قیمت دلار | قیمت دلار به نرخ امروز 20 فروردین ماه
قیمت دلار امروز اشک همه رو درآورد | بالا رفتن قیمت دلار بعد از روز قدس!
در ادامه از قیمت دلار و ارز های خارجی امروز در ایران خواهید خواند.
قیمت دلار با پیش بینی های وحشتناکی مواجه شده است. متوسط هفتگی قیمت دلار که در حال افزایش است با این مساله مواجه شده که در آینده نزدیک ممکن است قیمت بالاتری به خود بگیرد. طبیعتا افزایش قیمت دلار تاثیرمستقیم بر بازار خواهد داشت. مسئولان مربوطه حتما باید مقابل افزایش قیمت دلار بایستند. در ادامه قیمت دلار در بازار امروز را مشاهده می کنید.
تجارت نیوز در خبری نوشت:روز یکشنبه بازارهای جهانی در تعطیلات پایانی هفته قرار داشتند و اونس طلا روی رقم ۲۳۲۹ دلاری ثابت بود. همین موضوع کاهش قیمت در بازار طلا را رقم زد. معاملهگران معتقدند قیمت طلا در دومین روز هفته لیدر بازار ارز بوده و کاهش قیمتها در بازار طلا منجر به برگشت قیمت دلار به کانال چهارم کریدور ششم شده است.
برخی کارشناسان اقتصادی معتقدند دلیل افزایش قیمت ارز کاملاً سیاسی است و فعلاً کار چندانی نمیتوان انجام داد. آنها میگویند این موج هیجانی و کاذب است که بهمرور تخلیه میشود و بار دیگر آرامش به بازار برمیگردد.
قیمت درهم روز یکشنبه به ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان رسید. تتر با افزایش ۲۰۰ تومانی وارد کانال ۶۵ هزار تومانی شد.قیمت پوند انگلیس با رقم ۸۱ هزار و ۸۹۰ تومان معامله شد و افزایش ۲۰۰ تومانی داشت و یورو با رقم ۷۰ هزار و ۲۹۰ تومان معامله شد.
گفتنی است اسکناس و حواله دلار در دومین روز هفته ثابت بود و با رقم ۴۳ هزار و ۵۶۷ تومان و حواله دلار با رقم ۴۰ هزار و ۶۴۸ تومان عرضه شد.
بروزرسانی قیمت دلار و سایر ارزها: شنبه ۱۸ فروردین
ارز
قیمت (ریال)
دلار (صرافی بانک ملی)
434,626
یورو (صرافی بانک ملی)
470,541
درهم امارات
175,750
پوند انگلیس
814,230
لیر ترکیه
20,350
فرانک سوئیس
709,600
یوان چین
88,800
ین ژاپن
423,720
وون کره جنوبی
480
دلار کانادا
477,700
دلار استرالیا
424,900
دلار نیوزیلند
388,000
دلار سنگاپور
477,200
روپیه هند
7,700
روپیه پاکستان
2,324
دینار عراق
501
پوند سوریه
255
افغانی
9,100
کرون دانمارک
93,600
کرون سوئد
60,800
کرون نروژ
60,200
ریال عربستان
171,470
ریال قطر
176,500
ریال عمان
1,674,600
دینار کویت
2,092,500
دینار بحرین
1,717,200
رینگیت مالزی
135,600
بات تایلند
17,470
دلار هنگ کنگ
82,000
روبل روسیه
6,970
منات آذربایجان
377,900
درام ارمنستان
1,660
لاری گرجستان
242,000
سوم قرقیزستان
7,190
سامانی تاجیکستان
59,400
منات ترکمنستان
191,200
منبع: ایلنا
پیشبینی قیمت دلار در روز شنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۳
قیمت دلار در هفته دوم فروردین با وجود اینکه تنها سه روز بازار فعال بود با افزایشهای قابل توجهی در کریدور ششم پیشروی کرد. در حالی که معاملهگران انتظار روزهای آرامی را در برای دلار در هفته دوم فروردین داشتند؛ اما رخدادهای سیاسی به این اسکناس آرایش صعودی داد.
