سهام عدالت | سود سهام عدالت

واریز سود سهام عدالت برای این افراد | واریز دوم سود سهام عدالت برای این افراد

در ادامه جزئیات جدید از واریز سود سهام عدالت مرحله جدید را مشاهده می کنید.

واریز سود سهام عدالت برای این افراد | واریز دوم سود سهام عدالت برای این افراد
کدخبر : 22544
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

واریز سهام عدالت به زودی انجام می شود. سهام عدالت مبلغ چندانی نیست. سهام عدالت برای سهامداران حائز اهمیت است. سهام عدالت بنا به ارزش معاملات مربوطه تعیین می شود. جزئیات جدید سود سهام عدالت را بخوانید.

سهام عدالت

سرمایه‌گذاری در بورس به معنای خرید و فروش سهام شرکت‌ها در بازار سرمایه است و این عمل افراد و شرکت‌ها را قادر می‌سازد تا درآمد و سود از افزایش ارزش سهام یا تقاضا و عرضه در بازار بورس را بدست آورند. این نوع سرمایه‌گذاری معمولاً با ریسک‌هایی همراه است و نیاز به تحلیل دقیق و مطالعه بازار دارد.

توکلی افزود: این افراد از سال ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۱ در سهام عدالت عضویت داشتند اما متاسفانه به دلیل اختلالاتی که در سازمان خصوصی‌سازی وقت پیش آمد از سبد سهام عدالت خارج شدند که باید در اولویت تخصیص قرار گیرند.

مبلغ سود سهام عدالت افزایش یافت

وی تصریح کرد: گروه دوم مددجویان کمیته امداد و بهزیستی هستند که حدود چهار میلیون و ۶۰۰ هزار نفر را شامل می‌شود. در این خصوص دولت مصوبه‌ای را به سه بانک داد و شورای‌عالی اصل ۴۴ مقرر کرد سهام به این افراد تعلق بگیرد.

رئیس هیات مدیره اتحادیه تعاونی‌ها سهام عدالت گفت: گروه سوم جمعیت بزرگی را به تعداد ۱۹ میلیون نفر در کشور شامل می‌شود که واجد شرایط دریافت عدالت هستند. تقریبا به همین تعداد افرادی که جزو دهک‌های بالای جامعه هستند واجد شرایط نبودند اما سهام عدالت به آنها اختصاص یافته است. در این مورد نیز باید تجدید نظر می‌شد که اتحادیه تعاونی‌های سهام عدالت، کانون سهامداران و مجلس شورای اسلامی پیگیر مسئله این افراد است.

وی تاکید کرد: سازمان خصوصی‌سازی در دولت قبل، بدون مصوبه و با تفسیر به رای که در بحث تقسطی ۱۰ ساله داشت، زمانی را به منظور واریز پول برای مردم تعیین کرد. در صورتی که این اشتباه بود و باید به سرمایه‌گذاری استانی این مهلت داده می‌شد که حق تقدم را واریز کنند. در واقع سرمایه‌گذاری استانی نسبت به سهمی که بدهکار بود باید واریز انجام می‌داد؛ زیرا وقتی سهامداران از سال ۱۳۸۵ سهام عدالت دریافت کردند باید تا سال ۱۳۹۵ قسط می‌دادند. به بسیاری از افراد سال ۱۳۸۹ و ۱۳۹۰ سهام تعلق گرفت که تا سال ۱۴۰۰ این افراد برای واریز قسط ۱۰ سال زمان داشتند. اما به یکباره گفتند مابقی مبلغ سهام را بدهید در غیر این صورت سهام شما ۵۰۰ هزار تومانی خواهد شد.

امکان تامین منابع سهام عدالت جاماندگان وجود دارد

توکلی با بیان این‌که دولت می‌گوید منابع لازم برای تخصیص سود سهام عدالت به جاماندگان را ندارد، بیان کرد: دولت برای تامین این منابع می‌تواند به ۱۱ شرکت سرمایه‌پذیر که در دولت قبل از سبد سهام عدالت خارج شد مراجعه کنند. پالایشگاه نفت تهران، بانک ملت و برخی دیگر از جمله این شرکت‌ها هستند.

رئیس هیات مدیره اتحادیه تعاونی‌ها سهام عدالت گفت: مجلس موضوع تخصیص سهام عدالت به جاماندگان را در سال ۱۴۰۱ تصویب کرد که دولت باید به این افراد سهام اختصاص می‌داد اما انجام نشد. سال ۱۴۰۲ نیز در بودجه دولت این موضوع گنجانده نشد اما نمایندگان مجلس این طرح را به صحن علنی بردند که رای آورد. بنابراین دولت موظف است از بودجه ۱۴۰۱ نسبت به واگذاری سهام به جاماندگان اقدام کند. هنوز این کار انجام نشده اما امیدواریم شورای‌عالی اصل ۴۴ نسبت به معرفی شرکت‌های مشمول صدر اصل واگذاری، سهام دولت را به نسبت افرادی که در دهک‌های واجد شرایط هستند تخصیص دهد.

