در مواقع حساس چه کار کنم که استرس همه اتفاقات را خراب نکند!!؟

در هرج و مرج دنیای امروز، تکنیک‌های قدرتمندی وجود دارد که به عنوان یک تلنگر عمل می کنند و به آرامی ما را به لحظه حال برمی گردانند.

در مواقع حساس چه کار کنم که استرس همه اتفاقات را خراب نکند!!؟
کدخبر : 22685
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

در مواقع استرس، راه حل ممکن است همیشه بیرونی نباشد. در عوض، در اعماق آگاهی ما قرار دارد. این تکنیک، حول یک عمل عمیق می چرخد - صحبت کردن با خود. یافتن پاسخ ها در درون خود به این معنی است که همیشه آنها را با خود دارید. بگذارید "خود آینده" شما "خود امروز" دل شکسته شما را نگه دارد.

در این مطلب با ترفند تجسم چهارمرحله‌ای که می‌تواند حتی در بدترین لحظات شما را آرام کند، آشنا شوید.

۱. یک لحظه توقف کنید

در شلوغی زندگی، ضروری است که یک لحظه مکث کنید. به عقب برگردید و به خودتان فضایی برای نفس کشیدن بدهید. فقط نفس بکشید. در این مکث لحظه ای، شما یک استراحت ضروری از هرج و مرج ایجاد می کنید و پایه ای برای گام های بعدی در یافتن آرامش ایجاد می کنید.

۲. آینده خود را تصور کنید

آینده خود را تصور کنید، نسخه پخته‌تر و با تجربه تر از آنچه امروز هستید. آنها را تصور کنید که آغوشی آرامش بخش را برای اکنون شما باز می‌کنند و ارتباطی را ایجاد می کنند که فراتر از زمان است. این تصویر ذهنی به عنوان یادآوری تکان دهنده ای عمل می کند که سفر شما مستمر است و آینده دارای فصل های نانوشته ای از رشد و انعطاف پذیری است.

این به ما یادآوری می کند که نسخه آینده خودمان برای حمایت و تشویق خود فعلی ما وجود دارد. این اعتماد به نفس مانند یک لنگر قوی عمل می کند، ما را در زمان حال ثابت نگه می دارد و بار استرس و عدم اطمینان را کاهش می دهد.

۳. نفس بکشید

عمیق نفس بکشید و اجازه دهید هوای تازه ریه های شما را پر کند. در حین نفس کشیدن، تنش‌ها و نگرانی هایی که ممکن است انباشته شده اند را رها کنید. هر نفس لحظه ای از تجدید است که وضوح و آرامش را به ذهن شما می آورد. در این عمل ساده، کنترل احساسات خود را به دست می آورید و خود را در زمان حال متمرکز می کنید.

استرس

۴. چشمان خود را باز کنید

با ارتباط برقرار کردن با گذشته و آینده خود، چشمانتان را به دنیای اطراف باز کنید. لحظاتی که زمانی طاقت فرسا بود، اکنون ممکن است قابل کنترل تر به نظر برسند. حال را با دیدگاهی جدید در آغوش بگیرید و قدرت حاصل از این تکنیک تجسم را به زندگی روزمره خود بیاورید.

عمل باز کردن چشمان نمادی از یک چشم‌انداز تازه است، آماده برای رویارویی با چالش های زندگی با انعطاف پذیری و آرامش. یافتن آرامش درونی تأثیر مثبتی بر همه چیز در اطراف ما دارد - روابط، کار و رفاه کلی ما. هنگامی که ما یک ارتباط دلسوزانه با گذشته، حال و آینده خود ایجاد می کنیم، این یک اثر موجی ایجاد می کند که نحوه برخورد ما با چالش های زندگی را شکل می دهد.

عمل به تصویر کشیدن آینده‌مان و فراهم کردن آرامش برای خود کنونی‌مان، می‌تواند منبع امید باشد.

این تکنیک‌ها لحظه ای آرامش و ارتباط با خود را فراهم می کند. در دنیایی پر از عدم قطعیت، این تجسم‌ها به ابزاری مفید تبدیل می‌شود که ما را در لحظات سخت زندگی به سوی زندگی آرام‌تر و اصولی‌تر راهنمایی می‌کند.

خودکشی را با دیگر کشی نمی‌توان تحلیل جامع کرد

وی گفت: متاسفانه هر از گاهی، صحبت‌هایی در فضای مجازی می‌شود و یک بهانه و دلیلی برای اثبات خود، تجارت یا انتقام از طریق صحبت کردن و بحث کردن در خصوص علل خودکشی می‌شود اما بعد از مدتی فراموش می‌شود و این شیوه درستی برای مقابله با این موضوع و این آسیب اجتماعی نیست. خودکشی را با دیگر کشی نمی‌توان تحلیل جامع کرد. منظورم از دیگر کشی پیدا کردن یک علت و سوار کردن سایر علل بر روی آن است.

میزان اقدام به خودکشی در دستیاران بیشتر شده اما ارقامی که در فضای مجازی گفته می‌شود مستند نیست

طهماسبی گفت: میزان اقدام به خودکشی نسبت به سال گذشته در دستیاران افزایش پیدا کرده و نسبت به جمعیت عمومی بیشتر است اما باز عدد و رقمی که در فضای مجازی گفته می‌شود، مستند نیست و براساس این که آمار تعداد دانشجویان را به درستی ندارند و حتی تعیین اقدام و قصد خودکشی از سوی اعلام کننده خبر، ناقص و غیرمستند است.

این مقام مسوول گفت: در کل، التهاب آفرینی در این موضوعات در فضای مجازی و در قالب سخنرانی و بیانیه، کمک به حل مساله نمی‌کند. متاسفانه عده‌ای با به کار بردن واژهایی مثل مرگ خود خواسته و قهرمان سازی در فضای مجازی به تسهیل این آسیب و در دسترس قراردادن این گزینه برای انتخاب اقدام می‌کنند و منجر به سرایت این آسیب می‌شوند.

استرس

وی افزود: ما نیاز به برنامه‌های مدون، مصوب و اثربخش مثل برنامه‌های بتا و برنامه های شبیه به آن داریم و نیاز به همکاری بیشتر معاونت‌های مختلف در بدنه وزارت بهداشت از جمله معاونت توسعه و آموزشی احساس می‌شود که اگر این معاونت‌ها در این زمینه با ما همکاری سریع‌تر و بیشتری داشته باشند، طبیعتاً بهتر می‌توانیم این موضوع و مساله را مدیریت کنیم. البته بخشی از عوامل نیز خارج از حیطه وزارتخانه است و به مجلس، مسائل اجتماعی و اقتصادی بر می‌گردد./همشهری

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
روی خط رسانه