سود سهام عدالت | واریز سود سهام عدالت

خبر خوش برای سهام عدالتی ها | واریز سود سهام عدالت

مهدی مسکنی در مورد اینکه چرا سهم 25 درصدی تعاون از اقتصاد ملی که در قانون برنامه پنجم، ششم و سیاست‌های کلی اصل 44 آمده است، محقق نشد، اظهار داشت: آخرین محاسبه سهم تعاون از حساب‌های ملی مربوط به سال 89 است. قرار بود طبق سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی سهم تعاون از اقتصاد به 25 درصد برسد، اما هنوز محقق نشده است.

خبر خوش برای سهام عدالتی ها | واریز سود سهام عدالت
کدخبر : 4708
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

طبق آخرین خبر ها به نظر می رسد سود سهام عدالت همه سهامداران واریز نشود. سود سهام عدالت هر سال در دو مرتبه به حساب سهامداران پرداخت می شود . باقی مانده، حواشی واریز سود سهام عدالت سال ۹۸ همچنان ادامه دارد و سهامداران را از اینکه این پول به حسابشان واریز نشود نگران کرده است. رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، در حال پیگیری موضوع عدم پرداخت سود سهام عدالت توسط برخی شرکت ها است. در ادامه آخرین خبر ها را از واریز سود سهام عدالت می خوانیم.

سود سهام عدالت

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:‌ بر اساس پیگیری کارگروه سهام عدالت،‌ سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال ۹۹ تا پایان سال جاری برای مشمولان سهام عدالت پرداخت می‌ شود.

وی دلیل اصلی عدم تحقق سهم تعاون از اقتصاد را این گونه عنوان کرد که هنوز زیرساخت‌های اساسی برای بخش تعاون را نتوانسته‌ایم، برقرار کنیم و شبکه تعاون به شبکه حساب‌های ملی متصل نیست. بخشی هم در اراده سیاسی مدیران کشور است که در قانون اراده برای توسعه تعاون وجود دارد، ولی برخی مجریان به روح حاکم بر قانون اعتقادی نداشتند و بنابراین محقق نشده است.

مسکنی در مورد اینکه برای دریافت سود سال 99 سهام عدالت و توزیع آن بین 49 میلیون مشمولان سهام عدالت چه برنامه‌ای دارید، گفت: کارگروهی برای سهام عدالت تشکیل شده که ما هم عضو هستیم، در کارگروه سهام عدالت قرار بر این شد، شیوه دریافت سود و تقسیم سود سهام عدالت بررسی شود و روز چهارشنبه 7 بهمن‌ماه جلسه‌ای مجدد برگزار می‌شود که این سود چگونه به حساب سهامداران عدالت واریز شود.

وی در مورد اینکه آیا سود عملکرد شرکت‌های سهام عدالت برای سال99 تا پایان سال 1400 پرداخت می‌شود، بیان داشت: طبق قانون باید تا قبل از پایان سال سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال گذشته بین سهامداران توزیع شود. ما هم مطالبه‌گر هستیم و این سود باید از شرکت‌های سرمایه‌پذیر وصول و به روش متمرکز بین سهامداران عدالت توزیع شود.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: بخش تعاون بسیار پیچیده و قابل تأمل و بررسی است، اتفاق‌های مهمی از جمله تعاونی‌های سهام عدالت، تعاونی‌های مرزنشینی، تعاونی‌های مسکن روی داده است که مشکلات آن گواه بر پیچیدگی بخش تعاون است.

به گفته مسکنی، مردم باید برای حضور در تعاونی‌ها آموزش ببینند و همچنین کارکنان مرتبط با بخش تعاون باید آموزش‌های لازم را بگذرانند.

معاون امور تعاون خاطرنشان کرد، در دولت نهم و دهم حدود 2.2 میلیون واحد مسکن طی 6 سال ساخته شد که از این رقم 1.1 میلیون مسکن به شکل خودمالکی بوده و یک میلیون و 90 هزار مسکن مربوط به تعاونی‌ها و انبوه‌سازان بوده است که از این رقم 840 هزار واحد مسکونی توسط تعاونی‌های مسکن مهر ساخته شده است و تعداد 39 هزار واحد مسکونی هنوز به نتیجه نرسیده، اما در عوض 840 هزار واحد مسکونی به نتیجه رسیده است.