وی با بیان این‌که دولت سیزدهم عملکرد خوبی در افزایش سود سهام عدالت داشت گفت: خوشبختانه دولت سود را از ۷۰ هزار تومان به ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان و برای برخی اقشار به یک میلیون و۲۰۰ هزار تومان افزایش داد که به محض دریافت از شرکت‌های سرمایه‌پذیر، سود را طی دو مرحله در سال واریز می‌کند. ان شاءالله همین روند عدالت محور را درخصوص جاماندگان نیز انجام دهد. مردم منتظر خبر خوش از سوی دولت هستند.

ثبت نام در سامانه سجام

 پس از انجام امور مربوط به انحصار وراثت، وراث باید برای انجام مراحل بعدی، در سامانه سجام ثبت نام کنند. ثبت نام در سامانه سجام به صورت الکترونیکی بوده و نیازی به مراجعه حضوری ندارد. تمامی مراحل احراز هویت و ثبت‌نام با تلفن همراه یا لپ‌تاپ ممکن است.

ارسال مدارک به کارگزاری

پس از ثبت در سامانه سجام و انجام تمامی مراحل احراز هویت، وراث باید با در دست داشتن مدارک زیر، به یکی از کارگزاری‌های مجاز مراجعه کنند:

-تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی

-اصل یا تصویر برابر با اصل کارت ملی و صفحه اول شناسنامه تمامی وراث تعیین شده در گواهی حصر وراثت

-اصل یا تصویر برابر با اصل گواهی حصر وراثت متوفی

انجام مراحل انتقال سهام عدالت

پس از اینکه وراث تمامی مدارک مورد نیاز را به کارگزاری تحویل می‌دهند، کارگزاری با بررسی مدارک، مراحل انتقال سهام عدالت را انجام می‌دهد.

مدارک مورد نیاز برای انتقال سهام عدالت متوفی

کارگزاری مربوطه، مدارک وراث در مدت زمان تعیین شده بررسی کرده و صحت و سقم آن را تایید می‌کند. پس از طی این مراحل بازماندگان باید مدارک مورد نیاز برای انتقال سهام عدالت متوفی را ارایه کنند، این مدارک به شرح زیر است:

-تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی

-اصل یا تصویر برابر با اصل کارت ملی و صفحه اول شناسنامه تمامی وراث تعیین شده در گواهی حصر وراثت

-اصل یا تصویر برابر با اصل گواهی حصر وراثت متوفی

نحوه انتقال سهام عدالت متوفی

در این مسیر، وراث می‌توانند سهام عدالت متوفی را از طریق یکی از دو روش زیر به نام خود منتقل کنند:

روش اول: از طریق سامانه سجام که وراث می‌توانند با مراجعه به سامانه سجام، مراحل انتقال سهام عدالت را به صورت آنلاین انجام دهند. برای این کار، باید  وارد سامانه سجام شده، از منوی "خدمات"، گزینه "انتقال سهام عدالت" را انتخاب کرده، اطلاعات درخواستی را وارد کنند. مدارک مورد نیاز را بارگذاری کرده، درخواست خود را ثبت کنند.

روش دوم: از طریق کارگزاری که وراث می‌توانند با مراجعه به یکی از کارگزاری‌های مجاز، مراحل انتقال سهام عدالت را به صورت حضوری انجام دهند. برای این کار، باید مدارک مورد نیاز را به کارگزاری ارائه دهند.

مالیات بر ارث سهام عدالت

تا پیش از تاریخ 31 تیرماه 1399، انتقال سهام عدالت متوفیان معاف از مالیات بر ارث بود. اما پس از این تاریخ، انتقال سهام عدالت متوفیان مشمول مالیات بر ارث می‌شود. میزان مالیات بر ارث سهام عدالت، بر اساس ارزش روز سهام محاسبه می‌شود.

هزینه انتقال سهام عدالت متوفی به وراث چقدر است؟

طبق اعلام سازمان بورس و اوراق بهادار، هزینه انتقال سهام عدالت متوفی به وراث، صفر است. این هزینه از محل منابعی که سهام عدالت دارد، پرداخت می‌شود و هیچ یک از وراث نیاز به پرداخت مبلغی ندارند.

لازم به ذکر است که انتقال سهام عدالت متوفی به وراث، تنها به صورت الکترونیکی و از طریق سامانه معاملات آنلاین امکان‌پذیر است.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: