سود سهام عدالت | سود سهام عدالت متوفیان

چگونگی پرداخت سود سهام عدالت متوفیان | واریز یکجا سود به حساب وراث

محمدرضا پوررضایی با بیان اینکه در بحث مربوط به سهام عدالت، چیزی حدود ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر متوفی وجود دارد گفت: با توجه به آمار متوفیان سهام عدالت به اضافه وارثان آنها که حدود ۱۰ تا ۱۲ میلیون نفر ذی نفع هستند، نیازمند تعیین تکلیف هستیم.

چگونگی پرداخت سود سهام عدالت متوفیان | واریز یکجا سود به حساب وراث
کدخبر : 5445
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

طبق آخرین خبر ها به نظر می رسد سود سهام عدالت همه سهامداران واریز شود. سود سهام عدالت هر سال در دو مرتبه به حساب سهامداران پرداخت می شود. باقی مانده، حواشی واریز سود سهام عدالت سال ۹۸ همچنان ادامه دارد و سهامداران را از اینکه این پول به حسابشان واریز نشود نگران کرده است. رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، در حال پیگیری موضوع عدم پرداخت سود سهام عدالت توسط برخی شرکت ها است. در ادامه آخرین خبر ها را از واریز سود سهام عدالت می خوانیم.

سود سهام عدالت

مشاور اجرایی سهام عدالت در شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: سامانه‌ای به صورت یک کار مشترک بین شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، دستگاه قضایی، سازمان ثبت احوال و چند دستگاه دیگر در دست اقدام است که اگر همه این دستگاه‌ها و نهادها پای کار آیند، موضوع سهام عدالت متوفیان حل و فصل می‌شود.

وی افزود: در حال حاضر با توجه به شرایط کرونایی، امکان اینکه وارثان بخواهند به صورت دستی و با مراجعه حضوری کارهای مربوط به متوفی را پیگیری کنند وجود ندارد.

پوررضایی عنوان کرد: مقرر شده سامانه‌ای طراحی و راه‌اندازی شود تا امکان حضور وراث برای تکمیل پرونده‌های افراد متوفی فراهم شود و آنها بتوانند اطلاعات مربوطه را بارگذاری که به صورت سیستمی کار انجام گیرد.

مشاور اجرایی سهام عدالت در شرکت سپرده‌گذاری مرکزی ادامه داد: سامانه‌ای به صورت یک کار مشترک بین شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، دستگاه قضایی، سازمان ثبت احوال و چند دستگاه دیگر در دست اقدام است.

وی با اشاره به اینکه کار مربوط به سامانه پیشرفت داشته ولی هنوز راه اندازی نشده است، تصریح کرد: به منظور بهره‌برداری از سامانه، پیگیری‌های لازم انجام شده و به محض راه‌اندازی این سامانه، طی اعلام رسمی، ذی نفعان می‌توانند کار بارگذاری اسناد را انجام دهند.

پوررضایی ادامه داد: سود سهام متوفیان سهام عدالت در حساب مشخصی تا تعیین تکلیف شدن وضعیت وراث نگهداری می‌شود. توصیه ما به وراث و بازماندگان سهام عدالت این است که یا خود افراد به عنوان ذی نفع و در صورت تعدد افراد بازمانده، یکی را به عنوان نماینده انتخاب کنند تا فرایند اداری مربوطه را انجام دهند.

سود سهام عدالت

مشاور اجرایی سهام عدالت در شرکت سپرده‌گذاری مرکزی یادآور شد؛ امیدواریم کار مربوط به راه اندازی سامانه به زودی انجام شود زیرا مجموعه‌ای از دستگاه‌ها درگیر فراهم کردن امکان دسترسی افراد به این سامانه هستند تا کار به صورت سیستمی انجام شود و نیازی به مراجعه حضوری نباشد.

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی از پرداخت سود سهام عدالت متوفیان به وراث خبر داد.

 محمد باغستانی درباره تعیین تکلیف سود سهام عدالت متوفیان اظهار داشت: از سال 85 که بحث انتقال سهام عدالت مطرح شد تا به امروز بیش از 3 میلیون نفر از سهام‌داران عدالت فوت شده‌اند که شرکت سپرده‌گذاری مرکزی با همکاری و هماهنگی دستگاه‌های متعدد برای ایجاد سامانه انتقال سهام به وراث در حال برنامه‌ریزی است.

وی افزود: همزمان با انتقال قهری سهام عدالت به وراث، برای پرداخت سود سهام عدالت سال‌های 98 و 99 به صورت یکجا، اقدام خواهد شد.  

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی با اشاره به محاسبه و پرداخت سودهای قبل از سال 98 گفت: اساسا پرداخت سود سهام عدالت از سال 95 آغاز شد و اعداد و ارقام سودهای قبل از سال 98 در اختیار سازمان خصوصی سازی است. با توجه به امکان انتقال قهری  سهام عدالت به وراث این امکان برای سازمان خصوصی سازی هم ایجاد می‌شود که سودهای سنوات گذشته را به حساب وراث واریز کند.

باغستانی همچنین درباره سهامدارانی که پیش از این شماره حساب بانک‌های ادغام شده در بانک سپه را در سامانه مورد نظر ثبت کرده‌ بودند، ادامه داد: این گروه از سهامداران می‌توانند شماره شبا جدید بانک‌های ادغام شده ازجمله کوثر، انصار، حکمت، قوامین، ایرانیان و مهر اقتصاد در بانک سپه را به صورت رایگان در سامانه ثبت و به روز رسانی کنند و هیچ نیازی به مراجعه حضوری به بانک سپه نیست. 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
روی خط رسانه