بیتا فرهی | حواشی بیتا فرهی

همسران بیتا فرهی چه کسانی بودند؟ | آنچه درباره زندگی بیتا فرهی نمی دانید!

بیتا فرهی در طول عمرش 2 بار ازدواج کرده است.

همسران بیتا فرهی چه کسانی بودند؟ | آنچه درباره زندگی بیتا فرهی نمی دانید!
کدخبر : 21588
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

او در سن خیلی کم یعنی 17 سالگی با فردی بنام قریشی ازدواج کرد.

حاصل این ازدواج یک دختر بنام مهسا است که در پاریس زندگی میکند و یک نوه به اسم تسا دارد.

او پس از جدایی با فردی بنام علی آزموده ازدواج کرد تا قبل از فوتش.

اما عکسی از همسران این خانم بازیگر وجود ندارد.

بیتا فرهی دچار بیماری قلبی بود و مراحل درمان را سپری کرد اما در هفته های اخیر دچار عفونت ریه شده بود. 

تا اینکه 4 آذر 1402 دار فانی را وداع نمود.

بیتا فرهی متولد ۱ فروردین ۱۳۳۷ در تهران، بازیگر سینما و تلویزیون و فارغ التحصیل رشته هنر از مدرسه هنر جان پاورس آمریکا در سال ۱۳۵۹ است که در ۳۱ سالگی با فیلم «هامون» جلوی دوربین رفت و بعدها کنار خسرو شکیبایی بیشتر درخشید.

به گزارش سینما اعتماد، او می‌گوید: «من در خانواده متوسط نه پولدار، اما با فرهنگ و اصیل به دنیا آمدم و در یک جو فرهنگی رشد کردم، بستگانم همگی اهل کتاب و شعر بودند. سال ۵۷ به آمریکا رفتم و مدتی بعد وارد مدرسه هنری شدم در آن زمان هدفی برای بازیگری نداشتم و در نهایت بعد از سه سال در سال ۱۳۶۰ به ایران بازگشتم.»

بیتا فرهی

بیتا فرهی چگونه بازیگر شد؟

این بازیگر اولین بار در سال ۱۳۶۸ وقتی ۳۱ ساله بود با فیلم «هامون» در نقش «مهشید» کنار چهره‌هایی چون خسرو شکیبایی و عزت الله انتظامی جلوی دوربین رفت. او می‌گوید آقای ناصر چشم آذر در خانه دایی‌ام من را دید و به آقای داریوش مهرجویی (کارگردان) برای کار جدیدش معرفی کرد و بعد از تست به سرعت مورد تایید قرار گرفتم.

خاطره سیلی خوردن از شکیبایی

مرحوم داریوش مهرجویی پیش از این با ذکر خاطره‌ای از خسرو شکیبایی یاد کرده و گفته است؛ در سکانسی از فیلم «هامون»، مهشید دیر وقت به خانه می‌آید. ما در این سکانس برای اینکه صحنه‌ای طبیعی داشته باشیم به بیتا فرهی نگفتیم که قرار است سیلی بخورد! بعد از گرفتن این پلان، زنده‌یاد خسرو به گوشه ای از لوکیشن رفت و زار زار گریه کرد، به کنارش رفتم تا او را دل داری بدهم، خسرو گفت: «من که می دانستم قرار است سیلی بزنم. فرهی درباره این سکانس می‌گوید: یادم هست در صحنه پشت بام که مهشید ملحفه‌ها را پهن می‌کند، به طرز وحشتناکی از ایشان کتک خوردم تا جایی که همسایه‌ها از صدای جیغ من از خانه‌ها بیرون آمده بودند. بعد از این صحنه بود که به داریوش مهرجویی گفتم خسرو شکیبایی به قصد کشتن می زند.»

بیتا فرهی

از «بانو» تا «کیمیا»

سال ۱۳۷۰ با فیلم «بانو» دوباره با مهرجویی هم کار کرد، اما این کار توقیف شد تا اینکه در سال ۱۳۷۳ با فیلم «کیمیا» در نقش دکتر شکوه به کارگردانی احمدرضا درویش به سینما بازگشت.

با الوند تا کیمیایی

بیتا فرهی در سال ۱۳۷۵ در فیلم «هتل کارتن» سیروس الوند حضور داشت تا اینکه در سال ۱۳۷۸ در فیلم «اعتراض» مسعود کیمیایی نیز ایفای نقش کرد.

بیتا فرهی در قاب تلویزیون

سال ۱۳۷۹ با سریال «ولایت عشق» مهدی فخیم‌زاده در نقش «آذردخت» وارد قاب تلویزیون شد و در سال ۱۳۸۱ در سریال «پدر خاک» و سپس سال ۱۳۸۳ در مجموعه «طلسم شدگان» بازی کرد.

زندگی شخصی و همسر و فرزند بیتا فرهی

بیتا فرهی در اولین ازدواج خود با فردی به نام قریشی، صاحب دختری بنام مهسا شد، او پس از جدایی با همسر دوم خود علی آزموده ازدواج کرده است. بیتا فرهی دختری دارد به نام مهسا که مقیم پاریس است و نوه‌ای به نام تسا که او را بسیار در تهران بی‌قرار کرده و به همین دلیل مادر بزرگش را مدام راهی پاریس می‌‌کند. همین سفرهای مستمر، گاه باعث می‌‌شود او بعضی نقش‌‌ها را از دست بدهد، خودش می‌گوید: «همین چند وقت پیش به خاطر رفت و آمد، دو کار را از دست دادم. حتما شانسم نبود. خیلی معتقدم شاید قسمت بر این نبوده است. البته آن گروه هم به سرعت بازیگر می‌‌خواستند و نمی‌‌توانستند صبر کنند تا من برگردم.

بدون تجربه حتی یک تئاتر

فرهی درباره فعالیت در زمینه تئاتر می‌گوید: «تئاتر یک مقوله هنری بسیار سخت است، البته در طی این سال‌ها پیشنهادهای تئاتری داشتم به ویژه در زمان «هامون»، اما چون تجربه تئاتر را نداشتم به آنها جواب منفی دادم. شاید در آینده‌ای نزدیک اگر نمایش نامه خوبی باشد، این تجربه را هم به دست آورم.»

علاقه بیتا فرهی به مردم

بازیگر بانو می‌گوید: مردم را خیلی دوست دارم و به محبوبیت بیش از شهرت اهمیت می‌دهم. دوست دارم محبوب دل مردم باشم. احساس می‌کنم آدم مردمی هستم و اگر روزی کارم را کنار بگذارم باز من را می‌شناسند و آن چیزی را که دلم از مردم می‌خواهد از آنها می‌گیرم.

علاقه بیتا فرهی به کافه و کتاب‌فروشی

فرهی درباره اوقات فراغت خود اظهار داشته: «همیشه فکر می‌کنم که ای کاش سرمایه‌ای برای راه اندازی یک کتاب فروشی دنج و کوچک در یک جای خوب و مناسب داشتم، یک کافه کتاب که بشود در آن یک قهوه خوب نوشید، یک کتاب خوب خواند و یک موزیک خوب گوش داد، دوست دارم چنین کارهای را انجام دهم.»

علاقه بیتا فرهی به نقش‌های کوتاه

بازیگر هامون می‌گوید: «اعتقاد ندارم مدام دیده شوم و حضورم حتی شبیه این باشد که پیش‌ برنده هیچ اتفاقی در داستان نباشم، اما قطعا نقش‌‌های کوتاه و مؤثر در پیشبرد قصه را دوست دارم. حتی اگر سه سکانس بازی کنم، ولی دیده شوم. به مهرورزی اعتقاد زیادی دارم، سعی می‌کنم محبت‌ام را نثار دیگران کنم و از این کار لذت می‌برم اما متاسفانه مهرورزی در جهان کم شده است. آدم‌ها نامهربان شده ‌اند و انگار هرکس باید خودش به فکر خودش باشد و این دردناک است.

بیتا فرهی در سریال «سرزمین مادری»

بیتا فرهی این روزها در سریال «سرزمین مادری» و با ایفای نقش اقدس‌الملوک بختیاری یکبار دیگر یادآور روزهای درخشان خود در مقابل دوربین است. او نقش زنی پرجذبه، پرقدرت و ثروتمند از طایفه بختیاری‌ها را ایفا کرده است که با یک اشاره به اطرافیانش می‌تواند دست به هرکاری بزند.

بستری بیتا فرهی در بیمارستان

روز یکشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۲ بهاره افشاری در صفحه شخصی خود خبر از بستری شدن بیتا فرهی در بیمارستان داد سپس مشخص شد این بازیگر به دلیل عارضی ریوی تحت درمان در سی سی یو هستند.

درگذشت بیتا فرهی

بیتا فرهی که طی چند هفته گذشته به دلیل عارضه ریه و قلبی در بیمارستان دی بستری بود، ظهر ۴ آذر ماه ۱۴۰۲ از دنیا رفت.

جوایز و افتخارات

بهترین بازیگر نقش اول سریال‌های تلویزیونی جشنواره دنیای تصویر برای فیلم «طلسم شدگان» – ۱۳۸۳

دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول زن هشتمین جشنواره فیلم فجر برای فیلم «هامون» – ۱۳۶۸

بهترین بازیگر زن سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم پیونگ یانگ برای فیلم «خون بازی» – ۱۳۸۵

بهترین بازیگر نقش اول زن جشنواره فیلم کراچی برای فیلم «خون بازی» – ۱۳۸۵

سینمایی

موافقت اصولی – ۱۳۹۸

لامینور – ۱۳۹۸

آخرین داستان (انیمیشن) – ۱۳۹۷

وقتی برگشتم… – ۱۳۹۴

برادرم خسرو – ۱۳۹۴

دوران عاشقی – ۱۳۹۳

بشارت به یک شهروند هزاره سوم – ۱۳۹۱

شیش و بش – ۱۳۸۹

در انتظار معجزه – ۱۳۸۹

شیرین – ۱۳۸۷

خاک آشنا – ۱۳۸۶

پارک وی – ۱۳۸۵

خون‌ بازی – ۱۳۸۵

خانه‌ ای روی آب – ۱۳۸۰

میکس – ۱۳۷۸

اعتراض – ۱۳۷۸

زندگی – ۱۳۷۶

هتل کارتن – ۱۳۷۵

کیمیا – ۱۳۷۳

بانو (نمایش در ۱۳۷۷) – ۱۳۷۰

هامون – ۱۳۶۸

تلویزیون

از یادها رفته – ۱۳۹۸

ایراندخت – ۱۳۹۶

یادگاری (تله‌ فیلم) – ۱۳۹۳

خراش (تله‌ فیلم) – ۱۳۹۰

خاطره آن شب بارانی (تله‌ فیلم) – ۱۳۸۹

سرزمین کهن – ۱۳۹۲–۱۳۸۷

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
روی خط رسانه