وام فوری 200/000/000 تومانی ویژه بانوان | شرایط دریافت وام اعلام شد

وام 200 میلیون تومانی بانک کشاورزی در طرح بانوی ایرانی، ویژه بانوان مشتری این بانک است. نرخ سود این وام 23 درصد تعیین شده و بازپرداخت تسهیلات نیز در مدت زمان 36 ماهه انجام می‌شود.

وام فوری 200/000/000 تومانی ویژه بانوان | شرایط دریافت وام اعلام شد
کدخبر : 26895
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

وام فوری بانک کشاورزی در طرح تسهیلاتی بانوی ایرانی به مشتریان خانم، تا پنج برابر میانگین حساب‌شان و تا سقف 200 میلیون تومان، تسهیلات با نرخ سود 23 درصد پرداخت می‌کند. وام‌گیرندگان بر اساس مبلغ دریافتی تسهیلات، باید در مدت زمان 24 و 36 ماهه بازپرداخت وام را انجام دهند.

شرایط دریافت وام بانوی ایرانی بانک کشاورزی

میانگین حساب متقاضیان برای دریافت وام 200 میلیون تومانی بانک کشاورزی در مدت زمان چهار و 6 ماهه توسط بانک مورد بررسی قرار می‌گیرد که حداقل گردش حساب باید مبلغ 25 میلیون تومان در بازه زمانی چهار ماهه باشد تا متقاضی بتواند مبلغ 100 میلیون تومان وام از بانک کشاورزی دریافت کند. همچنین برای دریافت وام 200 میلیون تومانی، میانگین حساب متقاضی در مدت زمان 6 ماهه مورد بررسی قرار می‌گیرد که مبلغ میانگین حساب برای دریافت این وام 40 میلیون تومان است. 

برای دریافت تسهیلات بانوی ایرانی بانک کشاورزی، متقاضیان باید ضامن رسمی به بانک معرفی کنند. همچنین متقاضیان در روند درخواست دریافت تسهیلات، مبلغ 100 هزار تومان بابت تشکیل پرونده و اعتبارسنجی به بانک پرداخت می‌کنند. لازم به ذکر است، در صورتی که متقاضی دارای بدهی یا چک برگشتی به بانک باشد، امکان دریافت وام را ندارد.

در جدول پایین اطلاعات تکمیلی درج شده است.

میانگین حساب برای دریافت تسهیلات ۲۵ میلیون تومان ۴۰ میلیون تومان

مدت زمان میانگین گیری ۴ ماه ۶ ماه

مدت بازپرداخت ۲۴ ماه ۳۶ ماه

نرخ تسهیلات ۲۳%

حداکثر مبلغ تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومان ۲۰۰ میلیون تومان

ضریب برابری تسهیلات ۴۰۰% ۵۰۰%

بازپرداخت وام 200 میلیون تومانی مخصوص بانوان بانک کشاورزی

بانوان متقاضی که موفق به دریافت وام 200 میلیون تومانی بانک کشاورزی می‌شوند، باید بازپرداخت آن را بر اساس مبلغ دریافتی در مدت زمان 24 یا 36 ماهه با نرخ سود 23 درصد انجام دهند. 

در صورتی که وام‌گیرنده مبلغ 100 میلیون تومان تسهیلات از بانک کشاورزی دریافت کند، باید ماهانه مبلغ پنج میلیون و 237 هزار تومان به بانک بپردازد که با این حساب در پایان دوره 24 ماهه، با محاسبه نرخ سود 23 درصد این وام، کل مبلغی که متقاضی به بانک بازمی‌گرداند، مبلغ 125 میلیون و 795 هزار تومان خواهد بود. 

اگر متقاضی مبلغ 200 میلیون تومان تسهیلات از بانک کشاورزی دریافت کند، باید ماهانه مبلغ هفت میلیون و 741 هزار تومان را در مدت زمان 36 ماهه به بانک بپردازد. مجموع رقم وام و سودی که متقاضیان بابت این تسهیلات باید به بانک کشاورزی بپردازند، به مبلغ 278 میلیون و 809 هزار تومان می‌رسد.

