وام بانکی | وام با سود کم | وام بدون ضامن

وام ۶۰۰ میلیون تومانی با سود ۴ درصد برای این افراد | شرایط دریافت این وام بانکی چیست؟

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران اظهار کرد: سقف تسهیلات نوسازی بافت‌های فرسوده در شهر تهران ۴۵۰ میلیون تومان و در شهرهای استان ۳۰۰ میلیون است، اما این تسهیلات در شهرری و محدوده بافت فرسوده اطراف حرم شاه‌عبدالعظیم حسنی (ع) به ۶۰۰ میلیون تومان رسیده است.

وام ۶۰۰ میلیون تومانی با سود ۴ درصد برای این افراد | شرایط دریافت این وام بانکی چیست؟
کدخبر : 6309
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

وام بانکی مجموعه‌ای از وام‌های قرض‌الحسنه و تسهیلات بانکی وسوسه‌برانگیز است. صاحبان مشاغل، زوج‌های جوان، کارآفرینان،‌ مسکن‌جویان و خلاصه هر کسی که قصد ایجاد تحولی در زمینه شغلی، زندگی و تحصیلی خود دارد؛ می‌تواند از وام بانکی به‌عنوان یک وجه کمکی بهره‌مند شود. وام بانکی به کمک آن دسته از افرادی می‌آید که نیاز مبرم به وجه نقدی هنگفت دارند؛ چرا که نقدینگی، گمشده همیشگی مردم است؛ پس نیاز به وجه نقد برای انجام هر پروژه‌ای، افراد را تشویق (وادار) به استفاده از وام بانکی و تسهیلات ارائه‌شده از سوی بانک‌ها می‌کند.در ادامه به آخرین خبر از وام بانکی می پردازیم.

وام بانکی

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به وام ۶۰۰ میلیون تومانی نوسازی بافت فرسوده اطراف حرم شاه‌عبدالعظیم، گفت: سود ۳۰۰ میلیون از این وام ۱۱ درصد است.

خلیل محبت‌خواه اظهار کرد: سقف تسهیلات نوسازی بافت‌های فرسوده در شهر تهران ۴۵۰ میلیون تومان و در شهرهای استان ۳۰۰ میلیون است، اما این تسهیلات در شهرری و محدوده بافت فرسوده اطراف حرم شاه‌عبدالعظیم حسنی (ع) به ۶۰۰ میلیون تومان رسیده است.

او  بیان کرد: مالکان مسکن می‌توانند به پایگاه اطلاع‌رسانی شرکت بازآفرینی شهری مراجعه کنند و با وارد کردن کدپستی منزل مسکونی خود از واقع شدن آن در بافت استعلام کرده و برای دریافت تسهیلات تا سقف ۶۰۰ میلیون تومان اقدام کنند.

وی با تاکید بر این‌که دریافت این تسهیلات نیاز به سپرده‌گذاری ندارد، افزود: مالکان علاوه بر تسهیلات فوق می‌توانند از سایر مزایای ساخت مسکن در بافت فرسوده شامل انشعابات رایگان، آب، برق، گاز و تخفیفات نوسازی شهرداری‌ها نیز استفاده کنند.

به گفته وی، این وام به مالکان و انبوه‌سازانی تعلق می‌گیرد که در محدوده بافت فرسوده، سکونت‌گاه‌های غیررسمی و بافت تاریخی اقدام به ساخت‌وساز کرده و پروانه ساخت را از شهرداری دریافت کرده باشند علاوه بر این پروژه نیز می‌بایست ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشد.

مدیرکل راه و شهرسازی تهران تصریح کرد: ۱۵۰ میلیون از این وام با سود صفر درصد، ۱۵۰ میلیون تومان با سود ۹ درصد و باقیمانده وام برای متقاضیان با سود ۱۱ درصد محاسبه می‌شود. اگر متقاضیان زیر پوشش نهادهای حمایتی باشند سود این تسهیلات ۴ درصد محاسبه خواهد شد.

