از اصطلاحات صورت گرفته، بحث بر سر تغییر متولی قیمت‌گذاری خودرو و واگذاری از شورای رقابت به وزارت صمت پیش آمد؛ که در این رابطه لازم به تاکید است که طبق تاکید صریح شورای رقابت، شورا از بازار خودرو خارج نشده و همچنان دستورالعمل ۵۴۳ با نظارت شورای رقابت، همچون گذشته اجرایی می‌شود.

صحبت از راهکارهای افزایش تولید و عرضه است؛ نه افزایش قیمت!

در حقیقت، صرفاً از این ‌پس وزارت صمت، موظف است قیمت محاسبه شده توسط سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان را ابلاغ کند.

موضوع اصلی اما از جایی آغاز می‌شود که برخی رسانه ها از یک گفت‌وگوی خبری سخنگوی شورای رقابت برداشت اشتباه داشته و اعلام کرده‌اند «بالاخره شورای رقابت راضی شده است تا خودروسازان در صورت افزایش تولید، خودروهای مازاد از برنامه تولید را با قیمت حاشیه بازار عرضه کنند.»

این درحالیست که این موضوع به هیچ عنوان صحت ندارد و سپهر دادجوی‌توکلی- سخنگوی شورای رقابت- ضمن تکذیب خبرهای منتشره و مطروحه در برخی رسانه‌ها، شفاف‌سازی کرد: همه صحبت‌ها در رابطه با راهکارهای افزایش تولید و عرضه بوده است که طبیعتاً منجر به کاهش قیمت خواهد شد؛ بنابراین هیچ صحبتی از افزایش قیمت و فروش خودروهای مازاد از تولید به قیمتی غیر از قیمت مصوب نبوده و نیست.

وی تصریح کرد: تاکید بر افزایش تولید و به‌تبع افزایش عرضه است که منجر به کاهش قیمت در بازار آزاد شود و نه افزایش.

این مقام مسئول در شورای رقابت همچنین در صفحه توییتر خود در این رابطه نوشت: «هیچ مجوز مشروط و غیرمشروطی برای افزایش قیمت خودرو با افزایش یا کاهش عرضه خودرو توسط شورای رقابت صادر نشده است؛ تعابیر هیجانی و غیردقیق نتیجه‌ای جز التهاب بازار و زیان مردم ندارد. همه ما چه گوینده و چه نشر دهنده، باید بیشتر دقت کنیم»

گفتنی است که این برداشت اشتباه برخی رسانه‌ها و دامن زدن بر شایعات از جایی آغاز شد که سخنگوی شورای رقابت در یک گفت‌وگوی تصویری، اعلام کرد: قیمت‌گذاری و تنظیم‌گری براساس قیمت بوده است. اتفاقات و التهابی که بهمن ماه سال گذشته در بازار افتاد، اجازه نمی‌داد که ما با ابزار مقداری برای قیمت‌گذاری اقدام کنیم؛ اما خوشبختانه اکنون، بندی اضافه شده است که این ابزار مقداری نیز وارد فرآیند تنظیم‌گری شده است.

دادجوی‌توکلی تصریح کرد: در حقیقت چنانچه، محصولی، کف عرضه‌ را انجام داد و تولید آن به حدنصاب رسید، مشوقی داشته باشد تا تولید و عرضه بیشتری داشته باشد؛ این افزایش عرضه منجر به کاهش قیمت خواهد شد.

سخنگوی شورای رقابت تاکید کرد: در فرآیند قیمت‌گذاری خودرو، وزارت صمت می‌تواند و مختار است که براساس برنامه‌ها و مستنداتی که دریافت کرده است، به شورای رقابت پیشنهاد دهد؛ این پیشنهاد در شورای رقابت مجدد مورد بررسی قرار خواهد گرفت؛ چنانچه مورد تایید اعضای شورای رقابت قرار گیرد، مصوب خواهد شد.

بر اساس این مصاحبه، سخنگوی شورای رقابت در گفت‌وگو با ایسنا، مجدد تاکید کرد که مبنای مصاحبه فوق تاکید بر افزایش تولید و عرضه و تاثیر ان بر کاهش قیمت است؛ نه اینکه قرار باشد خودرویی که مازاد تولید از تعهدات خودروساز داشت، بتواند قیمت آزاد کسب کند.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
روی خط رسانه