حقوق بازنشستگان | حقوق بازنشستگان 1401

افزایش دوباره حقوق بازنشستگان | بازنشستگان پولدار شدند

سرپرست وزارت رفاه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، در جلساتی جداگانه به موضوع افزایش بحث برانگیز مستمری بازنشستگی ورود کردند.

افزایش دوباره حقوق بازنشستگان | بازنشستگان پولدار شدند
کدخبر : 8642
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

 

 ​​حقوق بازنشستگان همواره از تبصره‌های پرچالش در جریان بررسی لوایح بودجه بوده است.حقوق بازنشستگان برای سال 1401 ، با افزایش 10 درصدی 5 میلیون تومان تعیین شده است. بازنشستگان جدیدا خواستار رسیدگی بشتر به مسئله افزایش حقوق در لایحه بودجه هستند و برای همسان سازی حقوق بازنشستگان در چند ماه اخیر دست به اعتراض های متعددی زده اند.حال با افزایش حقوق بحث دریافت مالیات از حقوق بازنشستگان بر سر زبان ها افتاده است.در ادامه آخرین خبر از حقوق بازنشستگان را میخوانید.

حقوق بازنشستگان

در ادامه اختلافی که از هفته‌های گذشته میان بازنشستگان تامین اجتماعی و دولت سیزدهم بر سر افزایش ۱۰ درصدی مستمری برای سایر سطوح‌بگیران ایجاد شده بود، دو جلسه مهم برای امروز شنبه، بیست و هشتم خرداد ماه معین شد.

جلسه امروز به رایزی محمدهادی زاهدی وفا، سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تشکل‌های صنفی بازنشسته اختصاص داشت. این جلسه پیش از ظهر امروز بدون نتیجه مشخصی خاتمه یافت.

علی دهقانکیا، مسئول کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی شهرستان تهران و از حاضران در این جلسه به تجارت نیوز گفت: زاهدی وفا به صراحت گفت که در مقام سرپرست نمی‌تواند به صورت قطعی حرفی بزند. با وجود این، او قول داد تا تلاش خود را برای جلب رضایت کارگران بازنشسته انجام دهد.

وی افزود: به همین دلیل نمی‌توان راجع به موضوعات مطرح شده در این جلسه به تفصیل صحبت کرد. فقط می‌توان گفت که بازنشستگان تامین اجتماعی برخواست قبلی خود یعنی افزایش ۳۸ درصدی مستمری سایر سطوح و مخالفت با هرگونه بسته جبرانی حمایتی اصرار دارند.

میرهاشم موسوی گفت: در طراحی تشکیلات سازمانی تامین اجتماعی باید چابک سازی، توازن بین نیروهای اصلی و پشتیبانی و همچنین هماهنگی و تقسیم شفاف وظایف مورد توجه قرارگیرد.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: شاه‌کلید تحول در سازمان تأمین‌اجتماعی حوزه منابع انسانی است و باید با تغییر نگرش نسبت به نیروی انسانی، زمینه ایجاد تحول و ارتقاء همه‌جانبه خدمات سازمان برای افزایش رضایتمندی جامعه را فراهم کنیم. افزایش انگیزه و رضایتمندی کارکنان منجر به افزایش رضایتمندی مردم می‌شود.

میرهاشم موسوی(مدیرعامل  سازمان تأمین‌اجتماعی)  در جلسه بررسی برنامه‌های تحولی معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان تأمین‌اجتماعی، اظهار کرد: سازمان تأمین‌اجتماعی به دلیل تنوع خدمات و گستردگی جامعه تحت‌پوشش ویژگی‌های خاصی دارد و آثار فعالیت این سازمان در کل حاکمیت و نظام، بروز و ظهور دارد، لذا باید در تصمیم‌گیری‌های مربوط به این سازمان جامع‌نگری مورد توجه باشد. نگرش مدیریت نسبت به منابع انسانی نیز متناسب با راهبرد و رویکرد اصولی حاکم بر سازمان، مبتنی بر جامع‌نگری است و در تمامی حوزه‌های سازمان باید نسبت به منابع انسانی همین رویکرد دنبال شود. ارتباط واحدهای مختلف سازمان و ارتباط بین صف و ستاد نیز در همین چارچوب قابل ارزیابی است و باید ارتباطی روشن و موثر بین صف و ستاد سازمان ایجاد شود.

حقوق بازنشستگان

موسوی افزود: در حوزه منابع انسانی مسئله اصلی که باید مورد توجه قرارگیرد، بهره‌وری سازمانی است. باید افزایش بهره‌وری را همواره مورد توجه قرار دهیم. برای افزایش بهره‌وری باید برنامه‌ای اصولی برای تمامی سازمان داشته باشیم و در هر بخش نیز متناسب با برنامه سازمانی بتوانیم با اتخاذ راهکارهای موثر برای افزایش بهره‌وری، هدف‌گذاری کرد و برنامه ویژه داشته باشیم. یادگیری سازمانی نیز در حوزه منابع انسانی باید همواره مورد توجه قرار گرفته و پیگیری شود. آموزش کارکنان، چرخش شغلی، جانشین‌پروری و انتقال مهارت سازمانی یکی از مسائل مهمی است که در تمامی بخش‌های تخصصی باید با جدیت دنبال شود. تعاملات سازمانی باید مبتنی بر انتقال آگاهی باشد و باید بتوانیم در مورد مسائل مختلف تصمیم‌گیری صحیح و مبتنی بر دانش و مهارت سازمانی داشته باشیم.

موسوی ادامه داد: تفویض اختیارات باید به عنوان یک اصل مورد توجه قرار گیرد و البته تفویض اختیار در چارچوب مشخص و توام با نظارت دقیق و تفویض مسئولیت باشد تا کارهای سازمان با سرعت و دقت بیشتری انجام شود. در حوزه منابع انسانی سازمان تأمین‌اجتماعی اقدامات تحولی ارزشمندی در حال انجام است و کار جهادی و شبانه‌روزی نتایج ارزشمندی در این حوزه به دنبال داشته است. با اقدامات ارزشمند صورت گرفته در تبدیل وضعیت ایثارگران و رویکرد ارتقاء خدمات رفاهی و انگیزش نیروی انسانی در سازمان، شاهد افزایش رضایتمندی در سطح سازمان هستیم که قطعاً این روند تداوم خواهد داشت.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در زمینه تقسم وظایف و ساختار تشکیلاتی این سازمان نیز گفت: در طراحی تشکیلات سازمانی تامین اجتماعی باید چابک سازی و کاهش حجم تشکیلات، توازن بین نیروهای اصلی و پشتیبانی و همچنین هماهنگی، انسجام و تقسیم شفاف و دقیق وظایف مورد توجه قرارگیرد و از تداخل مسئولیت‌ها پیش‌گیری شود. فرآیندزدایی از دیگر مسائل مهمی است که باید در تغییرات ساختاری مورد توجه باشد و بتوانیم با کاهش و بهینه‌سازی فرآیند‌ها؛ ساختاری منعطف طراحی کنیم تا امکان تفویض اختیارت بیشتر به مدیران واحدها فراهم شود، لذا راهبرد سازمان درقبال ساختار تشکیلاتی باید مشخص شده و ساختار سازمانی متناسب با راهبرد سازمان طراحی شود.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: