وام فوری | وام بدون ضامن
وام فوری 100 میلیون تومانی کم بهره برای همه | دریافت وام فوری و بدون ضامن با سود 4 درصد
اگر ایده راهاندازی کسب و کار خود را در سر دارید اما سرمایه اولیه را ندارید، میتوانید وامی با سقف ۱۰۰ میلیون تومان از بانک سپه دریافت کنید.
وام بدون ضامن وامی است که در چند ماه اخیر به یکی از مباحث روز تبدیل شده است. در ابتدا رئییس جمهور موضوع وام بدون ضامن را در جلسه با فعالین اقتصادی عنوان کرد از مدیران عامل بانکها خواسته بود تا پرداخت وام به آحاد جامعه تسهیل گردد؛ به این صورت که اعتبارسنجی متقاضیان وامهای خرد جایگزین وثیقههای سنگین و چند ضامن برای دریافت تسهیلات بانکی شود. وزیر اقتصاد هم پس از صحبتهای رییس جمهوری اعلام کرد که از روز شنبه (نهم آبان ماه) طرح وام بدون ضامن در بانکهای دولتی اجرایی شود و وزارت اقتصاد بر اجرای آن نظارت خواهد کرد.برای دریافت وام بدون ضامن در مرحله اول، شاغلان، بازنشستگان و مستمری بگیران دستگاه های اجرایی و شاغلان و بازنشستگان نهادهای عمومی غیردولتی، مشمول دریافت تسهیلات بدون ضامن هستند. در ادامه به آخرین خبر از پرداخت وام بدون ضامن می پردازیم.
یکی از بانکهایی که وام خوداشتغالی میدهند، بانک سپه است. این وام قرضالحسنه است و ۴٪ کارمزد دارد. سقف وام برای تسهیلات فردی ۲۰، ۵۰ و ۱۰۰ میلیون تومان است و برای بازپرداخت آن حداکثر ۸۴ ماه فرصت دارید.
توجه داشته باشید که برای دریافت این وام، نباید چک برگشتی یا بدهی به بانک داشته باشید. همچنین، در صورت معوق شدن تسهیلات با نرخ وجه التزام ۱۲ درصد است.
اگر میزان وامی که میخواهید بگیرید تا سقف ۵۰ میلیون تومان باشد، نیاز به دو ضامن رسمی با کسر از حقوق دارید، اما اگر به مبلغی بیشتر از ۵۰ میلیون تومان نیاز دارید، باید یک سند ملک به عنوان تضمین به بانک دهید.
برای دریافت این وام از بانک سپه، متقاضی باید معرفینامه از سازمان بهزیستی، بنیاد شهید و امور ایثارگران و یا کمیته امداد امامخمینی دریافت و به بانک ارائه کند. سپس، با افتتاح یک حساب قرضالحسنه پس انداز با حداقل مانده یک میلیون ریال، میتواند برای دریافت وام اقدام کند.
این وام مسدودی سپرده ندارد و هزینههای جانبی دریافت آن، حدود ۴میلیون ۱۰۰ هزار تومان شامل ۴٪ کارمزد وام و تشکیل پرونده، برآورد میشود.
بانک ملی در راستای کمک به تامین مالی مشتریانی که قصد تعمیر مسکن خود را دارند، وام جعاله ارائه میدهد. این وام ۵۰ میلیون تومانی به مدارکی و شرایط خاصی احتیاج دارد.
مشتریان بانک ملی که خواهان دریافت وام جعاله تعمیر مسکن هستند باید در یکی از شعب بانک ملی سپرده قرض الحسنه داشته باشند یا آن را افتتاح کنند. سود این وام ۱۸ درصد بوده و حداکثر زمان بازپرداخت آن هم ۳۶ ماه اعلام شده است. این وام به ارائه ضامن معتبر به علاوه سند ملکی نیاز دارد. ملک باید به نام وام گیرنده باشد.
ضمنا متقاضیان نباید این وام را قبلا از بانک ملی دریافت کرده باشند، در غیر این صورت درخواست دریافت تسهیلات تعمیر مسکن وی رد خواهد شد. لازم به ذکر است که این وام مسدودی سپرده ندارد.
میزان اقساط این وام، با میزان سود مشخص شده و مدت زمان بازپرداخت ۳۶ ماهه، یک میلیون و ۸۰۷ هزار و ۶۲۰ تومان است. کل سود این وام ۱۵ میلیون و ۷۴ هزار و ۳۱۲ تومان و مجموع رقم وام و سود آن هم ۶۵ میلیون و ۲۵ هزار تومان خواهد بود.
