اخبار هواشناسی | هواشناسی امروز
پیش بینی هواشناسی برای 4 روز آینده | ورود سامانه بارشی جدید و هشدار به مسافران در پایان هفته
اخبار هواشناسی از ورود سامانه بارشی شدید به کشور از روز چهارشنبه (12 اردیبهشت 1403) خبر می دهد.
اخبار هواشناسی توصیه کرده مردم حتما نکات ایمنی را رعایت کند تا این سامانه بارشی خسارت جانی و مالی نداشته باشد. اخبار هواشناسی آخر هفته کشور رو به بارش شدید باران قرار دارد و مردم حتما از رودخانه ها فاصله بگیرند. اخبار هواشناسی احتمال طغیان روخانه ها را نیز داده است. اخبار هواشناسی را حتما دنبال کنید. اخبار هواشناسی روز های آینده را در ادامه میخوانید.
بهتدریج از بعدازظهر چهارشنبه با ورود موج بارشی جدید به کشور، ناپایداریهای جوی در استانهای غربی، جنوب غربی و همچنین مناطقی از شمال غرب کشور آغاز میشود.براساس آخرین اطلاعات هواشناسی، بهتدریج از بعدازظهر چهارشنبه با ورود موج بارشی جدید به کشور، ناپایداریهای جوی در استانهای غربی، جنوب غربی آغاز میشود.
براساس آخرین اطلاعات از سازمان هواشناسی، فردا (۹ اردیبهشت) در خراسان رضوی و خراسان جنوبی و ارتفاعات کرمان و فردا شب (۱۰ اردیبهشت) کاهش ملموس دما را خواهیم داشت.
خطر سیل در استان خوزستان
براساس این گزارش، چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت) تا شنبه (۱۵ اردیبهشت) به تناوب بارشهای بهاری استان خوزستان را فرا میگیرد.حجم بارشها در اکثر شهرهای استان قابل ملاحظه برآورد شده که میزان تقریبی بارش تجمعی در شهر شوش دانیال تا ۷۰ میلیمتر بارش پیشبینی شده است.
ورود موج بارشی جدید به کشور از اواخر وقت چهارشنبه
بهتدریج از بعدازظهر چهارشنبه با ورود موج بارشی جدید به کشور، ناپایداریهای جوی در استانهای غربی، جنوب غربی و همچنین مناطقی از شمال غرب کشور آغاز میشود.
برای عصر چهارشنبه تا بامداد پنجشنبه که آغاز فعالیت موج بارشی است در بسیاری از نقاط غرب کشور شاهد بارشهای نسبتاً شدیدی خواهیم بود که کرمانشاه، ایلام، لرستان و خوزستان در رأس شدت بارشها خواهند بود.
همچنین استان بوشهر و جنوب استان فارس نیز طی این بازه زمانی شاهد بارشهای شدیدی تحت تأثیر رطوبت گسیل شده دریای سرخ خواهند بود.
صادق ضیائیان درباره وضعیت جوی کشور طی چند روز آینده اظهار کرد: روزهای سهشنبه تا پنجشنبه (۱۲ تا ۱۴ اردیبهشت) در استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، استانهای ساحلی خزر، خراسان شمالی، برخی نقاط خراسان رضوی و ارتفاعات استانهای واقع در دامنههای جنوبی البرز در برخی ساعات رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت گاهی گردوخاک و در نقاط مستعد بارش تگرگ پیشبینی میشود.
وی افزود: چهارشنبه و پنجشنبه (۱۳ و ۱۴ اردیبهشت) در خراسان جنوبی نیز این وضعیت پیشبینی میشود.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا خاطرنشان کرد که سهشنبه کاهش نسبی دما در نوار شمالی کشور را خواهیم داشت.