روز دوشنبه ۱۳ فروردین اسرائیل با هواپیمای F۳۵ از بالای منطقه جولان اشغالی با شش موشک، کنسولگری ایران را هدف قرار داد. در همین راستا سفیر جمهوری اسلامی ایران گفت: «ایران پاسخ جنایتی که اسرائیل مرتکب شده را به همان نسبت خواهد داد.» در پی این اظهارات ارتش اسرائیل روز پنجشنبه «۱۶ فروردین»، با صدور بیانیهای از تعلیق مرخصی سربازان و افسران واحدهای رزمی به دلیل تنش با ایران خبر داد.
این در حالی بود که افزایش تنش و اخبار نامساعد سیاسی متعاقب این رخداد، اثر مستقیمی بر بازارهای مالی گذاشت به گونهای که قیمت دلار در آخرین روز هفته اخیر یک کانال دیگر صعود را تجربه کرد و سقف قیمت را شکست. این اسکناس در آخرین معامله نقدی روز پنجشنبه ۱۶ فروردین در پله اول کانال چهارم کریدور ششم معامله شد. دلار در سه روز معاملاتی هفته اخیر رشد بازدهی ۳.۸۹ درصدی و افزایش قیمت دو هزار و ۴۰۰ تومانی داشت.
کارشناسان اقتصادی معتقدند دلار در روند صعودی قرار گرفته و تا سقف کریدور ششم نیز پیشروی میکند. سپس ارز آمریکایی در مسیر اصلاح مختصری قرار میگیرد. آنها میگویند اگر در هفته پیشرو سیاستگذار در بازار مداخله نکند یا اخبار حکایت از افزایش تنش و درگیری در منطقه را داشته باشد روند صعودی قیمت در بازار ارز ادامه مییابد. از سوی دیگر برخی فعالان بازار معتقدند افزایش قیمتها دور از انتظار است و التهاب در بازار بالاست از همین رو ممکن است با یک خبر سیاسی قیمتها ریزش قابل توجهی داشته باشد.
قیمت درهم روز پنجشنبه با رشد ۳۵۰ تومانی به قیمت ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان رسید. تتر با رشد ۸۰۰ تومانی روی رقم ۶۴ هزار و ۸۵۰ تومانی ایستاد.
قیمت پوند انگلیس نیز با رقم ۸۱ هزار و ۴۰۰ تومانی معامله شد و یورو با رقم ۶۹ هزار و ۸۵۰ تومانی شد.
گفتنی است اسکناس و حواله دلار در هفته دوم فروردین تغییر قیمت نداشت و با رقم ۴۳ هزار و ۴۶۲ تومان و حواله دلار با رقم ۴۰ هزار و ۵۴۲ تومان عرضه شد./ تعادل
از مداح تا فعال سیاسی اصولگرا قیمت دلار را مسخره میکردن و حالا خود مضحکه شده اند
محمد فاضلی، جامعه شناس در مطلبی در انتقاد از قیمت ارز نوشت:
یکبار هم در نقد افزایش قیمت ارز در دولت رئیسی ننوشتهام. معتقدم در استقرار سیاسی فعلی و این روابط خارجی، نمیتوانند کار مهمی کنند. اما رئیسی و اصولگرایان در چاهی افتادهاند که برای دولت روحانی کندند. از مداح تا فعال سیاسی قیمت ارز را مسخره میکردند و حالا خود مضحکه شدهاند.
آنگونه که انتخاب روایت کرده، در بخش دیگری از این یادداشت آمده است.
خوب است بفهمند اثر تحریم چیست، با شعار نمیشود مملکت ساخت و مسأله تغییر آدمها نیست. طرفدارانشان از رعایت منافع ملی و نپرداختن به مناقشه جناحی بر سر قیمت ارز و مسائل اقتصادی دم میزنند! توصیه خیلی خوب، اما منافع ملی باید با اصلاح رویه حکمرانی تأمین شود. چند توییت را به دل نگیرید./ خبرگردون
پیشبینی مهم رییسکل بانک مرکزی درباره نرخ تورم و قیمت دلار
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار رمضانی مسئولان نظام با اشاره به دلیل توجه به موضوع مشارکت مردم در شعار، سال جدید با عنوان سال «جهش تولید با مشارکت مردم» تأکید کردند: «امسال بنده مسئله ی «مشارکت مردم» را در شعار سال قرار دادم، برای اینکه به امکانات مشارکت مردم بیشتر توجّه بشود و مردم در مسائل اقتصاد به معنای واقعی کلمه به عرصه بیایند. مردم یعنی توان مردم؛ توان مالی، توان فکری و ذهنی، توان ابتکاری؛ ابتکارات مردم وارد میدان بشود. ما سود میبریم.»