وام فوری بانوان

بعضی از بانک‌ها برای بانوان خانه‌دار و شاغل وام‌های مخصوصی در نظر گرفته‌اند. درست است؛‌ خانم‌ها از وام‌هایی مثل خرید مسکن، فرزندآوری، ودیعه مسکن، وام جعاله، وام قرض‌الحسنه و … برخوردار می‌شوند

وام‌هایی که در این مطلب معرفی می‌شود، فقط به بانوان تعلق می‌گیرد و نامشان هم زنانه است.

مثلا وام اندوخته بانوان مهر، یا وام یاس و آذین بانک سینا، وام بانوی ایرانی بانک کشاورزی و … .

سقف این تسهیلات از ۱۰ میلیون تومان تا ۲۰۰ میلیون تومان است و بانوانی که دوست دارند، خودشان برای راه‌انداختن مشاغل خانگی، پس‌انداز یا سرمایه‌گذاری وام بگیرند، می‌توانند برای این تسهیلات اقدام کنند.

البته دریافت این وام‌ها هم مثل همه وام‌های بانکی، شرایط خاص خودش را دارد و به این معنی نیست که چون برای بانوان در نظر گرفته شده، پس خیلی راحت دستتان به پول می‌رسد و نیازی به ضامن و سپرده ندارد.

برای آشنایی با این وام‌ها و شرایط دریافت هرکدام از آنها، حتما این مطلب را بخوانید.

وام فوری با کارت یارانه

یکی از مشکلاتی که عموم مردم هنگام دریافت تسهیلات از بانک‌ها و قرض‌الحسنه‌ها با آن مواجه می‌شوند بحث ضمانت و پیدا کردن ضامن دارای اعتبار است. از این جهت، وقتی سخن از دریافت وام با کارت یارانه به میان می‌آید، با توجه به آن‌که اغلب مردم یارانه بگیر هستند استقبال از این طرح‌ها افزایش پیدا می‌کند.

موضوع وام با کارت یارانه از سال ۱۳۹۶ و با بخشنامه بانک مرکزی آغاز شد که در همان زمان بانک‌ها اعلام کردند منابع لازم برای پرداخت وام یارانه به مشمولان را ندارند و البته بانک مرکزی هم تکلیفی را بر دوش شبکه بانکی نگذاشت. دو سال بعد همزمان با شیوع ویروس کرونا در ایران، دولت دوازدهم وام‌های یک میلیون تومانی پرداخت کرد که اقساط آن هر ماه از حساب کارت یارانه متقاضیان کسر می‌شد.

در ادامه نیز بارها شایعاتی مبنی بر اختصاص وام با کارت یارانه منتشر شد که هر بار دولت آن را تکذیب کرد. با این حال همچنان این سوال مطرح است که آیا با کارت یارانه می‌توان وام گرفت؟

در سال‌های اخیر برخی از بانک‌ها از ظرفیت حساب یارانه نقدی سرپرست‌های خانوار برای تسهیل در پرداخت وام‌های خرد استفاده کرده و از این طریق به متقاضیانشان وام داده‌اند.

به طور مثال بانک کشاورزی در اواخر دهه ۹۰، در راستای اجرای دستور بانک مرکزی تسهیلاتی را با یارا کارت اعتباری برای کشاورزان، در نظر گرفت. در این طرح کشاورزانی که نزد بانک کشاورزی دارای حساب اعتباری بودند و یارانه خود را از طریق این بانک دریافت می کردند؛ می توانستند برای خرید کالاها و خدمات تا سقف ۵۰ میلیون ریال از این کارت استفاده کنند و پشتوانه این کارت، حساب‌های یارانه‌ای اشخاص بود.

