بهاره کیان افشار | بیوگرافی بهاره کیان افشار
استوری تلخ بهاره کیان افشار درباره ی خودش | گریه و شیون بهاره کیان افشار به خاطر چیه؟
بهاره کیان افشار با استوری عجیبی که امروز گذاشت همه را ترساند.
بهاره کیان افشار بازیگر سینماو تلوزیون است. بهاره کیان افشار در کنار بازیگری به ترانه سرایی نیز می پردازد. از ترانه های سروده شده ی بهاره کیان افشار می توان به ترانۀ «تو هستی» با صدای بهرام رادان اشاره کرد. بهاره کیان افشار کار دکوراسیون و تبلیغات نیز انجام می دهد.در ادامه به آخرین حاشیه از زندگی بهاره کیان افشار می پردازیم.
بیوگرافی بهاره کیان افشار
بهاره کیان افشار متولد 12 اردیبهشت 1364 در تهران ، بازیگر و ترانه سرا می باشد.
فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی نرم افزاز کامپیوتر می باشد که کنار بازیگری ، کار دکوراسیون و تبلیغات می کند و ترانه سرایی هم کرده است.
زمینۀ آشنایی بهاره کیان افشار با تئاتر
از دوم دبستان تئاتر را از مدرسه شناختم و از آن سن تجربه اش کردم.
از همان موقع هم همیشه می گفتم ، بزرگ شوم بازیگری را انتخاب می کنم و از همان زمان هم پدر و مادرم تمایلی به انتخابم نشان نمی دادند.
مخالفت خانواده
در دوران دبیرستان دوست داشتم به مدرسه تئاتر و رشته هنر بروم ولی پدر و مادرم شدیدا مخالف بودند و مثل خیلی از والدین دوست داشتند پزشکی بخوانم.
در حالی که من هم اصلا علاقه ای به رشته های علوم تجربی نداشتم. بنابراین دیپلم ریاضی فیزیک گرفتم و در دانشگاه هم رشته مهندسی کامپیوتر خواندم.
شروع بازیگری بهاره کیان افشار
در نهایت سال 1383 وقتی 19 ساله و دانشجوی بود با گروه تئاتر آزیتا حاجیان آشنا شد و تمرینات بدن و لحن و بیان را از وی آموخت.
او سپس با معرفی تینا پاکروان همکلاسی دبیرستانش به محمدرضا شریفی نیا سال 1385 در سریال «کلاه پهلوی» نقش شادی مستشارنیا را بازی کند.
ورود به سینما
بعد از کلاه پهلوی سال 1387 بازی در سینما را با فیلم «شیرین» عباس کیا رستمی تجربه کرد تا اینکه سال 1391 با فیلم «گناهکاران» فرامز قریبیان جلوی دوربین رفت.
ترانه سرایی بهاره کیان افشار برای بهرام رادان
از سنین پایین بواسطه علاقه شخصى پدرم همیشه به شعر و ادبیات پارسی علاقه داشتم و گهگاهی هم دستی بر قلم دارم و از چینش کلمات کنار هم لذت می برم.
ترانه و متن های ادبی را بسیار دوست دارم و خودم هم ترانه و متون ادبی می نویسم.
آقای بهرام رادان پیش از اینکه بازیگر شوم از دوستان من بودند و پس از ورودم به دنیای بازیگری این دوستی بواسطه همکاری پررنگ تر شد.
ایشان ترانه های مرا خواندند و از چهار ، پنج تا از این ترانه ها در آلبومشان استفاده کردند.
بیزینس بهاره کیان افشار
کار دکوراسیون و تبلیغات را که دو رشته مجزا هستند به عنوان کسب درآمد دارم و خیلی در آنها فعال هستم ولی انگیزه ام برای زندگی و مسیر پیش روی بازیگری است.
عاشق تئاتر هستم
درست است که بازیگری به شکل جدی را با بازی در سریال آغاز کردم اما انگیزه ام از بازیگر شدن ، حضور روی صحنه تئاتر بوده و هست.
بهاره کیان افشار به عنوان سفیر خیریه
خانم کیان افشار از داوطلبان و همراهان قدیمی موسسه خیریه بهنام دهش پور است و از سال 1394 سفیر سلامت این موسسه خیریه ای می باشد.
الویت برای قبول نقشی
الویت بندی اش برای قبول نقشی بستگی به زمان و شرایط دارد ، ممکن است پنج ماه وقت آزاد داشته باشم و در تلویزیون پروژه ای را بپذیریم.
گاهی نیاز مالی باعث می شود نقشی را قبول کنم و گاهی هم ممکن است همکاری با شخص هنرمند و برجسته مرا ترغیب به قبول نقشی کند.
وقتی فیلمنامه ای به دستم برسد ابتدا قصه و سپس به نقش توجه می کنم و قطعا عوامل فیلم مانند کارگردان و تهیه کننده هم برایم مهم است.
ازدواج بهاره کیان افشار
خانم بهاره کیان افشار روز دوشنبه 26 بهمن 1400 مصادف با روز ولنتاین با انتشار عکس زیر ، رسما ازدواج خود را رسانه ای کرد ، هنوز آقا داماد رونمایی نشده است.
بهاره کیان افشار
شهرت را دوست ندارم
راستش شهرت را دوست ندارم اما بالاخره جزء ابزارهای یک بازیگر برای رشد و دوام در حرفه سینماست به هر حال شما باید ابتدا به چهره شناخته شده تبدیل شده تا بتوانید وارد پروژه های مختلف شوید.
بعنوان یک بازیگر دوست دارم وقتی بازی ام را در فیلمی تمام می شود به دنیای شخصی خودم برگردم اما خب این اتفاق نمی افتد.
آشنایی با فیلم های بهاره کیان افشار
کار سینمایی
● خانه شیشه ای – 1400
● کوزوو – 1400
● آهنگ دونفره – 1399
● سگ بند – 1398
● گربه سیاه – 1398
● مرد نقره ای – 1398
● پسرکشی – 1398
● رویای سهراب – 1398
● بی وزنی – 1397
● پالتو شتری – 1397
● حضور مخفی یک بیگانه – 1396
● عطر داغ – 1396
● دشمن زن – 1396
● لونه زنبور – 1396
● ماهورا – 1395
● کمدی انسانی – 1395
● زرد – 1395
● بارکد – 1394
● کفشهایم کو؟ – 1394
● عین شین قاف – 1393
● طول موج – 1393
● هیچکجا هیچکس – 1391
● گناهکاران – 1391
● شیرین – 1387
کار تلویزیونی
● نوار زرد – 1396
● گاهی به پشت سر نگاه کن – 1394
● کلاه پهلوی – 1391
شبکه خانگی
● سودا – 1400
● حرفه ای – 1400
● می خواهم زنده بمانم – 1399
● هشتگ خاله سوسکه – 1397
● گلشیفته – 1396
● عاشقانه – 1395
فیلم کوتاه
● بنشین عزیزم – 1393
● راز ماهی کوچک قرمز – 1383