سوریان: کیفیت مهمتر از تعداد نفرات است/ غرضورزانه در مورد کشتی مینویسند
نایب رئیس فدراسیون کشتی گفت: اگر نقدی هست سازنده باشد، اگر به قطار در حال حرکت سنگ بزنیم و مانع ایجاد کنیم، فکر نمیکنم کار پسندیده و جالبی باشد.
به گزارش پیشنهاد ویژه به نقل از تسنیم، حمید سوریان که با حضور در سالن 12 هزار نفری آزادی، مسابقات جام بینالمللی تختی را زیر نظر دارد، در مورد عدم استقبال خارجیها از این رقابتها اظهار داشت: نبود کشورها در جام تختی قبل از هر چیز به واسطه شیوع کروناست. اگر امکانش فراهم بود مطمئنا استقبال بهتری میشد و خارجیها نیز حضور پیدا میکردند. ما باید قبل از هر چیز خوشبینانه به موضوع نگاه کنیم که ستاد مقابله با کرونا مجوز برگزاری مسابقه را صادر کرد و موفق شدیم این مسابقات را برگزار کنیم. قهرمانان جوان ما در جام تختی به رقابت پرداختند و این شرایطی را فراهم میکند که با انگیزهتر راه خود را ادامه داده و آینده روشنتری داشته باشند.
نایب رئیس فدراسیون کشتی اضافه کرد: این اولین گامی بود که ما در راه مسابقات جهانی نروژ برداشتیم. هدف برگزاری مسابقات بود و بعضی از بچهها نیز که اکنون در اردوی المپیکی تلاش میکنند با نظر کادر فنی در جام تختی شرکت نکردند. هر کسی از این مسابقات موفق بیرون بیاید، گام نخست را برای حضور در جهانی برداشته است. نفرات منتخب در تورنمنتها و مسابقات مختلف با هم رقابت خواهند کرد که بهترین نفر به جهانی اعزام شود. هدف اصلی المپیک است که بعد از آن هم جهانی مد نظر هست.
سوریان در مورد جو ملتهب و پرحاشیه فضای مجازی در مورد کشتی تصریح کرد: همه را به آرامش دعوت میکنم چون کشتی نیاز به آرامش دارد. اشخاص کاردان و کاربلد، کادر فنی تیمهای ملی را تشکیل میدهند و با تمام وجود برای سربلندی کشتی تلاش می کنند. ما هم نگاه حمایتی و نظارتی داریم و رسانهها هم کمک کنند. اگر نقدی هست سازنده باشد. اگر به قطار در حال حرکت سنگ بزنیم و مانع ایجاد کنیم، فکر نمیکنم کار پسندیده و جالبی باشد. امروز فضای متفاوتی در مقایسه با گذشته در کشتی حاکم شده و شبکههای اجتماعی که به صورت شخصی اداره میشوند، بعضی مواقع غرض ورزانه قلم میزنند، خواهش میکنم به خاطر کشتی از این کار پرهیز کنند.
وی که به تازگی از سفر بلغارستان بازگشته، در مورد حضورش در انتخابات اتحادیه جهانی خاطرنشان کرد: ما پیش از این فرصت سوزی کردیم. متاسفانه در گذشته جایگاه داشتیم اما الان میبایست مجددا اعتماد سازی کنیم. قطعا کار سختی است و ما باید شرایطی را مهیا کنیم که از طریق رایزنی این اتفاق بیفتد. به هیچ وجه بحثی از کناره گیری من مطرح نبود اما همه چیز نیاز به زمان و بررسی شرایط دارد، باید رصد کرد. در این رابطه هم دبیر جلسهای با لالوویچ، رئیس اتحادیه جهانی داشت و خودم هم در بلغارستان چند ساعت در مورد انتخابات با او صحبت کردم. ما از هیچ تلاشی فروگذار نمیکنیم. در زمان برگزاری تورنمنتها نیز با روسای فدراسیونهای صاحب رای صحبت کردهایم که این اتفاق خوبی بود ولی مشکل بزرگ این است که به واسطه کرونا یک مقدار شرایط متفاوت تر از گذشته است و در رقابتهای بینالمللی کمتر خارجیها حضور پیدا میکنند. ضمن اینکه کمتر امکان مسافرت برای دیدار با روسای فدراسیونها وجود دارد.
دارنده 7 مدال طلای جهانی و المپیک ادامه داد: شیوه رایزنی به همین منظور متفاوت تر از گذشته هست. آنچه ما رصد کردیم و به جمع بندی رسیدیم میبایست این رایزنی به صورت چهره به چهره اتفاق بیفتد و با این اشخاص نشست و برخاست داشت ولی این امکان چندان میسر نیست. خیلی از اعضای کشتی آفریقا و اقیانوسیه در مسابقات شرکت نمیکنند و محدودیت زیادی وجود دارد.
سوریان در مورد کامل نشدن ترکیب تیم ملی فرنگی برای شرکت در المپیک گفت: قبل از هر چیز کیفیت تیم ما مهم است. اما ما شکست اصلی را در آسیایی خوردیم آنجا شرایط مهیا بود و باید سهمیه 87 کیلو را میگرفتیم اما برحسب یک اشتباه تاکتیکی، حسین نوری متاسفانه نتوانست سهمیه بگیرد و شرایط ما سخت شد. در گزینشی جهان ناصر علیزاده کشتیهای قابل قبولی گرفت اما هدف اصلی که کسب سهمیه بود، اتفاق نیفتاد. بلغارستان آخرین میدان رقابت هم بود و عملا نماینده ای در وزن 87 کیلو نداریم ولی امیدوارم بقیه بچهها جبران کنند و آن نتیجه مد نظر حاصل شود.
وی المپیک پیش رو را برای کشتی غیرقابل پیش بینی دانست و تاکید کرد: امروز شرایط متفاوت از گذشته است. ورزش دنیا به خاطر کرونا چندین ماه تعلیق شد و این کار را برای همه سخت کرده است. مطمئنا با تلاشی که صورت میگیرد انتظار بهترین نتیجه برای المپیک هست. آنچه میبایست انجام شود و تلاشی که باید توسط کادرفنی برنامه ریزی میشد، صورت گرفته است. کشتی گیران در اردو بودند و زیر نظر مربیانشان تلاش کردند. خدا میبایست کمک کند. کشورهای دیگر هم همین شرایط را دارند اما قطعا در دوره کرونا موضوع بسته شدن باشگاهها در کشورهای مختلف متفاوت بوده است.