محبت‌خواه به انبوه سازان توصیه کرد تا از این فرصت و وام‌های کم بهره به نحو احسن استفاده کنند.

وام بانکی

رئیس‌کل بانک مرکزی با تاکید بر انجام نظارت‌های هوشمند بر عملکرد بانک‌ها در سال جدید، هفت فرمان مهم به منظور حمایت از رونق تولید، تسهیل وثایق بانکی در اعطای تسهیلات خرد به مردم، اشتغال‌آفرینی پایدار، حمایت عملی از اقتصاد دانش‌بنیان و رعایت دقیق ضوابط پولی مندرج در برنامه تحول نظام بانکی صادر کرد.

علی صالح آبادی در دیدار نوروزی با مدیران عامل بانک‌ها گفت: بانک مرکزی در چارچوب برنامه جامع تحول و اصلاح شبکه بانکی کشور، نظارت‌های هوشمند خود را گسترده‌تر خواهد کرد؛ به همین منظور بانک‌ها باید:

– انضباط مالی و بهداشت اعتباری خود را در دستور کار جدی قرار دهند.

– اعطای تسهیلات بانکی به مردم را با رعایت اعتبارسنجی دقیق و وثایق سهل‌تر، تسهیل کنند.

– تسهیلات بانکی را به صورت هدفمند و صحیح به بخش‌های مختلف تولیدی اعطا کنند.

– تخصیص اعتبارات و تسهیلات بانکی به بخش‌های غیرمولد را متوقف کنند.

– مراقبت‌های لازم در زمینه کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها را به صورت دقیق انجام دهند.

– مدیریت نقدینگی را به صورت جدی در دستور کار قرار دهند و نظارت هوشمند بر مصرف تسهیلات را عملیاتی سازند.

– اضافه برداشت بانک‌ها از بانک مرکزی نیز طبق قانون بودجه ۱۴۰۱ جز با سپردن وثایق معتبر، ممنوع است.

رئیس شورای پول و اعتبار با بیان اینکه بانک‌ها قبلاً می‌توانستند طلا، اوراق و ارز را به عنوان وثیقه نزد بانک مرکزی بگذارند، افزود: در سال جاری، موارد دیگری هم به این وثایق اضافه شده و به زودی دستورالعمل آن نیز آماده ارسال می‌شود. در این شرایط بانک مرکزی می‌تواند این وثایق را در صورت عملی نشدن تعهد بانک‌ها در سامانه‌ای به فروش برساند.

صالح آبادی همچنین بر ضرورت عملیاتی شدن اصلاح نظام بانکی تاکید کرد و گفت: اصلاح نظام بانکی در سه حوزه رابطه دولت با بانک مرکزی و بانک‌ها، رابطه بانک‌ها و بانک مرکزی و رابطه بانک‌ها با مشتریان از الزامات سال جاری است و امسال حتما فرآیند اصلاح و تحول در این سه رابطه باید اتفاق بیفتد تا شاهد تحول در نظام بانکی باشیم.

رئیس‌کل بانک مرکزی با اشاره به راه اندازی صندوق‌های بازار پول در سال جاری افزود: صندوق های بازار پول می‌توانند ابزاری با سررسید کمتر از یکسال را خریداری کنند، بر این اساس در سال ۱۴۰۱ بانک‌ها نیز با ساز و کار مشخص و هماهنگ با سازمان بورس می‌توانند در بازار سرمایه اقدام به تشکیل این صندوق‌ها نمایند.

صالح آبادی در ادامه تصریح کرد: در کنار صندوق‌های بازار پول که به زودی در دستور کار قرار می‌گیرد، بانک ها همچنین می‌توانند برای مدیریت نقدینگی خود با هماهنگی بانک مرکزی اوراق کوتاه مدت زیر یک سال در فرابورس منتشر کنند، به این نحو که بانک‌ها بر اساس مجوز بانک مرکزی اقدام به انتشار گواهی سپرده (Certificate of Deposit) می‌نمایند، این گواهی سپرده معاف از مالیات بوده و در بازار سرمایه نیز به نرخ بازار قابل معامله است.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: