سهام عدالت | سود سهام عدالت

واریز سود سهام عدالت در این تاریخ | تاریخ واریز سود سهام عدالت اعلام شد

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد: سامانه میراث که از هفته گذشته راه‌اندازی شده و به بهره برداری رسیده است آماده انتقال سهام عدالت از متوفی به وراث است و در این مراحل نیاز به پرداخت هیچ مبلغی نیست.

واریز سود سهام عدالت در این تاریخ | تاریخ واریز سود سهام عدالت اعلام شد
کدخبر : 21364
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

واریز سهام عدالت به زودی انجام می شود. سهام عدالت مبلغ چندانی نیست. سهام عدالت برای سهامداران حائز اهمیت است. سهام عدالت بنا به ارزش معاملات مربوطه تعیین می شود. جزئیات جدید سود سهام عدالت را بخوانید.

به نقل از ایسنا، مجید عشقی درباره سامانه میراث اظهار کرد: براساس زمانبندی که شرکت سپرده گذاری مرکزی اعلام کرده است یکی از وراث می‌تواند به سایت شرکت سپرده گذاری مرکزی مراجعه کند و مشخصات متوفی را در آنجا وارد کند و نهایتا مشخص می‌کند که به کجا می‌خواهد برای اقدام مراجعه کند.

وی اضافه کرد: وارث مورد نظر در این مرحله به یکی از شعب کارگزاری مراجعه می‌کند. در ادامه مدارک هویتی خود را شخص به همراه گواهی انحصار وراثت را باید ارائه کند. شرکت کارگزاری پس از کنترل و بررسی مدارک آن را وارد سامانه می‌کند و در مرحله بعدی عملیات انتقال تحریر را به صورت الکترونیکی به وراث متوفی انجام خواهد داد.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار ادامه داد: تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی، اصل یا تصویر برابر با اصل کارت ملی و صفحه اول شناسنامه تمامی وراث تعیینی در گواهی حصر وراثت، اصل یا تصویر برابر با اصل گواهی حصر وراثت متوفی و ارائه اصل یا تصویر برابر با اصل وصیت نامه در صورت وجود آن و اشاره به وصیت نامه در گواهی حصر وراثت از جمله مدارکی است که مردم برای مراجعه به دفاتر کارگزاری و انجام فرآیند انتقال سهام عدالت به آن نیاز دارند. 

عشقی گفت: مردم بدانند در تمامی این مراحل و برای انتقال سهام عدالت از متوفی به وراث نیاز به پرداخت هیچ وجهی نیست چرا که کارمزد از طریق شرکت سپرده گذاری از محل منابعی که سهام عدالت دارد، پرداخت می‌شود و هیچ یک از وراث نیاز به پرداخت مبلغ ندارند.

نحوه مشاهده سهام عدالت با کد ملی

​به گزارش شهر بورس به نقل از نمناک، در حال حاضر که سهام عدالت آزاد شده و سهام‌داران می‌توانند آنها را به طور مستقیم مدیریت کنند، بسیاری از افراد در تلاشند تا در سامانه سجام ثبت نام کرده و کد سجام و کد بورسی خود را دریافت کنند. در این بخش از به بررسی چگونگی نحوه مشاهده دارایی سهام عدالت با استفاده از کد ملی و ورود به سامانه sahamedalat.ir پرداخته می‌شود.

با این روش می توانید تنها با وارد کردن کد ملی خود از آخرین وضعیت سهام عدالت خود مطلع شوید. افراد می توانند با ورود به سامانه سهام عدالت میزان دارایی خود را مشاهده کرده و ارزش سهام خود را ببینند و در صورت تمایل، به خرید و فروش سهام خود بپردازند. البته این امکان تنها برای ۶۰ درصد از سهام داران فراهم شده است که در آینده به بیشتر شدن این میزان پرداخته خواهد شد.

برای انجام هر اقدامی در سامانه سهام عدالت، ابتدا باید به سایت سجام به آدرس sahamedalat.ir مراجعه کنید. سپس با کلیک بر روی گزینه “ورود به سامانه” و وارد کردن کد ملی و رمز عبور، وارد پنل کاربری خود شوید.

** یک نکته حائز اهمیت در این مورد این است که برای دسترسی به دارایی سهام عدالت با استفاده از کد ملی، شما باید ابتدا در سامانه سهام عدالت با آدرس اینترنتی samanese.ir، روش سهام داری مستقیم را انتخاب و برای مدیریت سهام خود ثبت نام کنید. در صورتی که روش سهام داری مستقیم را انتخاب نکرده باشید، نمی‌توانید از طریق این سامانه به دارایی سهام خود دسترسی پیدا کنید.

برای مشاهده دارایی سهام عدالت با استفاده از کد ملی، در مرحله اول به آدرس sahamedalat.ir مراجعه کنید تا وارد صفحه استعلام و آزادسازی سهام عدالت شوید. سپس، بر روی گزینه “مشاهده دارایی سهام عدالت” کلیک کنید.

در مرحله بعدی، باید کد ملی خود را که در سامانه سهام عدالت ثبت کرده‌اید، وارد کنید و بر روی گزینه “دریافت پیامک اعتباری سنجی” کلیک کنید.

در مرحله بعد، باید کد امنیتی را که بصورت تصویری برایتان نمایش داده میشود را وارد کرده و در نهایت روی گزینه تایید کلیک کنید.