یک سال و هشت ماه از آزادسازی سهام عدالت می‌گذرد، اما انتقال سهام به وراث همچنان بلاتکلیف باقی مانده است.

سود سهام عدالت

با وجود گذشت بیش از  یک سال از آخرین وعده سپرده گذاری مرکزی در رابطه با سامانه انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث تاکنون هیچ خبر جدید منتشر نشده است.

در تاریخ ۴ بهمن ۱۳۹۹ شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که زیرساخت انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث قانونی درحال آماده سازی است و به محض عملیاتی شدن سامانه‌های مربوطه فرایند‌های آن به عموم مردم اطلاع رسانی می‌شود. 

حسین قشمی مدیر سیستم تسویه و پرداخت سپرده گذاری مرکزی در تاریخ ۲۳ تیر ماه در گفت ‌و گو با یکی از رسانه‌ها گفته بود که برای ایجاد این سامانه، جلسات متعددی با همکاران واحد حقوقی قوه قضائیه و همکاران واحد فناوری اطلاعات شرکت سپرده گذاری مرکزی برگزار شد تا اطلاعات موجود متوفیان چه از جهت میزان سهام عدالت و چه از جهت تعداد وراث در این سامانه ثبت و ضبط شود تا درصدی که وارثان از سهام ارث می‌برند، مشخص شود که امیدوارم این موضوع تا آخر سال عملیاتی شود.

البته که لازم است برخی از نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی، اقداماتی را جهت شناسایی افراد متوفی و وراث آن‌ها انجام دهند تا فرایند انتقال سهام عدالت این افراد تسهیل و تسریع شود.

طبق اعلام سپرده گذاری مرکزی در ۴ بهمن سال گذشته بیش از دو میلیون و ۶۰۰ هزار دارنده سهام عدالت در طول ۱۵ سال گذشته فوت کردند که قطع به یقین بر این تعداد بعد از گذشته یک سال افزوده شده است.

برای اطلاع از روند آماده سازی این سامانه و پیگیری فرآیند آماده سازی آن با شرکت سپرده گذاری مرکزی تماس گرفته ایم، اما تنها اطلاعاتی که کسب شد این بود که این سامانه در مرحله بررسی مجدد در شورا است. در کل برای این سامانه تصمیم گیری نشده و باید شورای عالی بورس در این مورد تعیین تکلیف کند.

حسین بوجار یکی از اعضای شرکت سرمایه گذاری استانی سهام عدالت گفت: پس از گذشت یک سال و نیم از آزادسازی سهام عدالت، سهام فوت شدگان که تا کنون به بیش از ۳ میلیون نفر رسیده اند (البته اطلاعات دقیق آن در دست سپرده گذاری مرکزی است) انتقال آن به وراث بلاتکلیف باقی‌مانده است. در رابطه با انتقال سامانه جدید طبق اطلاعات باید این سامانه با قوه قضاییه هماهنگ می‌شد که تا کنون اطلاعاتی از روند آن وجود ندارد و این مردم هستند که بلاتکلیف مانده اند.

وراث برای اطلاع از وضعیت سهام عدالت اشخاص متوفی باید به نشانی اینترنتی samanese.ir مراجعه کنند و با وارد کردن اطلاعات هویتی متوفی، از مشمول بودن مطلع شوند. با وارد کردن اطلاعات هویتی متوفی، صورت وضعیت دارایی سهام عدالت نیز، قابل مشاهده است.

تعداد مخاطبان درگیر انتقال سهام عدالت به وراث مزید بر علت است تا شرکت سپرده گذاری مرکزی در صدد فراهم کردن زیر ساخت‌های الکترونیکی این سامانه برای تسهیل و احقاق حق سهامداران باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
روی خط رسانه