جاماندگان سهام عدالت | ثبت نام سهام عدالت
خبر خوش برای جاماندگان سهام عدالت | چه کسانی تیرماه سهام عدالت میگیرند
آغاز مرحله سوم فرایند پرداخت سود به جاماندگان سود سهام عدالت به زودی آغاز میشود.
پرونده جاماندگان سهام عدالت همچنان باز است و درمورد تعیین تکلیف آن وعده های زیادی داده شده است. آمار رسمی نشان میدهد جاماندگان سهام عدالت ۲۱ میلیون نفر هستند. رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از موافقت اولیه رئیسجمهور برای واگذاری به جاماندگان سهام عدالت خبر داده بود .اما تاکنون هیچ خبری از ثبت نام جدید از جاماندگان سهام عدالت صورت نگرفته است.در ادامه آخرین خبر در رابطه با جاماندگان سهام عدالت را می خوانید.
شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات)، محمود حسنلو با بیان اینکه تاکنون ٢ مرحله پرداخت سود به جاماندگان سهام عدالت انجام شده است، افزود: در مرحله اول و دوم به ترتیب ۳۰۷ و ۲۰۰ هزار نفر مشکل شبای بانکی معتبر خود را برطرف و سودهای سنواتی سالهای ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ خود را دریافت کردند.
وی ادامه داد: حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار سهامدار سهام عدالت همچنان با مشکل شبای معتبر بانکی روبرو هستند و شماره شبای نامعتبر، حساب بانکی مسدود، راکد، مشترک (دو امضا)، ارزی و بلندمدت مهمترین دلایلی است که باعث شده تا سود سهامداران به حساب آنها واریز نشود.
حسنلو درباره سهامداران عدالتی که هنوز شماره شبا معتبر بانکی خود را اصلاح نکردهاند، گفت: این افراد میتوانند با مراجعه به سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) ثبتنام و احراز هویت خود را انجام دهند تا در روند پرداختیهای آتی شرکت سپردهگذاری مرکزی قرار گیرند.
معاون فناوری و توسعه نوآوری سمات با بیان اینکه سهامداران عدالت نگران سود سالهای گذشته خود نباشند، تصریح کرد: شرکت سپردهگذاری مرکزی امسال در چندین نوبت، واریز سود سهامداران عدالت را در دستور کار خود قرار داده است اما امیدواریم این سهامداران هر چه سریعتر مشکل شماره شبا معتبر بانکی خود را حل کنند تا این شرکت بتواند سود سالهای ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ آنها را تا اواسط تیر امسال پرداخت کند.
به گفته رئیس سازمان خصوصی سازی تعداد سه میلیون و ۳۶۳ هزار و ۷۰۰ نفر سهام عدالت ندارند و باید سهام بگیرند.
قربان زاده رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: در مجموع از دو نهاد حمایتی کمیته امداد و سازمان بهزیستی، تعداد سه میلیون و ۳۶۳ هزار و ۷۰۰ نفر سهام عدالت ندارند و باید به این افراد سهام تعلق بگیرد.
وی افزود: ظرف دو هفته آینده در وزارت اقتصاد سهام دولت شناسایی و از تیرماه سهام دولت به جاماندگان تحت پوشش نهادهای حمایتی اختصاص مییابد.
جاماندگان از نام نویسی سهام عدالت فعلا به بانکها مراجعه نکنند هرگونه خبری در این مورد از طریق رسانه ملی اعلام می شود.
چندی پیش شایعه ثبتنام سهام عدالت قوت گرفت و برخی افراد سامانههای مختلفی را برای ثبتنام سهام عدالت معرفی کردند. اما اکبر حیدری، سخنگوی کانون شرکتهای استانی سهام عدالت گفت که تمامی سایتهای ثبتنام سهام عدالت جعلی هستند و زمان آن اعلام میشود.
با بررسی اخبار منتشر شده به نظر میرسد که تا پایان تابستان سامانهای برای ثبتنام سهام عدالت اعلام شود.
از سوی دیگر، برخی از مسئولان میگویند که ثبتنام سهام عدالت توسط مردم انجام نمیشود. بلکه با دهکبندی انجام شده توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، به هر فرد مشمول، سهام اختصاص مییابد.
حسین قربانزاده، رئیس سازمان خصوصی سازی درخصوص تخصیص سهام عدالت گفت: در ابتدا قرار بود پرداخت سهام عدالت به دو دهک اول و چهار دهک بعدی باشد. اما در کشور چنین اشرافی از مجموع درآمد وجود ندارد. در ابتدا سهام عدالت بر اساس ردهبندی شغلی بود، برای مثال کارمندان دولت، تاکسیرانان، خادمان مسجد و…، این موضوع باعث شد بعضا افرادی که مستحق دریافت سهام عدالت نیستند، سهام عدالت دریافت کنند و برعکس. دهکبندی توسط وزارت رفاه انجام میشود اما اینکه چه میزان سهام و به چه طریقی واگذار شود هنوز مشخص نیست.
قربانزاده در مورد آخرین وضعیت تصمیمگیری در مورد فروش سهام عدالت اظهار کرد: شورای عالی بورس باید در مورد مدل مطلوب مدیریت سهام عدالت تصمیم میگرفت. بر این اساس در مورد افرادی که روش غیرمستقیم را انتخاب کرده بودند باید گفت که منتظر بازگشایی نمادهای شرکتهای سرمایهگذاری استانی باشند تا افراد بتوانند خرید و فروش کنند. این اتفاق نیز زمانی رخ میدهد که مجامع این شرکتها به درستی برگزار شود و درمورد مستقیمها نیز سازمان بورس باید تعیین تکلیف کند.
به هر تریبت به نظر میرسد که تا ماههای آینده وضعیت ثبتنام و سودآوری مشخص شود.