با این حال گاهی نیز اخباری در خصوص اختصاص وام‌هایی با کارت یارانه از سوی برخی قرض‌الحسنه ها و بانک‌ها منتشر می‌شود که صحت ندارد. به طور مثال چندی پیش قرض‌الحسنه‌ای در تهران مدعی شده بود با کارت یارانه، وام ۱۰ میلیون تومانی می‌دهد که این موضوع بلافاصله توسط پلیس فتا تکذیب شد.

وام فوری یک روزه انلاین

بیکاری، معضلی که گریبانگیر بسیاری از افراد، به‌ویژه جوانان در جامعه شده است. اما را‌ه حل چیست؟ مهارت‌آموزی و سپس کارآفرینی، مسیری روشن برای رهایی از این چالش محسوب می‌شود. خوشبختانه برای کسانی که در مراکز فنی و حرفه‌ای مهارت‌های لازم را کسب کرده‌اند، تسهیلاتی به نام «وام خوداشتغالی با مدرک فنی و حرفه‌ای» در نظر گرفته شده است. این وام فرصتی برای شروع کسب‌وکار و ایجاد شغل متناسب با مهارت‌های آموخته شده را فراهم می‌کند.

اما دریافت این وام فوری شرایطی دارد که در این مقاله به طور کامل بررسی می‌کنیم و به سوالات مهم در این زمینه، از جمله موارد زیر پاسخ خواهیم داد:

وام فنی حرفه ای از کجا بگیریم؟

شرایط دریافت وام فنی حرفه ای چیست؟

مدارک موردنیاز دریافت وام فنی حرفه‌ ای چیست؟

مبلغ وام فنی حرفه ای چقدر است؟

از چه سایتی می‌توان برای این وام ثبت نام کرد؟

کدام بانک‌ها وام فنی و حرفه‌ای را پرداخت می‌کنند؟

با مطالعه این مقاله اطلاعات لازم برای دریافت وام خوداشتغالی با مدرک فنی و حرفه‌ای را کسب خواهید کرد و می‌توانید گامی مهم در جهت ایجاد شغلی پایدار برای خود بردارید.

وام فنی حرفه ای چیست؟

خوداشتغالی، دریچه‌ای به سوی استقلال و کارآفرینی است. اگر شما هم به دنبال راه‌اندازی کسب‌وکار یا توسعه شغل خانگی خود هستید، وام خود اشتغالی با مدرک فنی و حرفه ای می‌تواند حامی شما در این مسیر باشد. دولت با ارائه این تسهیلات، به دنبال حمایت از اقتصاد و توانمندسازی افراد است. این وام به شما کمک می‌کند تا ایده‌های خود را به واقعیت تبدیل کنید و گامی در جهت رونق اقتصادی بردارید. شاید مبلغ وام به تنهایی برای تامین تمام هزینه‌های کسب‌وکار شما کافی نیست، اما می‌تواند پشتوانه‌ای قوی برای آغاز یا توسعه فعالیت شما محسوب شود.

چه کسانی می‌توانند از وام خوداشتغالی استفاده کنند؟

افراد فاقد شغل

متقاضیان راه‌اندازی کسب‌وکار جدید

افراد خواهان توسعه شغل خانگی

وام خوداشتغالی توسط چه مراجعی ارائه می‌شود؟

کمیته امداد امام خمینی

صندوق رفاه

بانک‌های دولتی و خصوصی

سایر مراجع

اگر ایده‌های خلاقانه و انگیزه کافی برای کارآفرینی دارید، وام فنی حرفه ای می‌تواند مسیر شما را برای رسیدن به اهدافتان هموارتر کند.

