رتبه بندی معلمان | رتبه بندی فرهنگیان

خبر خوش برای فرهنگیان | آغاز اجرای رتبه بندی معلمان

بر اساس اخبار منتشر شده از سوی منابع آگاه ادارات کل آموزش و پرورش اکثر استان‌ها بخشنامه‌ای مبنی بر لزوم بارگذاری مستندات علمی حرفه‌ای مربوط به رتبه بندی معلمان را به مناطق ارسال کرده‌اند.

خبر خوش برای فرهنگیان | آغاز اجرای رتبه بندی معلمان
کدخبر : 8504
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

طرح رتبه بندی معلمان دغدغه‌ای دیگر در حوزه آموزش و پرورش است که پس از گذشت حدود ۱۰ سال از تصویب آن اکنون تصویب لوایح آن در مجلس شورای اسلامی در دست بررسی است.طرح رتبه بندی معلمان از اقداماتی است که در وهله اول برای ارتقای کیفیت آموزشی و سپس در راستای بهبود وضعیت معیشت معلمان در نظر گرفته شده است.طرح رتبه بندی معلمان یکی از طرح های پر سرو صدای این روزها در مجلس است . زیرا با انجام طرح رتبه بندی معلمان حقوق معلمان افزایش چشمگیری خواهد داشت.در ادامه به آخرین اخبار از طرح رتبه بندی معلمان می پردازیم.

رتبه بندی معلمان

خبر های رسیده از استان های مختلف حکایت از آن دارد که ادارات کل آموزش و پرورش اکثر استان ها در روزهای گذشته ، بخشنامه ای مبنی بر لزوم بارگذاری مستندات علمی حرفه ای( مربوط به رتبه بندی معلمان ) را به مناطق و مدارس ارسال کرده اند.به نظر می رسد با این کار ، اجرای رتبه بندی فرهنگیان وارد فاز اجرایی می شود.

امیدواریم زیرساخت لازم برای بارگذاری مدارک مهیا شده باشد و در مرحله بارگذاری مستندات، کند بودن سامانه یا خارج از دسترس بودن ان ، موجب اطاله روند بارگذاری مستندات و در نتیجه تاخیر در اجرای رتبه بندی نشود..

انتظار از مجریان ، اعضا هیات ممیزه و مدیران مدارس ان است که از سخت گیری های بی مورد در مورد مستندات بارگذاری شده اجتناب نمایند و مطابق وعده های داده شده ، بنا را بر صحت مستندات بگذارند تا روند اجرای رتبه بندی تسریع شود.

رتبه بندی معلمان

محمد وحیدی در نشست علنی مجلس در تذکری خطاب به هیات رئیسه گفت: لازم است مجلس بر حُسن اجرای قوانینی که مصوب می کند، نظارت داشته باشد. از جمله موضوعاتی که در دو هفته گذشته در دولت پیش آمد، بحث لایحه رتبه بندی معلمان بود که آیین نامه اجرایی آن در دولت با تغییرات جدی مواجه شده است، لذا لازم است مجلس با تطبیق قانونی این مسئله را پیگیری کند.

نمایندگان مجلس ا درخواست بررسی دو فوریت لایحه اصلاح تبصره های ۱ و ۷ ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور با ۱۰۱ رأی موافق، ۱۲۰ رأی مخالف و ۱۰ رأی ممتنع ۲۴۳ مخالفت کردند.

براساس اعلام علی نیکزاد ثمرین که ریاست جلسه علنی را برعهده داشت، تصویب بررسی دو فوریت این لایحه نیاز به دو سوم آرا داشت که نتوانست این میزان آرای نمایندگان را کسب کند، بنابراین لایحه به صورت عادی در کمیسیون های مجلس بررسی خواهد شد.

نماینده مردم خلخال در مجلس در واکنش به اظهارات غیرمنطقی سخنگوی دولت گفت: هیچ نماینده ای در مجلس با گرانی ها موافق نیست و دولت هر چه سریعتر قیمت کالاها را کنترل کند.

