رستاک از علاقه اش به محسن چاووشی گفت | رستاک حلاج، کمی حسادت می کند

رستاک حلاج از خوانندگانی است که همواره تلاش می‌کند کیفیت مناسبی را روی صحنه ارائه کند؛ او در یکی از قطعاتش از حسادتش به محسن چاوشی می‌گوید.

رستاک از علاقه اش به محسن چاووشی گفت | رستاک حلاج، کمی حسادت می کند
کدخبر : 21062
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

رستاک حلاج تازه‌ترین اجرای خود را شامگاه 7 آبان 1402 در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی روی صحنه برد. این خواننده در شرایطی در تهران روی صحنه رفت که عمده آثارش در فضایی عاشقانه تولید و ارائه شده است و بیشتر محبوبیت‌اش در قطعاتی ست که فضایی پاییزی دارد.

این خواننده با اجرای قطعاتی چون قهوه، پاییز سال بعد، نسکافه، 10:10 و چشمات برنامه‌اش را پیش برد و در نخستین مواجهه با دوستدارانش روی صحنه گفت: «از اینکه در پاییز باز هم میزبان شما هستم، خوشحالم. پاییز برای من معنی و مفهوم دیگری در سال دارد و از اینکه امسال هم پاییز همصدا می‌شویم انرژی خوبی دارم.»

این خواننده در بخش دیگری از کنسرتش گفت: «مخاطبان موسیقی من معمولا شخصیت‌هایی عاطفی و متواضع دارند و من همیشه دوست دارم با آنها معاشرت کنم. این ساعاتی که با شما هستم، بهترین لحظات عمر من است.»

رستاک حلاج در ادامه با اجرای قطعه‌ای پرطرفدار، بار دیگر علاقه همیشگی خود به «محسن چاوشی» را نشان داد و بخشی از ترانه 10:10 را اجرا کرد که با استقبال حاضران در سالن رو به رو شد. در بخشی از ترانه این اثر آمده: «فقط چاوشی گوش می‌کرد و من/ به محسن شدیدا حسودیم شد...»

رستاک حلاج در ادامه با تقدیر از ترانه سرای سرشناس برخی آثارش که در سالن حضور داشت گفت: «حسین غیاثی از نسل جدید ترانه سراهاست که این روزها به شدت توانسته خودی نشان دهد. تاثیر عاشقانه‌های این نسل در موسیقی پاپ از او بسیار بالاست. خوشحالم که او امشب اینجاست و من میزبان او هستم.»

از مهم ترین شاخصه‌های اجرای زنده رستاک حلاج، فضای عاشقانه و قدرت بالای او در اجرای لایو است که باعث شده کیفیت کنسرت‌هایش همواره در بالاترین درجه ممکن باشد. او توانسته با این نوع عملکرد، طرفداران تیفوسی و وفاداری داشته باشد و همین یکی از مهم‌ترین نقاط قوت کنسرت‌های اوست.

رستاک

رستاک حلاج در اواخر برنامه‌اش از انتشار آثاری جدید رونمایی کرد و گفت به زودی آثاری با فضاهایی جدید منتشر خواهد کرد.

رستاک حلاج مشهور به رستاک (زادهٔ ۱۳ تیر ۱۳۶۲ در تهران)، خواننده، آهنگساز و نوازنده اهل ایران است.

«رستاک حلاج»خواننده، ترانه‌سرا و آهنگسازی که با وجود سبک و سیاق متفاوت سروده‌هایش نسبت به کارهای مرسوم بازار، چند کار شنیده شده در کارنامه‌اش دارد و از سال 94 به شکل رسمی فعالیت‌اش را در موسیقی ایران دنبال کرد.

رستاک حلاج موسیقی را از سن ۱۲ سالگی با نوازندگی ساز گیتار آغاز کرد. وی پس از پــــایان دوره تحصــــیلی دبیرستان آهنگ سازی را به صورت آکادمیک دنبال نمود و همچنین در کنار نوازندگی و آهنگسازی به نوشتن ترانه نیز مشغول شد.