همچنین بخوانید: وام ازدواج / مدارک، شرایط‌ و نحوه ثبت نام در سال 1403

وام خود اشتغالی فنی حرفه ای به چه مشاغلی تعلق می‌گیرد؟

شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که وام خود اشتغالی به چه مشاغلی تعلق‌ می‌گیرد؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که این وام فرصتی برای افراد در گروه‌های شغلی مختلف است تا با اتکا به خلاقیت و مهارت خود، کسب‌وکاری را راه‌اندازی کنند. شرایط و ضوابط دریافت وام خود اشتغالی برای هر گروه شغلی ممکن است متفاوت باشد. برای اطلاع دقیق از شرایط و مدارک لازم، به وب‌سایت سازمان فنی و حرفه‌ای و یا بانک‌های عامل مراجعه کنید.

مشاغل خانگی

این مشاغل توسط اعضای خانواده در محیط منزل انجام‌ می‌شوند و مزاحمتی برای ساکنین محل ایجاد نمی‌کنند. از جمله این مشاغل‌ می‌توان به تولید پوشاک، محصولات نمدی، قالیبافی، پارچه‌بافی، چرم و محصولات وابسته، گلیم‌بافی، قلم‌زنی، خاتم‌کاری، معرق‌کاری، تابلو فرش، نخ‌ریسی، ساخت زیورآلات و غیره اشاره کرد.

افراد در این گروه می‌توانند برای دریافت وام فنی حرفه ای ارایشگری، وام فنی حرفه ای قالی بافی، وام فنی حرفه ای آشپزی و سایر وام‌ها با توجه به زمینه فعالیت‌شان اقدام کنند.

خوداشتغالی و کارفرمایی

در این مشاغل، فرد مدیریت یک کسب‌وکار را بر عهده دارد و برای خود کار می‌کند. این افراد علاوه بر ایجاد شغل برای خود، با ایجاد کار تیمی و یا استخدام شاگرد، فرصت‌های شغلی جدیدی نیز ایجاد‌ می‌کنند. افراد در این گروه می‌توانند برای دریافت وام فنی حرفه ای تعمیرات موبایل، وام فنی حرفه ای تراشکاری، وام فنی حرفه ای تاسیسات ساختمان و… اقدام کنند.

کارآفرینی

کارآفرینان با ارائه یک محصول جدید، کشف شیوه‌ای نوین در تولید نیازهای روزمره و یا پیدا کردن یک منبع ارزشمند تازه، از وام خوداشتغالی استفاده‌ می‌کنند. محصولات و یا روش خلق شده توسط کارآفرینان‌ می‌تواند در حوزه صنعت، کشاورزی و خدمات جای داشته باشد.

کسب‌وکارهای روستایی

افرادی که در روستا زندگی‌ می‌کنند و در زمینه‌هایی مانند دامداری، باغداری، مرغداری، پرورش گل و گیاه، شیلات، صنایع دستی، محصولات گلخانه‌ای، تولید میوه و… فعالیت‌ می‌کنند‌ می‌توانند از وام فنی حرفه ای بهره ببرند.

همینطور بخوانید: وام دانشجویی 1403 / شرایط و مدارک دریافت وام دانشجویی

زنان سرپرست خانواده

زنانی که به علت نداشتن سرپرست یا داشتن سرپرست بد، تحت نظر سازمان‌هایی از قبیل بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی قرار دارند،‌ می‌توانند برای ثبت‌نام وام خوداشتغالی فنی حرفه‌ای اقدام نمایند.

جدول صنایع و موارد وام فنی حرفه ای

نام صنعت موارد

دام و طیور ·      پرورش شترمرغ

·      پرورش ماکیان

·      پرورش زنبور عسل

·      شیلات و آبزیان

·      پرورش دام سبک و سنگین

·      پرورش طیور و مرغ بومی

کشاورزی ·      تولید خوراک و علوفه دام

·      کاشت دانه‌های روغنی

·      تولید سموم و کودهای فسفات در حوزه کشاورزی

·      گیاهان دارویی

·      پرورش گل و گیاه و نهال

·      پرورش قارچ

·      کشت و تولید زعفران

·      تولید بذر

·      گلخانه (ایجاد یا تجهیز)

