جواد عزتی | حواشی جواد عرتی
اشک های این دختر برای جواد عزتی همه را ناراحت کرد | جواد عزتی در اکران فیلم تمساح خونی + فیلم
جواد عزتی در اکران فیلم تمساح خونی + فیلم
جواد عزتی بازیگر محبوب مردمی و کم حاشیه ای است. اخیرا شایعه جدایی جواد عزتی از همسرش در فضای مجازی بر سر زبان هاست. جواد عزتی ومهلقا باقری در رابطه با این خبر هیچ واکنشی را نشان نداده اند.جواد عزتی در جشن حافظ جایزه ویژه هیات داوران را برای ایفای نقش در سریال «زخم کاری» کسب کرد. در ادامه به آخرین حواشی از زندگی جواد عزتی می پردازیم.
محمد جواد عزتی متولد ۲۰ دی ماه ۱۳۶۱ شهر تهران، بازیگر مستعد و توانمند ایرانی است و او فرغ التحصیل دانشگاه سوره است. عزتی یک برادر داشت که از خودش کوچکتر بود اما او را در سال ۱۴۰۰ از دست داد و به همین علت است عکس پروفایل اینستاگرامش سیاه است.
یکی از بازیگرانی است که در هر فیلم سینمایی نقش آفرینی میکند فروش آن فیلم در صدر جدول قرار میگیرد. او در سال ۱۳۹۶، در جشن حافظ برندهٔ بهترین بازیگر مرد در فیلم سینمایی «ماجرای نیمروز» شده است. همچنین در سال ۱۳۹۵، در جشنواره چلسی برندهٔ بهترین بازیگر مرد در فیلم «پارادایس » شده است.
جواد عزتی، از سنین ۱۵ سالگی وارد حرفهٔ تئاتر شد. به نقل از خود عزتی یک زمان اتفاقی برای تست بازیگری رجوع میکند و در آن مکان با افرادی دوست میشود و با یکدیگر یک تیم میشوند و گروه تئاتری را شکل میدهند. البته بعد از آن معلوم میشود آن تستی که گرفته شده واقعی نبوده ولی همین خواست خدا بوده است که او به عرصهٔ بازیگری ورود پیدا کند. آن ها ابتدا به ساکن از تئاتر هایی که در کوچه و خیابان انجام میدادند کار خود را آغاز کردند ولی طولی نکشید که تئاتر واقعی را بر سالن رسمی تئاتر اجرا کردند.
افشاگری جنجالی خانم بازیگر از جواد عزتی
آناهیتا درگاهی از اخلاق جواد عزتی در پشت صحنه فیلم مرد بازنده پرده بر داشت.
واکنش جواد عزتی به بغل کردن همسرش در جشن حافظ
جواد عزتی در جشن حافظ جایزه ویژه هیات داوران را برای ایفای نقش در سریال «زخم کاری» کسب کرد. او این جایزه را از دست همسرش دریافت کرد.
زندگینامه جواد عزتی
محمدجواد عزتی زادهٔ ۲۰ دی ۱۳۶۰ در تهران بازیگردان و بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون اهل ایران و فارغالتحصیل تئاتر از هنرستان سوره است. او توانست در کنار رضا عطاران در فیلم هزارپا رکورد فروش فیلم در ایران را به طرز قابل توجهی بالا ببرد، علاوه بر این وی در فیلمهای پر فروشی همچون آینه بغل، اکسیدان، لاتاری و ماجرای نیمروز و ماجرای نیمروز رد خون بازی کردهاست.
جواد عزتی از ۱۵ سالگی وارد دنیای تئاتر شد. به گفته خودش یک روز تصادفا تست بازیگری میدهد و همانجا با چند نفر آشنا شده و گروه تئاتر تشکیل میدهند. بعدها مشخص میشود که آن تست بازیگری یک تست قلابی بوده است ولی همان بهانهای میشود تا او وارد دنیای بازیگری شود. گروهی که آقای عزتی و دوستانش تشکیل دادند به صورت کاملا خودجوش مشغول اجرای تئاترهای خیابانی میشود و خیلی زود رو به اجرا بر روی صحنه سالن تئاتر میآورد.
