مسکن ملی | ثبت نام مسکن ملی
خبر فوق العاده برای خریداران مسکن | اعلام مبلغ اقساط مسکن ملی
اقبال شاکری گفت: ۸۰ درصد از مبلغ ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از طریق تسهیلات تامین میشود و باید متناسب با توانایی خریداران اقساط آنها با نرخ سود ۴ تا ۱۲ درصد در نظر گفته شود.
طرح مسکن ملی برای تکمیل کردن طرح قبلی (طرح مسکن مهر) است که درطی چند مرحله اجرا شد. از زمان شروع طرح مسکن ملی باعث نشده که قیمت مسکن و اجاره بها کاهش پیدا کند. به عقیده کارشناسان طرح مسکن ملی در تعادل قیمت مسکن تاثیر پررنگی دارد. هدف مسکن ملی کمک به تامین مسکن خانوارهای فاقد مسکن، است. در ادامه به آخرین خبر از طرح مسکن ملی می پردازیم.
عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: واحدهای نهضت ملی مسکن، حمایتی است و اقساط آن هم زیر ۳ میلیون تومان است.
اقبال شاکری گفت: ۸۰ درصد از مبلغ ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از طریق تسهیلات تامین میشود و باید متناسب با توانایی خریداران اقساط آنها با نرخ سود ۴ تا ۱۲ درصد در نظر گفته شود، بنابراین برای دهکهای یک تا ۳ میزان اقساط تسهیلات زیر ۳ میلیون تومان خواهد بود چراکه اگر بیش از این میزان باشد متقاضیان و اقشار کم درآمد قادر به پرداخت آن نخواهند بود.
به گفته عضو کمیسیون عمران مجلس میزان آورده متقاضیان هم برای دهکهای یک تا سه بین ۲۰ میلیون تا ۴۰ میلیون تومان است و به طور قطع برای دهکهای پایینتر این میزان آورده متقاضیان کمتر خواهد بود؛ چراکه طبق برنامه ریزیهای صورت گرفته این واحدها در قالبهای مسکن حمایتی ساخته میشوند و بنابراین بالا بودن میزان اقساط و آورده متقاضی قابل پذیرش نیست.
پیش از این اعلام شده بود که میزان اقساط تسهیلات نهضت ملی مسکن بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون است که این موضوع باعث نگرانی بسیاری از متقاضیان شده است.
معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: زمین مورد نیاز برای احداث دو میلیون و ۴۰۰ هزار مسکن در قالب طرح نهضت ملی مسکن برای دو سال آینده تامین شده است.
علیرضا فخاری در حاشیه بازدید از طرح مسکن ملی مهاباد افزود: تامین زمین نهضت ملی در برخی از استان های کشور باتوجه به موقعیت توپوگرافی شهری با کمبود مواجه است که در تلاش هستم با پیدا کردن راهکارهای قانونی و الحاق زمین به محدوده شهر این مشکل را برطرف کنیم.
وی ادامه داد: هم اکنون زمین احداث یک میلیون مسکن آماده و در حال اجرا است و برای یک میلیون و ۴۰۰ هزار مسکن نیز زمین در مرحله واگذاری و تغییر کاربری مسکونی قرار دارد.
معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن اظهار کرد: برای اجرای فاز اول و دوم در ۲ سال آینده، زمین مورد نیاز تامین شده و نگرانی بابت تامین زمین برای سال های آتی نیز وجود ندارد.
فخاری بیان کرد: همچنین حل مشکل تعاونی هایی که از چند سال گذشته زمین هایی برای احداث منازل مسکونی در اختیار دارند، باتوجه به کمبود اراضی در دستور کار قرار گرفته است.
عملیات اجرایی طرح اقدام ملی مسکن از اواخر دولت گذشته آغاز شد و در ادامه طرح حمایتی مسکن با همان فرآیند، با توجه به سیاست های دولت جدید در قالب طرح نهضت ملی مسکن با تصویب مجلس شورای اسلامی، شکل گرفته است.
شرکت عمران شهرهای جدید با هدف گسترش صنعتی سازی و ورود فناوریهای نوین در بخش ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن، با مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی تفاهمنامه همکاری منعقد کرد.
«علیرضا قاری قرآن» رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در حاشیه امضای این تفاهمنامه بر اهمیت توجه به فناوریهای نوین و بهره مندی از آن در طرح جهش تولید مسکن تاکید کرد.
وی با اشاره به اینکه توسعه کاربرد فناوریهای نوین ساختمانی و صنعتیسازی ساختمان به عنوان یک محور مهم کاری در این تفاهمنامه در نظر گرفته شده است، پنج فناوری نوین منتخب جهت بهره گیری در طرح جهش تولید مسکن و انبوه سازی را معرفی کرد.
رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با اشاره به انتشار نتایج اقدامات و فعالیتهای مرکز تحقیقات در قالب آییننامه و ضابطه، بر استفاده بهینه از این ضوابط و آییننامهها از سوی نظام مهندسی و دیگر دستگاههای ذیربط تاکید کرد.
وی، توجه به مبحث آموزش و فرهنگ سازی در حوزه بهرهگیری از فناوریهای نوین ساختمانی را دارای اهمیت برشمرد.
«علیرضا جعفری» مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید نیز در جلسه امضای تفاهمنامه همکاری، گفت: در مجموعه شرکت عمران شهرهای جدید تلاش میکنیم تا به دو رسالت اصلی خود یعنی کار خوب و الگوسازی جامه عمل بپوشانیم.
وی افزود: خوب کار کردن ما منوط به این است که بعد مطالعاتی و تحقیقاتی را به بهترین شکل در حوزه اجرایی و عملیاتی پیادهسازی کنیم. در گام بعدی باید به خوبی الگوسازی کنیم و فرهنگ سازی مناسبی را در جامعه ایجاد کنیم.
مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید ادامه داد: آمادگی داریم تا برای شرکتهای دارای تاییدیه مرکز تحقیقات، در شهرهای دارای ظرفیت فرصت مناسب جهت ارائه خدمات را فراهم کنیم.
وی با اشاره به اینکه مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی می تواند ضمن ایجاد تحول در الگوی ایرانی و اسلامی در ساخت و ساز و افزایش تاب آوری شهرها، شان مهندسی کشور را در رقابت با سایر کشورها افزایش دهد، افزود: ضرورت دارد تا در حوزه صدور پروانه و تاییدیهها، هزینه تمام شده و تلاش در جهت کاهش هزینهها وایجاد نمایشگاه دائمی از آخرین تکنولوژیها و فناوریهای نوین حوزه ساخت توجه بیشتری را معطوف کنیم.