·      ایجاد استخرهای کشاورزی

·      زراعت، باغبانی و مکانیزاسیون کشاورزی

صنایع تبدیلی ·      خرید دستگاه‌های صنایع تبدیلی و بسته‌بندی

·      قطب‌های مصوب صنایع تبدیلی

·      خشک کردن، بسته‌بندی، بوجاری

·      عرقیات و اسانس‌گیری

·      شوری‌جات، ترشی‌جات و شیرینی‌جات

صنایع دستی ·      آبگینه

·      بافت‌های داری و غیرداری

·      رودوزی و چاپ‌های سنتی

·      هنرهای دستی وابسته به معماری

·      صنایع دستی چوبی، فلزی، دریایی، سنگی و چرم

·      ریسندگی و بافندگی

·      خیاطی

دانش بنیان ·      تولید بسته‌های امنیتی و حفاظتی

·      تولید تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی و پالایشگاهی

·      تولید نرم‌افزاری و سخت‌افزاری

·      برق و الکترونیک، فوتونیک، مخابرات و رسته‌های خودکار

آموزش و توانمندسازی ·      مهدکودک قرآنی

شرایط دریافت وام فنی حرفه ای

بسیاری از افراد برای شروع به کار و راه‌اندازی کسب‌وکار خود به دنبال منابع مالی هستند. دریافت وام یکی از متداول‌ترین روش‌های تامین این منابع مالی است. سازمان فنی و حرفه‌ای با ارائه وام اشتغال به دانش‌آموختگان خود، گامی مهم در جهت کمک به آنها برای خوداشتغالی و کارآفرینی برداشته است. اما دریافت این وام شرایط خاص خود را دارد:

همینطور بخوانید: وام زوجین 1403 / جزئیات و بررسی وام مسکن زوجین

شرایط دریافت وام فنی حرفه ای

شرایط عمومی وام فنی حرفه‌ای

داشتن تابعیت ایرانی

کارت پایان خدمت یا معافیت از سربازی

عدم استفاده از تسهیلات اشتغال‌زایی صندوق کارآفرینی امید در گذشته

عدم اشتغال در نهادهای دولتی و غیردولتی و نداشتن بیمه اشتغال

حداقل سن 18 سال و حداکثر 50 سال

اخذ مجوزهای مربوط به اشتغال

همچنین بخوانید: وام تعمیرات مسکن / نحوه دریافت و ثبت نام وام مسکن 1403

شرایط اختصاصی وام فنی حرفه‌ای

مرتبط بودن مدرک فنی و حرفه‌ای با عنوان شغلی

ارائه چک یا سفته معادل 1.5 برابر مبلغ وام

معرفی یک ضامن رسمی با گواهی کسر از حقوق

ارائه مدارک مربوط به سکونت در محل ایجاد اشتغال

مدارک موردنیاز دریافت وام فنی حرفه‌ ای

به جز فراهم بودن شرایط دریافت وام فنی حرفه ای، باید مدارک مورد نیاز وام فنی حرفه ای اداره کار را نیز ارائه کنید. این مدارک شامل موارد زیر است:

مدارک هویتی: اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی متقاضی

مدارک مربوط به مهارت: اصل و کپی مدرک فنی و حرفه‌ای متقاضی

مدارک مربوط به سربازی: اصل و کپی کارت معافیت و یا پایان خدمت

مدارک ضامن: اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی ضامن یا ضامنین، گواهی کسر از حقوق ضامن

مدارک مربوط به کسب‌وکار: پروانه کسب، مجوزهای مربوط به اشتغال، جواز تاسیس

مدارک محل سکونت: مدارک مربوط به احراز محل سکونت متقاضی

فراهم کردن این مدارک، اولین قدم برای دریافت وام است. پس از ارائه مدارک به بانک، درخواست شما بررسی می‌شود و در صورت تایید، وام به شما تعلق خواهد گرفت.