ضیائیان ادامه داد: در دو روز آینده در استان خوزستان وزش باد شدید و خیزش گردوخاک دور از انتظار نخواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: دریای خزر و خلیج فارس نیز تا روز پنجشنبه مواج خواهند بود.وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده
رئیس مرکز پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۱۳ اردیبهشت) صاف تا کمی ابری همراه با وزش باد، در بعدازظهر افزایش باد، گاهی وزش باد شدید با احتمال خیزش گردوخاک با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۵ درجه سانتیگراد و در روز پنجشنبه (۱۴ اردیبهشت) صاف همراه با وزش باد، در بعدازظهر افزایش باد، گاهی وزش باد شدید با احتمال خیزش گردوخاک با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۳ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
ضیائیان همچنین اعلام کرد که طی امروز و فردا (۱۲ و ۱۳ اردیبهشت) شهرکرد با دمای ۱ درجه سانتیگراد سردترین و اهواز با دمای ۳۶ و ۳۷ درجه سانتیگراد گرمترین مرکز استان کشور هستند.
پیشبینی وضعیت هوا طی چهار روز آینده
طی فردا و پس فردا اردبیل با کمینه ۵ و ۶ درجه سانتیگراد و بندرعباس با بیشینه ۳۷ و ۳۲ دمای درجه سانتیگراد خنکترین و گرمترین مرکز استانها پیشبینی میشود. رییس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از بارش باران و در برخی نقاط وقوع رعد و برق خبر داد.
(۱۱ اردیبهشت) در مناطقی از استانهای ایلام، لرستان، کرمانشاه، چهار محال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، کردستان، همدان، آذربایجان غربی، جنوب و غرب اصفهان و ارتفاعات البرز مرکزی در مازندران بارش باران گاهی با رعد و برق و وزش باد شدید موقت رخ می دهد.
وی اضافه کرد: این وضعیت چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت) علاوه بر مناطق فوق در مناطقی از استانهای بوشهر ، کرمان، هرمزگان همچنین خلیج فارس و تنگه هرمز پیش بینی میشود.
رییس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی در ادامه گفت: پنجشنبه (۱۴ اردیبهشت) به غیر از استانهای ساحلی دریای خزر ، زنجان، قزوین، البرز و تهران که وقوع رگبار پراکنده در آنها دور از انتظار نیست، در سایر مناطق کشور بارش قابل ملاحظه رخ خواهد داد.
وی افزود: جمعه (۱۵ اردیبهشت) نیز در جنوب و جنوب شرق کشور بارش پراکنده و در سایر مناطق کشور بارش قابل ملاحظه پیشبینی میشود.
ضیاییان اضافه کرد: شنبه (۱۶ اردیبهشت)در نقاطی از نوار شمالی کشور، شمال شرق ، شرق، شمال غرب، غرب و جنوب غرب شاهد بارش پراکنده خواهیم بود.
رییس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی در ادامه گفت: خلیج فارس و تنگه هرمز سه شنبه و پنجشنبه مواج و چهارشنبه توفانی خواهد بود. دریای عمان نیز چهارشنبه و پنجشنبه مواج پیشبینی میشود.
وی ادامه داد: طی چهار روز آینده به تناوب در مناطقی از سیستان و بلوچستان و شرق کرمان و جمعه در خراسان جنوبی و یزد در برخی ساعات وزش باد شدید همراه با خیزش گردوخاک رخ خواهد داد.
رییس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۱۲ اردیبهشت) کمی ابری تا نیمه ابری و وزش باد، گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۹ و حداکثر دمای ۲۷ درجه سانتیگراد و طی پنجشنبه (۱۳ اردیبهشت) کمی ابری تا نیمه ابری، وزش باد، گاهی وزش باد شدید، از بعد از ظهر افزایش ابر و با احتمال رگبار. رعد و برق با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۵ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس فردا اردبیل با کمینه ۵ و ۶ درجه سانتیگراد و بندرعباس با بیشینه ۳۷ و ۳۲ دمای درجه سانتیگراد خنکترین و گرمترین مرکز استانها پیشبینی میشود./خبرآنلاین