نظری خانقاه تاکید کرد: ما نسبت به تامین کالاهای اساسی برای مردم و گرفتاری های آنها حساس بوده و با مردم همدردیم و به دنبال کاهش قیمت ها و کنترل دولت بر روی قیمت کالاها هستیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور وزرای جهاد کشاورزی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس بانک مرکزی در نشست غیرعلنی امروز مجلس، گفت: مردم مطمئن باشند که مجلس در رسیدگی به امورات و حل مشکلات مصمم است تا بتوانیم صدای مردم در حل مشکلاتشان باشیم.

قالیباف با یادآوری تصویب قطعنامه ضدایرانی شورای حکام آژانس، گفت: تمرکز بر خنثی سازی تحریم‌ها و رونق اقتصادی با تکیه به توان داخلی مهمترین پاسخ به این قطعنامه است.

آیین نامه اجرایی ناظر به قانون رتبه‌بندی معلمان در نشست هیئت وزیران مطرح و تصویب شد. این آیین نامه هفت جلسه در کمیسیون‌های متعدد دولت مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به جایگاه معلمان گرامی و جامعه فرهنگیان موضوع نیاز به بررسی‌های کامل داشت تا شان آن‌ها رعایت شود و با در نظر گرفتن تمام جوانب، کلیات آیین نامه به تصویب دولت رسید.

این سخنان کوتاه، گفت و گوی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت سیزدهم در حاشیه نشست روز ۱۸ خرداد هیئت دولت با خبرنگاران بود.

این صحبت‌ها به معنای آن بود که پس از گذشت ۱۰ سال از مطرح شدن این طرح و حضور ۶ وزیر در مسند ریاست آموزش و پرورش بالاخره اجرایی شدن قانون رتبه بندی معلمین به انتها می رسد.

وزارت آموزش و پرورش ملزم به اجرای این طرح است و بر اساس قانون مدیران این وزارتخانه مهم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ ملزم هستند ضمن تدوین آیین‌نامه اجرایی این قانون، آن را به مرحله اجرا درآورند.

پس از تصویب این طرح سخنگوی وزارت آموزش و پرورش نیز با تنها انتشار یک توئیت در صفحه مجازی خود خبر از تصویب این طرح و اجرایی شدن آن داد. طرحی که با توجه به مشکلاتی که داشته و زمانی که در این سال‌ها از آن گذشته است، فرهنگیان چندان به آن امیدوار نیستند و حتی به بعضی از موارد تصویب شده این طرح مانند برگزاری آزمون برای این رتبه بندی اعتراضاتی داشتند.

حسین حق وردی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در این باره گفت: بر اساس کلیاتی که در جلسه هیئت دولت تصویب شده است، فعلا دیگر آزمونی وجود ندارد و رتبه بندی معلمان بدون آزمون انجام خواهد شد.

بنابراین رتبه بندی معلمان بر اساس نص قانونی که مجلس تصویب کرده است، اجرا می‌شود؛ چرا که در آن نیز اسمی از آزمون نیامده است.

این صحبت‌ها در شرایطی مطرح شده اند که پیش از این یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش از الزامی بودن برگزاری آزمون برای طرح رتبه بندی معلمین گفته و انجام این کار را برای اجرایی کردن طرح رتبه بندی مهم خوانده بود.

علی نیکزاد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در این باره گفت: نباید شیرینی اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان در کام فرهنگیان تلخ شود؛ بلکه بهتر است هر چه سریع‌تر وزیر آموزش و پرورش بدون تعلل و تاخیر اجرای آن را آغاز کرده و از شهریور سال گذشته پرداخت مابه‌التفاوت حقوق معلمان را در قالب این طرح انجام دهد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با عنوان کردن افزایش حقوق معلمین با اجرایی شدن طرح رتبه بندی گفت: به نظر می‌رسد با قانون رتبه‌بندی معلمان حقوق فرهنگیان به طور متوسط سه تا ۶ میلیون تومان افزایش یافته و در کنار افزایش حقوق، جایگاه معنوی و شان و منزلت معلمان نیز در گروه‌های مختلف حفظ خواهد شد.

نیکزاد گفت: در اجرای این قانون معلوم نیست وزیر آموزش و پرورش به دنبال چه موضوعی است که در روند اجرای آن تعلل و تاخیر ایجاد کرده و بهتر است هر چه سریع‌تر این قانون اجرایی و عملیاتی شود.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
روی خط رسانه