اولین همکاری موسیقایی رستاک در سن ۱۹ سالگی با علیرضا عصار بود که به خلق اثری به نام «یـــک اتـــفاق تــــلـخ» انجامید؛ اثری با آهنگسازی و ترانه ای از رستاک و تنظیم فواد حجازی.

این اثر در آلبومی قرار گرفت که این آلبوم به دلایلی منتشر نگردید. پس از آن علیرغم پیشنهادهای بسیار از سوی خوانندگان مختلف، تمام تمرکز خود را بر روی کارهایی با اجرای خودش قرار داد. اولین آلبوم رسمی او با نام پاییز سال بعد در سال ۱۳۹۴ منتشر شد. او یک کتاب هم با همین نام نوشته‌است. 

اولین کنسرت بزرگ او در ۲۹ آذر ۱۳۹۵ در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی برگزار شد. همچنین تابستان سال ۱۳۹۴ یک کنسرت خیریه را در تهران روی صحنه برده بود.

رستاک حلاج فردی به‌شدت خجالتی و درون‌گرا است.

کاراکتر رستاک حلاج براى اشخاصى که براى اولین‌بار از نزدیک با وی روبه‌رو مى‌شوند، معمولاً زیاد صمیمى و دلپذیر نیست و گاهى این سوءتفاهم به وجود مى‌آید که رستاک خودش را مى‌گیرد. اما واقعیت این است که او بسیار خجالتی هست. این خجالتى بودن، گاهى آن‌قدر بالا مى‌گیرد که ترجیح مى‌دهد براى خرید از سوپرمارکت هم دوستانش را به جاى خودش بفرستد! البته تازگی‌ها در معاشرت با مردم بهتر شده. بیشتر لبخند مى‌زند و به‌اصطلاح خونگرم‌تر رفتار مى‌کند. ولى در هر صورت به قول شاعر «من خیلى وقتا ساکتم سردم...»

رستاک حلاج خواننده

آلبوم‌ها:

پاییز سال بعد (۱۳۹۴)

تک‌آهنگ‌ها

زیبایی

هوادار

عید (به همراه کامران تفتی)

سخت

ملاقاتی

گفتن نداره

منزوی

نیست

خانواده و پدر هنرمند

از بچگی عاشق موزیک بودم. تو خونواده ای بزرگ شده بودم که همه موزیک خوب گوش می کردن. پدرم  علی حلاج خودش خواننده است، البته نه به صورت حرفه ای که کسی بشناسدش، دوبلوره، یک دوره تو رادیو کار می کرده ولی خب جدی نگرفت

به طور کلی در خونواده ای بودم که ذائقه موسیقی خوبی داشت. کم کم علاقمند شدم و شروع کردم و الان تنها چیزی که تو زندگی ام بلدم، موزیک وترانه است

رستاک

شروع فعالیت

از ۱۲ سالگی و با نوازندگی گیتار کارم را شروع کردم

بعد به آهنگسازی علاقمند شدم از ابتدا روی شعرهای حافظ و فروغ  آهنگسازی و اجرا می‌کردم و بعدها به ترانه‌ هایی شبیه به شخصیت خودم نیاز پیدا کردم و به این سبک امروزی‌ ام گرایش پیدا کردم

موزیسین یا ترانه سرا

من در اصل خودم را موزیسینی می‌ دانم که به سمت ترانه رفته است

اینکه برخی مرا ترانه‌ سرا می‌دانند شاید به این دلیل باشد که در جلسات ادبی زیاد شرکت می‌ کردم و ترانه‌ ام را به زبان خودم می‌ گفتم

من همیشه هوادار علیرضا بودم

این به خاطر جایگاه ویژه ی اجتماعی، اندیشه و نوع خوانش مردانه و تاثیر گذارش بود، هفده هجده ساله بودم که با تیم علیرضا از نزدیک آشنا شدم و این آشنایی منجر به همکاری ما شد

سه چهار ترانه و ملودی از کارهای من انتخاب شد که یکی از کارها به نام یک اتفاق تلخ به سرانجام رسید و در آلبومی قرار گرفت که متاسفانه اون آلبوم بی سرانجام موند/تسنیم

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
روی خط رسانه