رتبه بندی فرهنگیان | رتبه بندی معلمان

موانع جدید بر سر راه رتبه بندی فرهنگیان | جزییات تازه از رتبه بندی فرهنگیان

علیرضا منادی سفیدان رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: رتبه بندی باید بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی اجرایی شود.

موانع جدید بر سر راه رتبه بندی فرهنگیان | جزییات تازه از رتبه بندی فرهنگیان
کدخبر : 8127
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

​طرح رتبه بندی فرهنگیان دغدغه‌ای دیگر در حوزه آموزش و پرورش است که پس از گذشت حدود ۱۰ سال از تصویب آن اکنون تصویب لوایح آن در مجلس شورای اسلامی در دست بررسی است.طرح رتبه بندی فرهنگیان از اقداماتی است که در وهله اول برای ارتقای کیفیت آموزشی و سپس در راستای بهبود وضعیت معیشت معلمان در نظر گرفته شده است.طرح رتبه بندی فرهنگیان یکی از طرح های پر سرو صدای این روزها در مجلس است . زیرا با انجام طرح رتبه بندی فرهنگیان حقوق معلمان افزایش چشمگیری خواهد داشت.در ادامه به آخرین اخبار از طرح رتبه بندی فرهنگیان می پردازیم.

رتبه بندی فرهنگیان

منادی سفیدان، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: برگزاری آزمون برای رتبه بندی معلمان مغایر قانون مصوب مجلس شورای اسلامی است.

وی گفت: خبر می‌رسد در کمیسیونی در دولت در حال پیش بینی برگزاری آزمون برای رتبه بندی معلمان هستند که این امر مغایر قانون است.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تاکید کرد: قطعا در صورت انجام این آزمون رئیس مجلس این آیین نامه را لغو خواهد کرد.

منادی همچنین درباره موضوع حذف کنکور سراسری نیز گفت: در راستای هم افزایی و همراهی مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی، اجرای مصوبه شورا درخصوص حذف کنکور به سال ۱۴۰۳ موکول شد و البته این موضوع در مجلس قانونی خواهد شد. وی افزود: ممکن است این موضوع به صورت طرح از سوی نمایندگان و یا لایحه از سوی دولت در مجلس مطرح و قانونی شود.

نماینده پلدختر گفت: توجه به جامعه معلمان و تلاش در راستای کاهش دغدغه های آنان، در واقع رسیدگی به ارتقای سطح کیفی تعلیم و تربیت فرزندان این جامعه است.

نماینده پلدختر در مجلس شورای اسلامی گفت: پیش بینی اعتبار لازم برای اجرای طرح رتبه بندی معلمان با بررسی های مجلس به ۹۰ هزار میلیارد تومان در سال رسید.

سید حمیدرضا کاظمی در جمع مدیران مدارس شهرستان پلدختر به رتبه بندی معلمان اشاره کرد و افزود: مجلس انقلابی در کنار معلمان بوده و هست، دولت گذشته لایحه ای تقدیم مجلس کرد و دولت جدید که روی کار آمد به احترام فرهنگیان این لایحه را تاکید کرد و مجلس در حال استمرار آن است.

وی تصریح کرد: دولت گذشته برای اجرایی کردن رتبه بندی معلمان در طول ۶ ماه ۲۵ هزارمیلیارد تومان پیش بینی کرده بود که پس از چکش کاری، بررسی و پیگیری مجلس شورای اسلامی به ۹۰ هزارمیلیارد تومان در سال رسید که مسوولان دولت گذشته اعلام کردند توان پرداخت این مبلغ را ندارند و اکنون بر اساس توافقی بین دولت و مجلس در حال نهایی شدن است.

وی پایه و اساس توسعه هر کشور را فرهنگ دانست و گفت: توجه به جامعه معلمان و تلاش در راستای کاهش دغدغه های آنان، در واقع رسیدگی به ارتقای سطح کیفی تعلیم و تربیت فرزندان این جامعه است.

رتبه بندی فرهنگیان

​طرح رتبه‌بندی معلمان دارای ابعاد و زوایای مختلفی است که فرهنگیان باید نسبت به آن آشنایی داشته باشند. رتبه‌بندی معلمان بر اساس اعلام مسوولان وزارت آموزش و پرورش فرآیندی است که منجر به ارتقای کیفیت در آموزش و پرورش می‌شود و هدف مستقیم رتبه بندی معلمان افزایش حقوق نیست اما منجر به افزایش حقوق هم می‌شود. مرحله اول طرح رتبه ‌بندی معلمان در نیمه ابتدایی سال ۹۴ با بار مالی ۱۳۰۰ میلیارد تومان اجرا شد. در ادامه آخرین خبر از رتبه بندی معلمان را می خوانیم.

حجت‌الاسلام سید کاظم موسوی اظهار کرد: در کنار حضور اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس در استان اردبیل و بازدید از واحدهای تولیدی، صنعتی و نشست با فعالان حوزه‌های اقتصادی، قرار است وزیر اقتصاد، جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و رئیس کل بانک مرکزی نیز به عنوان اعضای هیئت بلند پایه در این سفر اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس را همراهی کنند.

وی تصریح کرد: ما در برخی از شهرستان‌ها نظیر نمین با مشکل جدی بیکاری روبه‌رو نیستیم چرا که به اندازه کافی واحدهای تولیدی در این شهرستان وجود دارد ولی تلاش بر این است که واحدهای راکد به چرخه تولید بازگردند.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با تبریک و تکریم از زحمات و تلاش‌های معلمان به ویژه در ایام کرونا افزود: بر ارتقا حقوق معلمان تاکید داریم و امیدواریم به صورت جامع و کامل قانون رتبه‌بندی اجرا شود هر چند که این کار ما را قانع نمی‌کند.

وی خاطرنشان کرد: جالب است برخی معلمان اعلام می‌کنند که با اجرای رتبه‌بندی متضرر می‌شوند که ما آمادگی اصلاح برخی از فرآیندهای قانونی را در این حوزه داریم.

حجت‌الاسلام موسوی با انتقاد از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صندوق‌ها بازنشستگی در عدم پرداخت افزایش حقوق بازنشستگان در سه ماه اخیر اضافه کرد: تاکید ما بر این است تا هر چه سریع‌تر احکام بازنشستگان صادر شود و حق و حقوق آنها متناسب با شأن و جایگاهشان ارتقا یابد.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: شایسته نیست بعد از گذشت سه ماه هنوز احکام بازنشستگان صادر نشده باشد و برخی از حقوق‌بگیران گرفتار مشکلات معیشتی باشند.

ابراهیم نجفی اسپیلی در نشست هماهنگی با تعدادی از مدیران دستگاه‌های اجرایی و خدماتی استان در سالن اجلاس دیوان محاسبات استان با اشاره به استفاده از ظرفیت نمایندگان در اعتبارات، اظهار کرد: امسال ۵۰ هزار میلیارد تومان اعتبار در ماده ۵۶ وجود دارد و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان باید مشخص کند که چه تعداد پروژه با شرایط لازم تخصیص این اعتبار وجود دارد.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
روی خط رسانه