اخبار روز | اخبار جدید
امکان حذف اینستاگرام از برنامه های قابل دسترس در ایران | علت قطعی اینستاگرام هم مشخص شد!
آخرین اخبار درباره ی وضعیت اینستاگرام را بخوانید.
به گزارش ثریا این اختلال از ساعت ۱۰ صبح سه شنبه به وقت کرانه شرقی آمریکا آغاز شد و بسیاری از کاربران در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کردند از حساب فیسبوک و اینستاگرام خود خارج شده اند و قادر به ورود به آن نیستند.
سخنگوی امنیت ملی کاخ سفید در واکنش به این اختلال، اعلام کرد این شورا، اوضاع را زیر نظر دارد و در مقطع فعلی، از هیچ گونه فعالیت سایبری مخربی مطلع نیست.
وب سایت رصد قطعی داون دتکتور اعلام کرد در اوج این اختلال، بیش از ۵۰۰ هزار گزارش اختلال برای فیسبوک و حدود ۹۲ هزار گزارش برای اینستاگرام ثبت شد.
اندی استون، سخنگوی شرکت متا در پستی در ایکس بدون توضیح درباره این مسئله، گفت: ما مشکل را برای همه حل کردیم. شرکت متا که با سقوط ۱.۲ درصدی ارزش سهام خود در معاملات سه شنبه بعدازظهر روبرو شد، جزئیات بیشتری درباره مشکل فنی ارائه نکرد.
این شرکت حدود ۳.۱۹ میلیارد کاربر فعال روزانه در میان خانواده اپلیکیشنهای خود دارد که شامل واتساپ و تردز هم میشود. ظاهرا رابط کاربری برنامه نویسی اپلیکیشن برای واتساپ تجاری هم با مشکلاتی روبرو شده بود. با این حال اطلاعات وب سایت داون دتکتور از منابع مختلف شامل گزارشهای کاربران، نشان داد اختلال واتساپ و تردز، بسیار کمتر بود.
چندین کارمند متا در اپلیکیشن پیامرسانی ناشناس «بلایند»، اعلام کردند قادر نیستند وارد سیستمهای کاری داخلی خود شوند که باعث شده این طور تصور کنند که شاید اخراج شده اند. بعضی از ابزارهای حرفهای متا مانند اَد منیجر، متا ادمین سنتر و فروشگاه فیسبوک و اینستاگرام هم دچار اختلال شدند.
بر اساس گزارش رویترز، این اختلال به یکی از ترندهای ایکس یا همان توییتر سابق تبدیل شد که خود پس از خریداری شدن توسط ایلان ماسک، بارها با اختلال روبرو شده است./ منبع: خبر آنلاین
تصمیم مهم دلت در رابطه با فیلترینگ اینستاگرام و تلگرام
شورایعالی فضای مجازی تنظیمگران بخشی را موظف کرد تا برای ایجاد تنوع در سبد مصرف کاربران با سازوکارهای حکمرانیپذیر و با هدف رفع نیاز مردم، سکوها و خدمات پرکاربرد خارجی را که امکان ارائۀ خدمات در قالب پوسته برای آنها وجود دارد، شناسایی و شرایط فعالیت آنها را در داخل کشور فراهم کنند./ فارس
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز ملی فضای مجازی، دکتر سیدمحمد امین آقامیری دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی صبح امروز مصوبات جلسه نود و ششم شورای عالی فضای مجازی را در خصوص امکان دسترسی به سکوهای خارجی با سازوکارهای حکمرانی پذیر، ساماندهی پیام رسان های اجتماعی و ایجاد سامانه ملی و جامع داده ابلاغ کرد.
در مصوبه اول، شورای عالی فضای مجازی تنظیم گران بخشی را موظف کرده تا برای ایجاد تنوع در سبد مصرف کاربران با سازوکارهای حکمرانی پذیر و با هدف رفع نیاز مردم، سکوها و خدمات پرکاربرد خارجی را که امکان ارایه خدمات در قالب پوسته برای آنها وجود دارد، شناسایی و شرایط فعالیت آنها را در داخل کشور فراهم کنند.
این مصوبه اعلام کرده که تنظیم گران بخشی موظفند در حوزه تنظیم گری خود ظرف مدت یک ماه، خدمات و سکوهای پرکاربرد خارجی را شناسایی و امکان فنی برای دسترسی کاربران به خدمات مفید خارجی را در قالب های حکمرانی پذیر مورد بررسی قرار داده و ضوابط ارایه خدمات یاد شده را به مرکز ملی فضای مجازی ارایه کنند.
مطابق این مصوبه، مرکز ملی فضای مجازی نیز موظف است پس از بررسی، مجوز لازم جهت فعالیت بخش خصوصی را به تنظیم گران بخشی بدهد.
در بخش دیگری از این ابلاغیه مقرر شده تا سیاست ها و اقدامات ساماندهی پیام رسان های اجتماعی در خصوص مرجع صدور مجوز شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها برای تصویب در شورای معین شورای عالی فضای مجازی مطرح شود.
همچنین براساس مصوبه سوم جلسه شورای عالی فضای مجازی، مرکز ملی فضای مجازی موظف شده است تا سامانه ملی سنجش و پایش داده ای فضای مجازی را در تمامی لایه های فضای مجازی ظرف مدت سه ماه ایجاد کند و تمامی دستگاه ها، سازمان ها، نهادها و تنظیم گران بخشی نیز موظف هستند تا دسترسی به داده ها و سامانه های مرتبط با فضای مجازی را برای مرکز ملی فضای مجازی فراهم کنند. / فردا نیوز