وام فنی حرفه ای از کجا بگیریم؟

دریافت وام برای راه‌اندازی ‌کسب‌وکار، دغدغه بسیاری از دارندگان مدرک فنی و حرفه‌ای است. اما کدام بانک‌ها وام فنی و حرفه ای پرداخت‌ می‌کنند و وام فنی حرفه ای از کجا بگیریم؟

برخی از بانک ها در کنار سایر خدمات خود، تسهیلات ویژه‌ای را به دارندگان مدرک فنی و حرفه‌ای برای راه‌اندازی ‌کسب‌وکار ارائه می‌دهند. لیست این بانک‌ها به طور مداوم در حال تغییر است. بنابراین برای اطلاع از آخرین لیست و شرایط وام هر بانک، باید به وب‌سایت یا شعبه‌های همان بانک مراجعه کنید.

علاوه بر بانک‌ها، موسسات و صندوق‌های کارآفرینی نیز به طور تخصصی در زمینه راه‌اندازی ‌کسب‌وکار وام ارائه می‌دهند. برخی از این موسسات عبارتند از:

صندوق کارآفرینی امید

صندوق نوآوری و شکوفایی

بنیاد برکت

مراحل ثبت نام وام فنی حرفه ای

حالا که شرایط دریافت وام فنی حرفه ای اداره کار را می‌دانید، بیابید ببینیم برای دریافت این وام چه باید کنید. پیش از دنبال کردن مراحل، حتما مدارک موردنیاز دریافت وام فنی حرفه‌ ای را تهیه کنید. مراحل دریافت این وام را می‌توان در 5 مرحله خلاصه کرد.

به طور کلی ابتدا باید بانکی را انتخاب کنید که وام فنی و حرفه‌ای ارائه می‌دهد. شرایط و ضوابط هر بانک برای اعطای وام متفاوت است، بنابراین لازم است قبل از انتخاب، به سامانه بانک مورد نظر مراجعه کرده و از شرایط و مدارک مورد نیاز اطلاع پیدا کنید. پس از انتخاب بانک، در سامانه ثبت‌نام وام آن بانک ثبت‌نام کنید. در این مرحله، اطلاعات شخصی، مدارک تحصیلی و مهارت فنی، همچنین طرح توجیهی ‌کسب‌وکار خود را ارائه خواهید کرد.

پس از ثبت‌نام و بررسی اولیه درخواست شما، از سوی بانک برای ارائه مدارک به شعبه مربوطه دعوت خواهید شد. کارشناسان بانک پس از دریافت مدارک، طرح توجیهی شما را بررسی و در صورت تائید، وام را به شما اعطا خواهند کرد.

1.   دریافت معرفی‌نامه

دریافت معرفی‌نامه از سازمان‌های همکار با بانک مانند کمیته امداد، بهزیستی یا بنیاد شهید و ایثارگران (اختیاری)

2.   ارائه طرح و ایده

ارائه طرح و ایده نو و کاربردی برای متقاعد کردن وام‌دهنده

ثبت‌نام در سامانهmcls.gov.ir و انتخاب نوع تسهیلات (اشتغال فراگیر یا روستایی و عشایر)

ارائه توضیحات تکمیلی درباره طرح در سامانه صندوق کارآفرینی امید (در صورت تمایل)

