رتبه بندی معلمان | رتبه بندی فرهنگیان
خبر خوش وزیر درباره رتبه بندی فرهنگیان | بررسی رتبه بندی معلمان در دولت
وزیر آموزش و پرورش گفت: آیین نامه رتبه بندی معلمان برای بررسی تا هفته آینده در اختیار دولت قرار می گیرد تا دغدغههای این قشر زحمتکش برطرف شود.
طرح رتبه بندی معلمان دغدغهای دیگر در حوزه آموزش و پرورش است که پس از گذشت حدود ۱۰ سال از تصویب آن اکنون تصویب لوایح آن در مجلس شورای اسلامی در دست بررسی است.طرح رتبه بندی معلمان از اقداماتی است که در وهله اول برای ارتقای کیفیت آموزشی و سپس در راستای بهبود وضعیت معیشت معلمان در نظر گرفته شده است.طرح رتبه بندی معلمان یکی از طرح های پر سرو صدای این روزها در مجلس است . زیرا با انجام طرح رتبه بندی معلمان حقوق معلمان افزایش چشمگیری خواهد داشت.در ادامه به آخرین اخبار از طرح رتبه بندی معلمان می پردازیم.
یوسف نوری در جمع خبرنگاران خراسان شمالی اظهار داشت: آیین نامه رتبه بندی معلمان به صورت مستمر در حال بررسی است و در این خصوص جلسه های زیادی نیز گذاشته می شود که تلاش خواهیم کرد تا آن را اجرایی کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش بر حمایت و توجه به استانهایی که جمعیت دانش آموزی روستایی زیادی دارند تاکید کرد و افزود: گستردگی سرزمینی خراسان شمالی مشکلاتی در پوشش تحصیلی خراسان ایجاد کرده است.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه علیرغم گستردگی سرزمینی خراسان شمالی اقدامات خوبی در حوزه آموزش و پرورش استان انجام شده است افزود: پراکندگی روستاها بعضا باعث کمبود نیروی انسانی و امکانات و تجهیزات می شود که در این استان برای رفع آن تلاش های زیادی شده است.
نوری وضعیت پوشش تحصیلی در خراسان شمالی را مطلوب دانست و افزود: هم اکنون وضعیت استان از نظر نیروی انسانی و زیر ساخت ها مناسب است و از ظرفیت و پتانسیل های این خطه در حوزه آموزش و پرورش باید استفاده کرد.
وزیر آموزش و پرورش به طرح هوشمند سازی مدارس به خصوص اتوبوس هوشمند در این استان اشاره کرد و اظهار داشت: چنین اقدامات و ظرفیت هایی باید به عنوان الگو به سایر استان ها نیز معرفی شود، علاوه بر این الگوهای مناسب دیگری نیز وجود دارد که باید از آنها بهره برداری کنیم.
نوری اظهار داشت: با وجود ظرفیت های مناسب در خصوص نیروی انسانی و زیر ساخت های آموزشی و تجهیزات مشکلاتی نیز در این استان دارد که در این سفر مورد بررسی قرار می گیرد.
یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش روز دوشنبه ۹ خرداد ماه برای انجام سفری یک روزه به خراسان شمالی سفر کرده است.
وزیر آموزش و پرورش در این سفر علاوه بر غبارروبی گلزار شهدا، دیدار با حجت الاسلام رضا نوری نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد را در برنامه کاری خود دارد.
افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه عدالت بجنورد ، افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه شهید محمد پور شهرستان مانه و سملقان، شرکت در جلسه شورای آموزش و پرورش، دیدار با نمایندگان معلمان، نخبگان و تشکل های دانش آموزی از دیگر برنامه های یوسف نوری در سفر به خراسان شمالی است.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: معیشت معلمان موضوع بسیار مهمی است و ابتدا باید کارهایی در جهت همطرازی حقوق معلمان با کارمندان دولت انجام شود و بعد رتبهبندی باشد.
محمود امانی طهرانی دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در نشست خبری که در ساختمان زندهیاد علاقهمندان وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار کرد: اگر درباره اهمیت مدرسه در جامعه توافق جدی داشته باشیم به گونه دیگر عمل میکردیم و اولویتبندی در فعالیتها فرق میکرد.
وی تصریح کرد: معتقدم باید مدرسه را در صدر نشاند؛ بیش از آنچه فکر کنیم مدرسه ارزانترین راه برای رسیدن به آمال بشری است؛ تربیت مدرسهای در هر کشور شاخص آینه نمای آن کشور است.
امانی ادامه داد: نهضت سوادآموزی باید خود را برای مأموریت جدید تجهیز کند یا تعطیل شود؛ آموزش بزرگسالان مانند آموزش فرزندان کشور یک امر مستمر است و این ماموریت پایان ندارد.
وی اضافه کرد: باید مبادی تولید بیسوادی را مسدود کنیم و این از مهمترین وظیفه همه ما هست. البته موضوع پوشش تحصیلی وضعیت خوبی پیدا کرده است. کشور هم در این زمینه تلاش زیادی کرده است.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: معیشت معلمان موضوع بسیار مهمی است و ابتدا باید کارهایی در جهت همطرازی حقوق معلمان با کارمندان دولت انجام شود و بعد رتبهبندی باشد.
وی درباره اقدامات شورای عالی آموزش و پرورش برای کمک به جلوگیری از افت تحصیلی اشاره کرد و گفت: شورای عالی ابتدا با مصوبه ۹۷۷ ورود پیدا کرد و بحث آموزش ترکیبی را مطرح کرد؛ بعد سیاستهای روشنی را برای پساکرونا مطرح شد و عنوان شد که باید از فرصت پیش آمده در دوره کرونا استفاده کرد. همچنین آموزش و پرورش هم اعتباری مختصری برای جبران افت آموزشی در اختیار معاونتهای آموزشی قرار داده است.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش درباره نقش شورای عالی در تصمیمات آموزش و پرورشی شورا، افزود: شورای عالی آموزش و پرورش در مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی کمرنگ نیست و به عنوان مثال در بحث کنکور در تمام جلسات بودیم.
وی درباره اجرای سند تحول آموزش و پرورش، اظهار کرد: یکی از نقایص نظام اجرایی ما این است یک فهم واحد و مشترک در اجرای سند به وجود نمیآید و به همین دلیل ۶ وزیر و سرپرست در این وزارتخانه آمدند ولی این سند نتوانسته است به فهم واحد در اجرا دست یابد.
امانی طهرانی با اشاره به تغییر ساختار آموزش و پرورش مبتنی بر سند تحول، افزود: نظام ۳-۳-۶ میتوانست سالها بعد اتفاق بیفتد یعنی ابتدا سه سال محتوا را آماده میکردیم ولی بعد در فاز اجرا میرفتیم.