قیمت دلار | قیمت دلار امروز در بازار

قیمت دلار در بازار آشوب به پا کرد | قیمت دلار امروز به چند رسید؟

قیمت دلار، یورو، پوند و سایر ارز‌ها امروز چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. لازم به ذکر است که این نرخ‌ها قیمت بازار آزاد است (بجز دلار که نرخ بازار مبادله ارزی است) و با نرخ ارز سهمیه‌ای متفاوت است.

قیمت دلار در بازار آشوب به پا کرد | قیمت دلار امروز به چند رسید؟
کدخبر : 23077
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

قیمت دلار با پیش بینی های وحشتناکی مواجه شده است. متوسط هفتگی قیمت دلار که در حال افزایش است با این مساله مواجه شده که در آینده نزدیک ممکن است قیمت بالاتری به خود بگیرد. طبیعتا افزایش قیمت دلار تاثیرمستقیم بر بازار  خواهد داشت. مسئولان مربوطه حتما باید مقابل افزایش قیمت دلار بایستند. در ادامه قیمت دلار در بازار امروز را مشاهده می کنید.

 قیمت دلار، یورو، پوند و سایر ارز‌ها امروز چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. لازم به ذکر است که این نرخ‌ها قیمت بازار آزاد است (بجز دلار که نرخ بازار مبادله ارزی است) و با نرخ ارز سهمیه‌ای متفاوت است.

بروزرسانی قیمت ارزها: چهارشنبه 18 بهمن – 08:30

ارز

قیمت (ریال)

دلار 552,960

یورو 595,450

درهم امارات 151,660

پوند انگلیس 696,840

لیر ترکیه 18,100

فرانک سوئیس 636,900

یوان چین 77,100

ین ژاپن 374,380

وون کره جنوبی 420

دلار کانادا 411,600

دلار استرالیا 360,700

دلار نیوزیلند 336,000

دلار سنگاپور 412,100

روپیه هند 6,670

روپیه پاکستان 1,992

دینار عراق 431

لیر سوریه 220

افغانی 7,520

کرون دانمارک 79,800

کرون سوئد 52,600

کرون نروژ 52,100

ریال عربستان 147,920

ریال قطر 152,200

ریال عمان 1,444,400

دینار کویت 1,803,000

دینار بحرین 1,481,000

رینگیت مالزی 116,300

بات تایلند 15,570

دلار هنگ کنگ 70,800

روبل روسیه 6,200

منات آذربایجان 325,900

درام ارمنستان 1,380

لاری گرجستان 210,300

سوم قرقیزستان 6,200

سامانی تاجیکستان 51,200

منات ترکمنستان 164,900

پیش بینی قیمت دلار برای معاملات

کارشناسان بر این باورند که دولت هر زمانی که بخواهد، توانایی کنترل قیمت دلار را دارد و کافی‌ست برای مدیریت بازار ارز وارد میدان شود.دلار بخریم یا بفروشیم؟ این سوالی‌ست که طرفداران سرمایه‌گذاری در دلار این روزها از خود می‌پرسند. قیمت دلار از نیمه دوم هفته گذشته روندی نزولی را در پیش گرفته و با افت ۱۰ درصدی، نیمی از رشد هفته‌های اخیر خود را از دست داده است. این رفتار دلار، خریداران هیجان‌زده هفته‌های گذشته را نقره‌داغ و با زیان مواجه کرده است. با این حال، روز گذشته قیمت دلار، نوسانات افزایشی را تجربه کرد و از همین رو، فعالان بازار ارز با ابهام مواجه شده‌اند.

قیمت دلار که پس از یک دوره صعود شتابان، از هفته گذشته روند نزولی خود را آغاز کرده بود، روز گذشته تغییر وضعیت داد و نوسانات افزایشی را تجربه کرد. این نوسانات افزایشی، امروز هم ادامه داشت و دلار را که در کانال چهارم کریدور ۵۰ هزار تومانی قرار گرفته بود، یک کانال بالاتر برد.

با این حال، دلار اکنون هم نوسانی‌ست و روی مرز نیمه کریدور ۵۰ هزار تومانی رفت و برگشت را تجربه می‌کند. روندی که دلار طی دوشنبه و سه‌شنبه طی کرده، فعالان بازار ارز را در سردرگمی فرو برده است که آیا اکنون وقت خرید دلار است یا فروش آن؟ آیا خرید در کانال‌های بالای کریدور فعلی، به‌صرفه‌ است یا قرار است تجربه زیان بزرگ خریداران دلار ۶۰ هزار تومانی سال گذشته تکرار شود؟

کارشناسان درباره پیش بینی قیمت دلار چه می‌گویند؟

کارشناسان اقتصادی و بازارهای مالی درباره سرنوشت قیمت دلار دو دیدگاه متفاوت دارند؛ دسته اول، کارشناسانی هستند که معتقدند قیمت دلار روندی افزایشی خواهد داشت. این دسته بر این باورند که قیمت ذاتی دلار، قیمتی نیست که اکنون در حال معامله است؛ بلکه در صورتی که فشار و سرکوب بانک مرکزی روی سر دلار نباشد، قیمت دلار به کریدور هفتم خواهد رسید.

کارشناسانی که پیش‌بینی می‌کنند قیمت دلار افزایشی‌ست، معتقدند، دولت به دلیل کمبود منابع ارزی نمی‌تواند قیمت دلار را برای بلندمدت کنترل کند و اهرم فشار خود را بر سر دلار نگاه دارد.

دسته دوم کارشناسان اقتصادی بر این باورند که متوسط قیمت دلار همین محدوده ۵۰ هزار تومانی است و در صورتی که تقاضای هیجانی وارد بازار نشود، قیمت دلار در همین سطح خواهد ماند. آنها همچنین معتقدند که بانک مرکزی نیز توانایی کنترل قیمت دلار را دارد.

این دسته از کارشناسان بر این باورند که دولت هر زمانی که بخواهد، توانایی کنترل قیمت دلار را دارد و کافی‌ست برای مدیریت بازار ارز وارد میدان شود. بر همین اساس نیز پیش‌بینی این کارشناسان، کاهش قیمت دلار و رسیدن آن به متوسط قیمتی ۵۰ هزار تومان است.

یک فعال اقتصادی قیمت دلار در سال ۱۴۰۳ را پیش‌بینی کرد

خبرآنلاین نوشت: یحیی آل‌اسحاق درباره وضعیت بازار ارز می‌گوید: در حال حاضر می‌توان گفت که نوسانات ارزی، ناشی از عرضه و تقاضای واقعی ارز نیست، یعنی نه عرضه ارز از نظر ذخایر کم شده و نه تقاضاهای غیرضروری ایجاد شده است. شرایط، نرمال و مثل سابق است.

رییس اتاق بازرگانی ایران و عراق تصریح می‌کند: آنچه که امروز اتفاق افتاده، برداشت‌ها یا القاهای یک عده‌ای است که می‌خواهند از این بازار سوءاستفاده می‌کنند و با توجه به شرایط سیاسی منطقه، هر کسی برای خود یک فضایی درست می‌کند. اما آنچه که قطعا وجود دارد، این‌که فضاسازی‌ها توسط سوداگران اتفاق می‌افتد و می‌خواهند از این شرایط سوءاستفاده کنند.

آل‌اسحاق در ادامه با پیش‌بینی وضعیت بازار ارز تا پایان امسال، عنوان می‌کند: یک بخشی از نیازهای ارزی پایان سال واقعی است؛ مثل تسویه‌حساب‌ها و برخی از سفرها که ممکن است تقاضا یک مقداری بالا رود. اما این میزان تقاضا به قدری نیست که نوسان ایجاد کند.

وی می‌گوید: به نظر من در صورتی که شرایط منطقه عادی شود، نرخ ارز به قبل برمی‌گردد.

