آخرین قیمت دلار | قیمت دلار | قیمت دلار امروز
2 عامل تاثیر گذار بر قیمت دلار در بازار | قیمت دلار در بازار کاهش می یابد؟
ابتدای هفته گذشته قیمت ارز نوسان زیادی داشت اما در ادامه تا حدودی تعدیل شد.
قیمت دلار در بازار با توجه به مذاکرات وین با نوسان شدیدی رو به رو است. انتظار مردم از دولت جدید، کاهش قیمت دلار در بازار و تحقق نرخ واقعی آن است ولی با توجه به افزایش قیمت دلار و فتح کانال 30 هزار تومانی امیدواری مردم برای کاهش قیمت دلار کم شده است. قیمت دلار در بازار از 7 تومان در سال 57، به 37 هزار تومان در سال گذشته رسید. این افزایش قیمت دلار در بازار و بیثباتی آن در این سالها موجب مشکلات اقتصادی زیادی برای مردم شده است.در ادامه به بررسی آخرین قیمت دلار در بازار می پردازیم.
آخرین نرخ اعلامی دلار از سمت صرافی ملی ۲۷ هزار و ۷۰۰ تومان بود. با توجه به تغییرات قیمت دلار در هفته گذشته پیشبینی کارشناسان از روند بازار ارز در روزهای آینده به چه صورت است؟
تاثیر بودجه و مذاکرات بر قیمت دلار
سلمان نصیرزاده، کارشناس بازار ارز درباره روند قیمت دلار در هفته آینده گفت: روزهای آینده دو رخداد مهم در تغییر قیمت ارز موثر است. اول، تقدیم لایحه بودجه و نرخ ارز اعلامی بودجه است و دوم،دور دوم نشست احیای برجام و ابهام در به نتیجه رسیدن آن است.
نصیرزاده درباره واکنش بازار ارز به نتیجه مذاکرات برجام میگوید: اگر نشست برخلاف اعلام طرف ایرانی برگزار نشود یا برگزاری به صدور پالس مثبت ختم نشود به تقویت قیمت منجر میشود.
وی همچنین در این باره افزود: در مجموع نشانهای برای تزریق ارز در بازار مشاهده نمیشود و ثبات قیمتهای کنونی در بازار ارز دور از تصور نیست.
علی اصغر سمیعی، کارشناس بازار ارز هم درباره تغییر دستوری قیمت دلار در بازار ارز گفت: ایجاد هرگونه بازار جدید باعث به وجود آمدن قیمت تازه و رانت جدید میشود و به چند نرخی بودن ارز دامن میزند.
سمیعی در بخش دیگری گفت: کاهش قیمت دلار حتی اگر شروع شود و بخواهد ادامه پیدا کند، به صورت دستوری و مصنوعی و به ضرب تبلیغ و تزریق خواهد بود.
او بیان کرد: ضمن اینکه باز هم در کوتاهمدت، دوباره روند صعودی پیدا میکند.
به گفته سمیعی، خود این تلاطم و کاهش هم به ضرر اقتصاد کشور و تنها به نفع واردات غیرضروری و کمک به خروج بیشتر سرمایه از کشور و صدمه به تولیدات داخلی و کاهش گردشگری در داخل ایران به نفع سفر به کشورهای دیگر خواهد بود.