پنجم مردادماه سال جاری، از سامانه «ستاره» رونمایی شد. سهامداران بورسی میتوانند با استفاده از این سامانه که به نوعی پیونددهنده شبکه پولی، بورس و سیستم قضایی است، اقدام به دریافت تسهیلات از بانکها کنند.
سهامداران میتوانند به وسیله سامانه «ستاره» و به پشتوانه داراییهای مالی و سهام، از سیستم بانکی وام و تسهیلات دریافت کنند و به صورت آنلاین، درخواست توثیق سهام خود را از طریق این سامانه ارسال کنند.
سهامداران به ویژه سهامداران خرد میتوانند با بهرهگیری از این سامانه، نیاز به نقدینگی فوری خود را بدون اینکه مجبور به فروش سهام یا دارایی خود شوند، مرتفع کنند و پس از اتمام بازپرداخت وام، این وثیقه به صورت الکترونیک آزاد خواهد شد.
اگر سهامداری (حقیقی یا حقوقی) قصد وثیقهگذاری نزد شخص دیگری را داشته باشد، میتواند طی مراحلی و تحت نظارت شرکت سپردهگذاری مرکزی، سهام خود را به عنوان وجهالضمان نزد شخص دیگری (حقیقی یا حقوقی) توثیق کند.
امکان توثیق سهام تنها شامل دارندگان سهام عدالت نمیشود. دارندگان اوراق مشارکت، اوراق خزانه، گواهی سپرده طلا و هر اوراق بهادار دیگری نیز میتوانند از این امکان استفاده کنند تا هم در سیستم قضایی کشور و هم در شبکه بانکی کشور به عنوان وثیقه استفاده شود.
در مراحل بعدی، داراییهایی مانند گواهی سپرده سکه، اوراق بدهی و واحدهای سرمایهگذاری صندوقهای سرمایهگذاری ETF به عنوان وثیقه بانکها برای دریافت تسهیلات استفاده میشود.
افرادی که پیش از این برای دریافت وام ٣٠ تا ١٠٠ میلیون تومانی دچار مشکل مربوط به ضمانت و وثیقه بودند، امروز با ارائه وثیقه سهام میتوانند این مشکل را برطرف کنند.
بنابر اعلام مدیرعامل شرکت سپردهگذاری مرکزی، همه مشمولان سهام عدالت میتوانند از سهام عدالت به عنوان وثیقه استفاده کنند. هم مشمولانی که روش مستقیم را انتخاب کرده و هیچ میزان از سهام خود را نفروختهاند، هم مشمولانی که روش مستقیم را انتخاب کرده و بخشی از سهام خود را فروختهاند و هم مشمولانی که روش غیرمستقیم را انتخاب کرده بودند. در واقع هر فرد به میزان دارایی خود میتواند برای توثیق سهام اقدام کند.
تنها شرط برای دریافت وام، این است که فرد در سامانه سجام ثبتنام و احراز هویت کند. در واقع سهامدار به اپلیکیشنهای بانکی یا شعب بانکی مراجعه کرده و درخواست توثیق سهام خود را ارائه میدهد. پس از این، فرد از طریق سامانه سجام احراز هویت میشود. احراز هویت سهامداران، به صورت الکترونیکی انجام خواهد شد و نیازی به مراجعه حضوری نیست.
بنابر اعلام وزیر اقتصاد، در حال حاضر فقط بانک ملی و دو بانک قرضالحسنه به صورت برخط به سامانه «ستاره» متصل هستند، اما در ماههای آینده تمام شبکه بانکی کشور با دامنه وسیعتری میتوانند این نقش را ایفا کنند.
عملکرد سامانه توثیق هوشمند به این گونه است که سهامداران با مراجعه به درگاه اینترنتی و یا اپلیکیشن بانکداری تلفن همراه خود میتوانند سهام قابل توثیق خود را انتخاب کنند و در نهایت، درخواست در پنل احراز اختیار شرکت سپردهگذاری تایید و نهایی میشود.
سهامداران میتوانند به جای فروش سهام، سهام خود را به عنوان وثیقه در اختیار بانک قرار دهند و وام دریافت کنند. سهام در وثیقه بانک قرار میگیرد و پس از بازپرداخت، سهام آنها آزاد میشود و در اختیار فرد قرار میگیرد.