3.   مراجعه به سامانه اینترنتی بانک

مراجعه به سامانه اینترنتی بانک یا موسسه مالی مورد نظر برای ثبت‌نام

تکمیل فرآیند ثبت‌نام و بارگذاری مدارک مورد نیاز

4.   ثبت درخواست وام

مراجعه حضوری به بانک پس از ثبت‌نام اینترنتی

بررسی درخواست و صحت مدرک فنی و حرفه‌ای توسط کارشناس بانک

ارائه اصل مدارک و تکمیل فرآیند بررسی

5.   تأیید نهایی و دریافت وام

ارزیابی مدارک و کسب‌وکار توسط کارشناسان بانک

تکمیل پرونده و قرارگیری در صف دریافت وام

احتمال لغو وام در صورت عدم تأیید صلاحیت یا نقص مدارک

مبلغ وام فنی حرفه ای چقدر است؟

مبلغ وام فنی حرفه ای از سوالات پرتکراری است که افراد پیش از اقدام برای انواع وام‌ها، از وام فنی حرفه ای ارایشگری و وام فنی حرفه ای قالی بافی گرفته تا وام فنی حرفه ای تعمیرات موبایل و وام فنی حرفه ای تراشکاری درباره آن سوال دارند.

در پاسخ به این سوال باید گفت که مبلغ وام به نوع تسهیلات و مدرک فنی و حرفه‌ای متقاضی بستگی دارد. اما معمولا 4 نوع تسهیلات در این زمینه در دسترس است:

اشتغال خانگی: حداکثر 150 میلیون تومان برای ‌کسب‌وکارهای کوچک در محل زندگی

خوداشتغالی: از 100 میلیون تومان برای افراد دارای مدرک فنی و حرفه‌ای که ‌کسب‌وکار خود را راه‌اندازی می‌کنند

کارآفرینی: ایجاد اشتغال برای چند نفر و مبلغ متغیر با توجه به نهاد وام‌دهنده

سربازی: 150 میلیون تومان برای سربازان با مدرک معتبر فنی و حرفه‌ای که دوره خدمت خود را تکمیل کردند

مبالغ ذکر شده بر اساس آخرین مصوبات مراجع ذی‌صلاح هستند و تغییرات آن را می‌توانید از وب‌سایت‌های معتبر دنبال کنید. به طور کلی نوع تسهیلات، مدرک فنی و حرفه‌ای و سطح مهارت مدارک، همچنین نهاد وام‌دهنده از عوامل تعیین‌کننده مبلغ وام فنی حرفه ای محسوب می‌شوند.

نرخ سود و نحوه بازپرداخت وام فنی حرفه ای

نرخ سود وام خود اشتغالی فنی حرفه ای برای گروه‌های مختلف کاری متفاوت است. حداکثر سود این وام ۴ درصد است که آن را به یک گزینه جذاب برای کارآفرینان تبدیل‌ می‌کند. علاوه بر این طبق بخشنامه جدید، حداکثر دوره بازپرداخت وام ۸۴ ماه است که این دوره بازپرداخت طولانی به ‌کسب‌وکارهای نوپا فرصت رشد و توسعه‌ می‌دهد.

تضمین‌های وام:

برای دریافت وام، ارائه تضمین‌های قابل قبول ضروری است.

ضامن: به ازای هر 50 میلیون ریال وام، یک ضامن کارمند رسمی با گواهی کسر از حقوق لازم است.

چک و سفته: ارائه چک و سفته به مبلغ 1.5 برابر وام دریافتی به همراه امضای ضامن، الزامی است.

وثیقه: در برخی موارد، برای وام‌های 100 تا 300 میلیون ریالی، وثیقه ملکی یا پروانه کسب نیز درخواست‌ می‌شود.

جمع‌بندی

دریافت وام فنی و حرفه‌ای در سال 1403 برای فارغ‌التحصیلان مراکز آموزشی سازمان فنی و حرفه‌‌ای کشور که قصد راه‌اندازی کسب‌وکار خود را دارند، یک فرصت طلایی محسوب می‌شود. در این بخش سعی کردیم با انواع این وام‌ها از وام فنی حرفه ای آشپزی گرفته تا وام فنی حرفه ای تاسیسات ساختمان آشنا شویم و شرایط و مدارک وام فنی حرفه ای اداره کار را برای شما عزیزان توضیح دهیم.

امیدواریم با اطلاعات ارائه شده بتوانید برای رشد و توسعه کسب‌وکار خود قدم بردارید.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
روی خط رسانه