سپس باید کد اعتبار سنجی که به شماره تلفن همراه شما ارسال شده است را وارد کرده و روی گزینه “ورود” کلیک کنید.

در مرحله آخر، شما می‌توانید ارزش سهام عدالت خود و نام دارایی‌های خود را مشاهده کنید. لازم به ذکر است که این مبلغ یک مبلغ کاملاً به‌روز بوده که در سامانه دارایی سهام عدالت نمایش داده می‌شود.

در صفحه اصلی پنل کاربری، با کلیک بر روی گزینه “مشاهده دارایی”، اطلاعات دارایی سهام عدالت خود را مشاهده خواهید کرد. اطلاعاتی که شامل تعداد سهام، مبلغ سهام و ارزش کل دارایی سهام عدالت شماست.

همچنین، در صورت تمایل به خرید یا فروش سهام، با کلیک بر روی گزینه “ثبت سفارش خرید/ فروش” می توانید به سادگی سفارش خود را ثبت کنید.

 جدول زمان بندی انتقال سهام عدالت متوفیان

در همین حال جدول زمان‌بندی مراجعه متقاضیان هم منتشر شده و طبق آن وراث متوفیان سال ۸۴ تا ۱۴۰۰ باید براساس تاریخ‌های اعلامی، وارد درگاه ذی‌نفعان بازار سرمایه شوند و نسبت به تعیین وضعیت زمان تشکیل پرونده برای آغاز فرآیند انتقال سهام اقدام کنند.

محمد باغستانی، با اشاره به اتمام فرآیند انتقال سهام عدالت ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار واحد به وراث آنها تا پایان سال جاری، اعلام کرد که در سال ۱۴۰۳ پرداخت سود سهام عدالت متوفیان به وراث انجام خواهد شد.

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: همه مراحل انتقال سهام عدالت متوفیان وراث تا پایان سال انجام خواهدشد اما پرداخت سود به سال آینده موکول شده است.

وی با اشاره به سامانه میراث گفت: انتقال این دارایی ها از روز دوشنبه (۱۵ آبان) مبتنی بر حضور فیزیکی یکی از وراث فوت شده، در تمامی دفاتر شعبات کارگزاری ها و در شعبات بانک های منتخب (تاکنون بانک پارسیان و بانک ملت) صورت می گیرد.

باغستانی ادامه داد: یکی از لازمه های این انتقال، مراجعه یکی از وراث فوت شده به شعبات کارگزاری ها است. البته لازم به ذکر است که شخص مراجعه کننده باید سجامی شده باشد (در سامانه سجام ثبت نام کرده باشد). همچنین گفتنی است شخص مراجعه کننده باید تمامی مدارک لازم از جمله مدارک احراز هویت و برگه انحصار وراثت، شناسنامه فرد فوت شده و مدارک سایر وراث را به همراه داشته باشد و به دفاتر کارگزاری ها ارائه دهند.

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: بعد از سپری شدن این مراحل، فرایند انتقال دارایی ها صورت میگیرد. لازم به ذکر است تمامی این عملیات کاملا به صورت رایگان بوده و هیچ گونه پرداخت وجهی از سوی وراث صورت نمی گیرد.

باغستانی افزود: پیش بینی ما این است که تا انتهای سال فرایند انتقال سهام عدالت ۳ میلیون ۸۰۰ هزار فوت شده به وراث آنها که حدود ۱۵ میلیون نفر می شوند، صورت پذیرد. همچنین بعد از طی شدن فرایند انتقال، تمامی سود هایی که در سنوات گذشته به شخص متوفی باید پرداخت می شد، در ابتدای سال ۱۴۰۳ به وراث آن ها پرداخت شود.

پس از مصوبه شورای عالی بورس مبتنی بر انتقال دارایی های فوت شدگان سهام عدالت به وراث آنها، شرکت سپرده گذاری مرکزی سامانه ای تحت عنوان “میراث” را راه اندازی کرد، تا انتقال دارایی های فوت شدگان به وراث صورت گیرد.

جزئیات تازه از زنده شدن سهام عدالت متوفیان

جزئیات ثبت‌نام و دریافت سهام عدالت متوفیان توسط وراث آنها، اعلام شد.سامانه مربوط به سهام عدالت متوفیان سامانه «میراث» نام دارد. عملکرد این سامانه «تسهیم هوشمند و انتقال مکانیزه دارایی متوفیان سهام عدالت به وراث ایشان» است. تعداد متوفیان مشمول بیش از ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر است و پیش‌بینی می‌شود که تعداد وراث بیش از ۱۵ میلیون نفر باشند. این سهام بیش از ۱۸ سال انباشت شده و از سال ١٣٨۴ تاکنون باقیمانده است.

سهام عدالت یکی از سیاست‌های حمایتی و اقتصادی دولت از اقشار مختلف جامعه است. این طرح از دولت نهم آغاز شد و به عنوان نوعی یارانه به وسیله شرکت‌های تعاونی استانی به متقاضیان اختصاص یافت.طی این سال‌ها، بسیاری از صاحبان سهام عدالت فوت کردند و سهام آنها بلاتکلیف مانده است. با توجه به ارزش روز سهام عدالت بسیاری از وراث افراد متوفی تصمیم دارند این دارایی را انتقال دهند.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
روی خط رسانه