رسانه KHAMENEI.IR به همین مناسبت در گفت وگو با دکتر محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی، سیاست گذاری ها و اقدامات لازم برای مشارکت مردم در تولید و همچنین برنامه های بانک مرکزی برای تحقق شعار سال ۱۴۰۳ را بررسی کرده که ماحصل این گفت وگو در ادامه آمده است:
رهبر انقلاب هم در پیام سال نو و هم در سخنرانی نوروزی امسال، میزان تحقق شعار سال ۱۴۰۲ را به طور کلی مثبت اما نه در حد مطلوب دانستند و گفتند در سال ۱۴۰۳ هم باید همچنان شعار سال قبل پیگیری شود. شما به عنوان رئیس بانک مرکزی بگویید در زمینه «مهار تورم» در سال گذشته چه اقداماتی انجام شد؟
یکی از عمده ترین چالش های پیش روی دولت ها و سیاست گذاران اقتصادی کشور در طول سال های اخیر مقوله تورم بوده است. در یک طبقه بندی کلی، ریشه های بروز تورم در این سال ها شامل عوامل سمت تقاضا نظیر رشد نقدینگی در سطحی فراتر از نیاز بخش واقعی و عوامل سمت عرضه نظیر رشد نرخ ارز، افزایش قیمت حامل های انرژی و کاهش سطح بهره وری بوده است. در کنار این عوامل، شکل گیری انتظارات تورمی واحدهای اقتصادی مشتمل بر خانوارها و بنگاه های اقتصادی نیز متأثر از عواملی همچون تحولات سیاسی خارجی و داخلی و نوسانات نرخ ارز، منجر به تشدید نااطمینانی ها در خصوص سطح آتی قیمت ها گردیده و نهایتاً به بروز تورم های بالا منجر شده است.
با این حال، بانک مرکزی در دولت سیزدهم و همچنین در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۲ و عمل به منویات رهبر معظم انقلاب، برنامه های عملیاتی در راستای «مهار تورم و رشد تولید» با همکاری ارکان اقتصادی دولت طراحی نمود و هم راستا با آن رویکرد تثبیت و حرکت به سمت پیش بینی پذیر نمودن اقتصاد ایران را با هدف اثربخشی هر چه بهتر سیاست های پولی و بانکی اتخاذ کرد. در بسته سیاستی تثبیت اقتصادی، اقدامات بانک مرکزی حول سه محور اصلی «کنترل و مدیریت نقدینگی»، «تقویت تنظیم گری و حکمرانی بانک مرکزی بر بازار ارز»، و «ارتقای سطح تنظیم گری و نظارت بانک مرکزی بر شبکه بانکی» به منظور اعتباربخشی بیشتر نسبت به سیاست های مقام سیاست گذار پولی در دستور کار قرار گرفته است.
در همین ارتباط، مسئله کنترل رشد نقدینگی به عنوان یکی از مؤلفه های بنیادین ایجاد و تشدید کننده تورم، از مهم ترین اولویت های اقتصادی دولت و بانک مرکزی بوده و به طور خاص برنامه کنترل مقداری ترازنامه بانک ها توسط بانک مرکزی در حال اجرا است. طی این دوره بانک مرکزی با تنظیم برنامه هدف گذاری رشد نقدینگی ۳۰ درصدی برای سال ۱۴۰۱ و تعیین هدف رشد نقدینگی به میزان ۲۵ درصد برای سال ۱۴۰۲ توانسته است این متغیر را به طور قابل ملاحظه ای کنترل نماید.
منبع: اینتیتر