اولین اجرای جواد عزتی در مقابل دوربین به سال ۷۹ برمیگردد با سریالی که سعید آقاخانی کارگردانی آن را به عهده داشت که سریال قصههای شبانه نام داشت و جواد عزتی در آن هم به جای عروسک صحبت میکرد و هم یک نقش دیگر داشت. بازیگری او در کارهایی چون بیمقدمه، کمربندها را ببندید، باغ مظفر ، قهوه تلخ و... ادامه پیدا کرد.
• جواد عزتی صاحب یک شعب رستوران است و خودش هم دستپخت خوبی دارد.
او یک کارگاه نجاری دارد و به کارهای فنی مانند کار با چوب یا جوشکاری علاقهمند است. ولی شغل مورد علاقه او در کمال تعجب مسافرکشی است! دلیلش هم معاشرت و همصحبتی با آدمها و اقشار مختلف جامعه است.
• تفریح مورد علاقه او فیلم دیدن است. به گفته خودش وقتی فیلم میبیند دیگر هیچ چیز نمیشنود.
ازدواج جواد عزتی
جواد عزتی با مه لقا باقری ازدواج کرده و متاهل است. مهلقا باقری و جواد عزتی با هم همسن هستند. مهلقا باقری در دوران تحصیلش در دانشگاه سوره، کارگردانی میخواند. یک روز او از جواد عزتی درخواست میکند تا در تئاتری که خودش کارگردانیاش را میکند بازی کند. آقای عزتی به دلیل مشغله نمیتواند با خانم باقری همکاری کند ولی قول تابستان آینده را میدهد و درست در همان تابستانی هم که قولش را داده بود همکاری این دو نفر شکل میگیرد. آشنایی و همکاری این دو نفر ادامهدار شده و بالاخره منجر به پیشنهاد ازدواج آقای عزتی میشود. در نهایت مهلقا باقری و جواد عزتی در سال ۸۵ با هم نامزد میکنند. این زوج در سریال قهوه تلخ و دردسرهای عظیم۲ با هم حضور داشتند.
کارهای سینمایی و شبکه خانگی جواد عزتی:
۱ - آتابای (۱۳۹۸)
۲ - خورشید (۱۳۹۸)
۳ - دوزیست (۱۳۹۸)
۴ - شنای پروانه (۱۳۹۸)
۵ - مغز استخوان (۱۳۹۸)
۶ - جان دار (۱۳۹۷)
۷ - جهان با من برقص (۱۳۹۷)
۸ - چهار انگشت (۱۳۹۷)
۹ - ماجرای نیمروز: رد خون (۱۳۹۷)
۱۰ - آینه بغل (۱۳۹۶)
۱۱ - پیلوت (۱۳۹۶)
۱۲ - تنگه ابوقریب (۱۳۹۶)
۱۳ - لاتاری (۱۳۹۶)
۱۴ - هزارپا (۱۳۹۶)
۱۵ - اکسیدان (۱۳۹۵)
۱۶ - خرگیوش (۱۳۹۵)
۱۷ - ماجرای نیمروز (۱۳۹۵)
۱۸ - پارادایس (۱۳۹۴)
۱۹ - زاپاس (۱۳۹۴)
۲۰ - هفت معکوس (۱۳۹۴)
۲۱ - تگرگ و آفتاب (۱۳۹۳)
۲۲ - در مدت معلوم (فی المدت المعلوم) (۱۳۹۳)
۲۳ - ساکن طبقه وسط (۱۳۹۲)
۲۴ - شیار 143 (۱۳۹۲)
۲۵ - فرشته ها با هم می آیند (۱۳۹۲)
۲۶ - کلاشینکف (۱۳۹۲)
۲۷ - همه چیز برای فروش (۱۳۹۲)
۲۸ - جا به جا (۱۳۹۱)
۲۹ - آفریقا (۱۳۸۹)
۳۰ - همه چی آرومه (۱۳۸۹)
۳۱ - شور شیرین (۱۳۸۸)
۳۲ - طلا و مس (۱۳۸۷)