خبر مهم درباره تیم ملی ایران

فیفادی ماه اکتبر در شرایطی با برگزاری هفته سوم و چهارم انتخابی جام‌ جهانی ۲۰۲۶ در منطقه آسیا به پایان رسید که کره‌جنوبی، ایران و ژاپن با صدرنشینی در گروه‌های سه‌گانه به دنبال صعود زودهنگام هستند.

کدخبر : 26821
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

مرحله نهایی انتخابی جام‌جهانی ۲۰۲۶ در منطقه آسیا با برگزاری رقابت‌های هفته سوم و چهارم در فیفادی اکتبر پیگیری شد تا رقابت مدعیان قاره کهن برای کسب یکی از ۸ سهمیه آسیا در حال اوج‌گرفتن باشد. بر اساس اعلام فیفا، تیم‌های اول و دوم گروه‌های سه‌گانه آسیا، مستقیم صعود خواهند کرد و تیم‌های سوم و چهارم هر گروه پا به مرحله چهارم انتخابی خواهند گذاشت.

در آن مرحله ۶ تیم در ۲ گروه سه تیمی به صورت دوره‌ای و نه رفت و برگشت باید ۲ مسابقه برگزار کنند و صدرنشین هر گروه، جواز حضور در جام جهانی را به دست می‌آورد تا تکلیف هشت تیمی که مستقیم از آسیا راهی جام‌جهانی ۲۰۲۶ به میزبانی مشترک آمریکا، مکزیک و کانادا می‌شوند، مشخص شود. با توجه به این فرمول صعود، وضعیت گروه‌های سه‌گانه آسیا و شانس‌های راهیابی به جام‌جهانی را با پایان هفته چهارم بررسی کرده‌ایم.

گروه A؛ صدرنشینی ایران با روشن شدن موتور گلزنی مهاجمان

رقابت در گروه A بین ایران و ازبکستان برای صدرنشینی به طور میلیمتری پیش می‌رود، به طوری که برای تعیین صدرنشین، کار به تفاضل گل کشیده شده است.

در پایان هفته چهارم، ایران با ۱۰ امتیاز و تفاضل گل ۵ در صدر است. ازبکستان هم با ۱۰ امتیاز و تفاضل گل ۳ در رده دوم قرار دارد. امارات و قطر هم با ۴ امتیاز در رده‌های سوم و چهارم قرار دارند و قرقیزستان با ۳ امتیاز و کره‎‌شمالی با یک امتیاز تیم‌های پنجم و ششم گروه هستند.

ایران در حالی فیفادی اکتبر را با رسیدن به صدر جدول گروه A تمام کرد که شاگردان امیر قلعه‌نویی پس از تساوی در تاشکند در هفته سوم، در هفته چهارم برابر قطر به یک پیروزی پرگل رسیدند تا فعلا انتقادها از قلعه‌نویی که پس از بازی با ازبک‌ها بالا گرفته بود، کمتر و فشار از روی دوش تیم ملی برداشته شود.

انتخابی جام‌ جهانی ۲۰۲۶ در گروه‌های سه‌گانه آسیا؛ ایران، کره و ژاپن برای صعود عجله دارند!

همچنین تیم ملی در هفته سوم و چهارم دوبرابر ۲ هفته اول گلزنی کرد تا فشار انتقادات از روی خط حمله نیز برداشته شود و به بهترین شکل ممکن، قلعه‌نویی و شاگردانش فیفادی اکتبر را به پایان برسانند. تیم ملی که در ۲ بازی اول تنها ۲ گل به ثمر رسانده بود، در هفته سوم و چهارم ۴ گل ثبت کرد تا گل‌های زده تیم کشورمان به عدد ۶ برسد. با این حال ضعف خط دفاعی که در بازی با قطر مشهود بود، می‌تواند در ادامه تبدیل به یک چالش برای تیم شود.

با وجود صدرنشینی اما ازبکستان هم یک رقیب تمام‌عیار برای تیم کشورمان در گروه A است که پا به پای تیم کشورمان حرکت می‌کند. شاگردان سرچکو کاتانچ صرب، کارنامه‌شان در فیفادی اکتبر شبیه ایران بود. آنها در هفته سوم پس از تساوی در خانه، آن هم برابر تیم کشورمان که ۱۰ نفره شده بود، در هفته چهارم مقابل امارات با یک پنالتی پیروز شدند تا با ۱۰ امتیاز، رقابت شانه به شانه‎‌شان با ایران ادامه پیدا کند. البته آنها خلاف فیفادی سپتامبر که صدرنشین بودند، این بار صدر را از دست دادند.

همچنین با توجه به نتایج رقم خورده در چهار هفته اول، به نظر می‌رسد که برای رقابت جهت صعود به عنوان تیم سوم و چهارم به مرحله بعد انتخابی، قطر و امارات ۴ امتیازی، شانس بیشتری دارند. هر چند قرقیزستان ۳ امتیازی و با یک امتیاز کمتر، در مرحله نهایی غافلگیرکننده ظاهر شده است و می‌تواند شاگردان تاتا مارکز و پائولو بنتو را به خطر بیندازد. در قعر جدول هم کره‌شمالی با بسنده کردن به یک امتیاز از ۴ بازی، عملا ضعیف‌ترین تیم گروه را یدک می‌کشد و شانسی برای صعود ندارد.

گروه B؛ بازگشت کره به تنظیمات کارخانه

در گروه دوم گرچه کره‌جنوبی توانسته است با ۲ مدعی دیگر یعنی عراق و اردن در پایان هفته چهارم فاصله بیندازد اما هونگ میونگ بو، سرمربی کره به خوبی می‌داند که نباید این دو رقیب عرب را دست‌کم بگیرد.

کره جنوبی در هفته سوم و چهارم توانست با ۲ برد برابر اردن و عراق به عنوان رقیبان مستقیم، عملکرد نه‌چندان قابل ‌قبول ۲ بازی اول را جبران کند و هم‌اکنون با ۱۰ امتیاز، صدرنشین است. آنها ۳ امتیاز با اردن و عراق که با ۷ امتیاز تیم‌های دوم و سوم هستند، فاصله انداخته‌اند و شانس اول صعود مستقیم به عنوان یکی از ۲ تیم اول هستند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
روی خط رسانه