رییس اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره روند بازار ارز در سال ۱۴۰۳ نیز خاطرنشان می‌کند: باید ببینیم وضعیت بودجه و تصمیم درباره افزایش حقوق‌ها چگونه است. همچنین نظامات جدیدی که بانک مرکزی برای کنترل حجم نقدینگی در دست دارد، چه می‌شود.

آل‌اسحاق می‌گوید: عوامل متعددی مطرح است که باید منتظر ماند تا بتوان درباره وضعیت بازارها در سال آینده اظهارنظر کرد.

قیمت دلار تا پایان سال سقف‌شکنی می‌کند

 قیمت دلار بعد از یک دوره صعود پرشتاب، طی هفته جاری در روند اصلاحی قرار گرفته است. با وجود اینکه بانک مرکزی از ابتدای سال، سیاست تثبیت قیمت این اسکناس را در دستور کار دارد، اما کارشناسان اقتصادی از همان ابتدا نسبت به رها شدن قیمت در ماه‌های پایانی سال هشدار داده بودند. بر همین اساس، تحلیلگران بازار‌های مالی اصلاح قیمت دلار در هفته سوم بهمن را موقت می‌دانند.

در همین راستا برزو، حق‌شناس کارشناس اقتصادی ارزش ذاتی دلار در بهمن ماه را محدوده قیمتی کریدور ششم عنوان کرد و به تجارت‌نیوز گفت: «در دی ماه ارزش ذاتی قیمت دلار محدوده پایینی کریدور ششم بوده که با توجه به آمار رشد نقدینگی بانک مرکزی این قیمت اندکی رشد داشته است.»

وی پیش از این عنوان کرده بود که اگر دلار تا پایان هفته اول بهمن در نیمه کانال ۵۵ هزار تومانی تثبیت شود، دلار سقف کریدور ۵۰ هزار تومان را خواهد شکست. وی در این خصوص یادآور شد: «این محدوده در هفته دوم بهمن شکسته شد و دلار به سقف قیمتی نزدیک شد؛ بنابراین تحلیل‌ها مبنی بر تاچ سقف قبلی قیمت دلار تا پایان امسال به وقوع پیوست.»

این کارشناس اقتصادی اصلاح قیمت دلار پس از روند شارپ هفته گذشته را طبیعی و قابل پیش‌بینی عنوان کرد و گفت: «بازگشت دلار به نیمه کریدور ۵۰ هزار تومانی حرکت اصلاحی است و بعد از این روند، به احتمال بسیار زیاد دوباره قیمت به سقف کریدور برمی‌گردد. به اعتقاد من اسکناس آمریکایی این سقف را قبل از سال جدید خواهد شکست.»

حق‌شناس با تاکید بر اینکه اکثر تحلیلگران، زمان سقف‌شکنی قیمت دلار را ابتدای سال آینده پیش‌بینی کرده بودند، ادامه داد: «اجرای سیاست تثبیت قیمت این اسکناس توسط سیاست‌گذار تا پایان سال سخت است؛ بنابراین فکر نمی‌کنم که تثبیت قیمت بیشتر از یکی دو هفته و نهایتا تا ابتدای اسفند دوام داشته باشد و متاسفانه به احتمال زیاد، دلار تا پایان سال به کریدور بالاتر ورود کند.»

آل‌اسحاق در ادامه با پیش‌بینی وضعیت بازار ارز تا پایان امسال، عنوان می‌کند: یک بخشی از نیازهای ارزی پایان سال واقعی است؛ مثل تسویه‌حساب‌ها و برخی از سفرها که ممکن است تقاضا یک مقداری بالا رود. اما این میزان تقاضا به قدری نیست که نوسان ایجاد کند. وی می‌گوید: به نظر من در صورتی که شرایط منطقه عادی شود، نرخ ارز به قبل برمی‌گردد.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
روی خط رسانه